Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Porto Heli 2010 (i hotel Cosmos)

• Zaključana tema Tema je zaključana
183 odgovora na temu

#181 TOURISTICON_PH

backpacker

• Član
  • Poruka:28
  • nije upisan

Napisano: 16. Jul 2010 - 11:31

Pogledaj porukuRaymond @ 15. Jul 2010 - 22:24

Pa plaze su ono sto mnoge interesuje.

Letovacu u Argolidi i markirao sam nekoliko plaza u siroj okolini Porto Helija pa me zanima da li mozes reci nazive tih plaza na kojima si bila.

I taj vetar, je li toliko jak, s obzirom da je kraj raj za jedrilicare koliko smeta takav vetar, na kojim plazama se najvise oseca, u koje doba dana je najjaci ili nema pravila, negde sam citao na Internetu da se odredjenim danima ili satima na nekim plazama ne treba kupati zbog vetra.

Super je Marija iskomentarisala, slazem se skoro sa svime sto je rekla! Nema bojazni od vetra, trenutno je skapsa,gori i nebo i zemlja,a dasak vetra je lek. Ti Raymonde imas spisak skoro svih plaza, pa i najlepsih, vec smo se pisali u vezi toga otvorene su sve jos uvek, pocinje sredjivanje negde u oktobru... Heli je prepun turista, cak je i najgori hotel Alkion na centru pun,ovo odavno nije bilo, a poceo je i festival pored crkve... Radi se na sve strane i za koju godinu ce biti jos bolje... Nazalost, ni Marija nije posetila znamenitosti samog Helija, ali dobro,obisla je Peloponez uzduz i popreko!
Pozdrav!

#182 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:4249
  • muški

Napisano: 16. Jul 2010 - 17:09

Vidim da Cosmos deklarišu kao hotel sa 4 zvezdice, što definitivno nije.
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

#183 TOURISTICON_PH

backpacker

• Član
  • nije upisan

Napisano: 16. Jul 2010 - 17:49

Pogledaj porukucodemaker @ 16. Jul 2010 - 17:09

Vidim da Cosmos deklarišu kao hotel sa 4 zvezdice, što definitivno nije.

Naravno da nije, mozda je bio 80.tih, ali sada ne. Ne znam zaista kako i sta sa ovom agencijom, cisto sam nasla da i oni nude Cosmos, nista dalje ne znam. Svi ti hoteli ovde, pa i ti pogaseni, su vidi se gradjeni za vise zvezdica, ali ih je vreme pregazilo.

#184 TOURISTICON_PH

backpacker

• Član
  • nije upisan

Napisano: 18. Jul 2010 - 09:36

Za sve koje stvarno zanima Porto Heli, a ne ja, informacija da je poceo festival, a evo i linka za vise detalja www.phifestival.com!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0