Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vila Majur, Kelebija - super!

6 odgovora na temu

#1 Stolica-1

putnik

• Član
  • Poruka:125
  • ženski

Napisano: 29. Mar 2010 - 10:44

Prosle godine isla sam sa porodicom u Vilu Majur (Kelebija) na 5 dana i proveli smo se tako da nismo mogli da verujemo da smo u Srbiji!!! Nikad u zivotu nisam videla ljubaznije osoblje i cistiji hotel. Naravno da sad za Uskrs idemo ponovo. Jedino sto mora da se rezervise 2 meseca ranije jer je uvek sve rasprodato unapred! Klopa je vise nego odlicna, a naravno za decu je raj jer ima i bazen i saunu i teretanu, plus bicikle, ljuljaske, veliki tenis,...ma milina!

#2 milana.p

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 09. Jun 2010 - 01:24

U pravu ste, i mi cesto gostujemo kod njih :)

#3 nacionale

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 10. Jun 2010 - 12:20

Da li izabrati sobu ili apartman? Posto bi smo isli sa bebom. Kakav je bazen, nesto mi na slici deluje da je mali? Uplatiti polupansion ili samo dorucak, jel ima negde u blizini van hotela (a da je blizu) da se ode na rucak ili veceru?
Hvala

Ovu poruku je izmenio nacionale: 10. Jun 2010 - 12:21

#4 seashell

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. Jul 2010 - 10:08

Sa porodicom sam bila u maju mesecu i proveli smo se fantasticno....nameravamo ponovo uskoro da idemo. Hotel prelep, osoblje ljubazno, priroda i okruzenje milina... Hrana odlicna, basta sa pogledom na park opusta. Ja sam se preporodila, ne znam gde se jos moze naci takav mir i opustena atmosfera. Vikendom sviraju tamburasi, pa smo se malo i veselili...
Bazen je odlican, cist, nije veliki ali je dovoljan za plivanje, jer ima i dubinu... U blizini hotela je ergela sa konjima, super za decu, jer imaju puno sadrzaja, igraliste, puno zivotinja, deca mogu da jasu ponije, a moze i tamo da se jede... Sve u svemu, svima preporucujem da odu, nece se pokajati!

#5 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4283
  • ženski

Napisano: 19. Jul 2010 - 11:44

Pogledaj porukuStolica-1 @ 29. Mar 2010 - 10:44

Prosle godine isla sam sa porodicom u Vilu Majur (Kelebija) na 5 dana i proveli smo se tako da nismo mogli da verujemo da smo u Srbiji!!!

I jeste tako ... vila i jeste ZA SVAKU POHVALU .... od svih hotela i apartmana gde sam boravila .... ovo je najuređenije i najsređenije mesto !!!

"verujemo da smo u Srbiji!!! " --- a ovo i zaista jeste tako .... da se ne veruje da ste uopšte u Srbiji !!!

* * * Postavljena slika * * *

* * *

#6 mamomatic

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 07. Feb 2011 - 08:39

Bio sam sa porodicom na "Romanticnom vikendu" i mogu da vam kazem da je bilo zaista odlicno. Hotel je prostran, izuzetno cist. Soba u kojoj smo bili (apartman 303) je ogromna, ne funkcionise sve bas besprekorno (nije radila hidromasazna kada, furnir na pojedinim mestima je poceo da se odlepljuje ...), ali sve u svemu utisak o sobi je jako pozitivan.
U hotelu postoji bazen, koji nije prevelik, ali je voda topla, cisto je, dovoljno je dubok, a ima i plitak deo za decu, oko bazena lezaljke i cisti peskiri. Sauna odlicna.
Restoran velik, hrana uglavnom OK, porcije obilne.
Osoblje u hotelu izuzetno ljubazno, sa te strane bas nikakvih problema, svako jutro sveza stampa.
Veoma blizu je ergela Kelebija, koja je odlicno sredjena, pravi raj za decu. Poniji za jahanje, veliko decije igraliste odlicno sredjeno, jos dosta drugih zivotinja (paunovi, golubi, patke ...). Ima i mali restoran, gde moze dobro da se ruca.
Obavezno idemo jos koji put.

#7 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4283
  • ženski

Napisano: 28. Aug 2011 - 20:37

* HOTEL - VILA "MAJUR" KELEBIJA ***

Postavljena slika

Moja FT

* * * Postavljena slika * * *

* * *