Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sveta Fruška Gora

68 odgovora na temu

#1 Maja Zigic

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 29. Mar 2010 - 17:05

Fruška Gora, vekovni dom 16 pravoslavnih manastira, nacionalni park, najveća koncentracija lipe u Evropi, prebogata kiseonikom, 14 jezera, mnoštvo biljnog i životinjskog sveta, 200 vrsta ptica selica.
Promovišite ovu lepoticu svojim utiscima!

#2 NeshNS

• Član
  • Poruka:6655
  • muški

Napisano: 29. Mar 2010 - 23:43

jedan od X predloga kako je upoznati u direktnom kontaktu: Fruskogorski maraton (da ne bude zabune kod onih koji nisu upuceni,u pitanju je pesacenje po Fruskoj...steta sto je samo jednom godisnje) ...samo jedan od nacina da se uverite u deo gore navedenog..za pocetak :-P
   "Дунав,Дунав...тихо тече..."   Postavljena slika
Живот је игра у којој не постоји save game!

МФТ: Пефкари у 1000 боја       МФТ: Море,Сунце...Тасос

Појашњење за новопридошле чланове: ОВДЕ су сакупљене најважније информације о Тасосу а модератори се труде да увек буду актуелне...и, увек остаје опција да питате овде, било кога, кад Вам треба нека брза и конкретна инфо

#3 frodzer

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 30. Mar 2010 - 11:42

Obisli,gledajuci od istoka ka zapadu...Krusedol,Veliku Remetu,Grgeteg,Staro i Novo Hopovo,Ravanicu(Vrdnik),Jazak,Rakovac,Beocin,Malu Remetu,Besenovo,Sisatovac,Sv.Petku(Petkovica),Kuvezdin i Divsu(Djipsu) i to na biciklima(biciklovima,ha,ha).Propustili samo Privinu Glavu mada smo bili blizu...prvo lepo vreme i eto nas i tamo.Postavljena slika

#4 danubius_ns

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 07. Apr 2010 - 01:39

Ove godine Fruskogorski maraton je 8. maja, nadamo se lepom vremenu, pa uzivanje moze da pocne! :)

#5 Fotograf

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 18. Jun 2010 - 18:52

Novo i zanimljivo odmaralište na Fruškoj Gori je Ranč Platan. Prava prirodna oaza a nalazi se u centru fruškogorskih manastira u blizini banje Vrdnik.

#6 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 18. Jun 2010 - 21:37

Bice da je novo. Niko nikada cuo... :bez-zuba:
user posted image

#7 Fotograf

backpacker

• Član

Napisano: 21. Jun 2010 - 11:26

Postoji tek godinu dana, ne razumem? Postavio sam foto-turu, lepa priroda, svi manastiri su u krugu 20 km a ranč se nalazi u Nacionalnom parku Fruška Gora. Svakako preporučujem.

Ovu poruku je izmenio Fotograf: 21. Jun 2010 - 11:29

#8 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3721
  • ženski

Napisano: 21. Jun 2010 - 15:06

Postoji vec vise od 2 godine, i to minimum. Vec je pisano o njemu na forumu, a i FT su postavljene, tako da to za nas nije novo!:D

Postavljena slika

#9 Fotograf

backpacker

• Član

Napisano: 21. Jun 2010 - 17:01

A ja mislio da sam otkrio, ne znam ti šta. Valjda što ranije nisam čuo za ovo mesto.:besan:

#10 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 21. Jun 2010 - 21:10

Ma nema veze!
Foto-tura nikad dosta!:D

Postavljena slika

#11 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Jul 2010 - 12:58

Za vikend sam navratila do Platana, malo sam se prosetala, a posto nemam dovoljno fotografija za FT postavicu nekoliko ovde.
Ranc je lepo sredjen, ima dosta zelenila i namenjen je za pravi odmor.
Evo i sajta, pa procitajte nesto vise o njemu, a i njegovoj okolini: Ranc Platan.

Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Postavljena slikaPostavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 20. Jul 2010 - 13:01

Postavljena slika

#12 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 03. Aug 2010 - 19:45

Imam 2 pitanja,da li Cortanovci spadaju pod nacionalni park Fruska gora i da li u blizini ima neko jezero?
Pozdrav i hvala

#13 ddj

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 05. Aug 2010 - 14:20

Pozdrav svima!
Iteresujeme preporuka za vikend odmor na Fruskoj Gori za cetvoroclanu porodicu sa decom.
Znaci lepe i kratke setnje po prirodi.
Sto se tice ranca P. ekstra je , ali neprihvatljiv za moj budzet.
Inace vise puta sam presao veliki Fruskogorski maraton, i tu stvarno uzivas u prirodi ali nemas dovoljno ni vremena ni prostora da trazis mesto za odmor.

#14 Brana 76

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2010 - 16:23

DDj, evo mog predloga http://www.karlovci....rs/smestaj.html. Nije iz ličnog iskustva, s obzirom da živim u blizini nisam imala potrebu za prenoćištem na FG, ali se većina ovih objekata nalazi na lepom mestu, na putu ka Stražilovu, cene su pristojne. A za Platan se i ja slažem-mnogo su skupi.

#15 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2010 - 19:20

Ako Vrdnik dolazi u obzir pogledaj ovde .

Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0