Raymond @ 15. Jul 2010 - 22:24
Pa plaze su ono sto mnoge interesuje.
Letovacu u Argolidi i markirao sam nekoliko plaza u siroj okolini Porto Helija pa me zanima da li mozes reci nazive tih plaza na kojima si bila.
I taj vetar, je li toliko jak, s obzirom da je kraj raj za jedrilicare koliko smeta takav vetar, na kojim plazama se najvise oseca, u koje doba dana je najjaci ili nema pravila, negde sam citao na Internetu da se odredjenim danima ili satima na nekim plazama ne treba kupati zbog vetra.
Letovacu u Argolidi i markirao sam nekoliko plaza u siroj okolini Porto Helija pa me zanima da li mozes reci nazive tih plaza na kojima si bila.
I taj vetar, je li toliko jak, s obzirom da je kraj raj za jedrilicare koliko smeta takav vetar, na kojim plazama se najvise oseca, u koje doba dana je najjaci ili nema pravila, negde sam citao na Internetu da se odredjenim danima ili satima na nekim plazama ne treba kupati zbog vetra.
Super je Marija iskomentarisala, slazem se skoro sa svime sto je rekla! Nema bojazni od vetra, trenutno je skapsa,gori i nebo i zemlja,a dasak vetra je lek. Ti Raymonde imas spisak skoro svih plaza, pa i najlepsih, vec smo se pisali u vezi toga otvorene su sve jos uvek, pocinje sredjivanje negde u oktobru... Heli je prepun turista, cak je i najgori hotel Alkion na centru pun,ovo odavno nije bilo, a poceo je i festival pored crkve... Radi se na sve strane i za koju godinu ce biti jos bolje... Nazalost, ni Marija nije posetila znamenitosti samog Helija, ali dobro,obisla je Peloponez uzduz i popreko!
Pozdrav!

Tema je zaključana