Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

* * * * * 1 Glasova

Shoping

42 odgovora na temu

#16 aleksys

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2007 - 12:32

OK, dragi expertu za Tursku,

ove godine najverovatnije putujem u Kusadsi na letovanje, pa me zanim gde mogu da kupim dobru koznu jaknu, a ipak da prodjem jeftinije? Bila bih ti jako zahvalna! Ovo je za mene jako bitna informacija. Jos jednom, hvala unapred! :D :) :lol:

#17 turski expert za putovanja

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 18. Jun 2007 - 12:38

Ako zelis da kupis koznu jaknu u Kusadsiju, kupi je u centru, nemoj kupovati po soping turama koje organizuju agencije, jer tamo naplacuju extra proviziju. Moje misljenje je, npr. da postoji dobra radnja u centru, blizu Burger King fast food-a, zove se LISA, tu se prodaje nakit i koza, tu mozes naci dosta jeftinije i kvalitetno.

Turski expert za putovanja, pitajte samo mene!!

Pozdrav! :D

#18 buci

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 18. Jun 2007 - 16:07

Koliko god da vas ima, evo moje preporuke za aleksys- u centru, butik Bizon i trazi Muzafera. To je vlasnik. Cenkaj se.
Ja sam super prosla.

Ovu poruku je izmenio buci: 18. Jun 2007 - 16:09

#19 aleksys

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2007 - 13:08

buci @ 18. juni 2007 u 15:03

Koliko god da vas ima, evo moje preporuke za aleksys- u centru, butik Bizon i trazi Muzafera. To je vlasnik. Cenkaj se.
Ja sam super prosla.
Hvala, buci, poslusacu te! Izvesticu te kako sam prosla kada se budem vratila... Hvala jos jednom! :)

#20 buci

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 19. Jun 2007 - 15:56

Nema na cemu. Jos nesto, ako hoces da pazaris na pr. koznu tasnu ili kajis ili vec, a Muzafer u butiku nema, pitaj ga da ti preporuci butik. Kada njegov kolega cuje da te je on poslao dace ti jeftinije (to se meni desilo) Inace, na forumu je vec bilo reci, ali ponovicu, ne kupujte u fabrici koze (Argus organizovano vodi) vec u centru po radnjama, buticima...

#21 aleksys

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2007 - 16:13

buci @ 19. juni 2007 u 14:52

Nema na cemu. Jos nesto, ako hoces da pazaris na pr. koznu tasnu ili kajis ili vec, a Muzafer u butiku nema, pitaj ga da ti preporuci butik. Kada njegov kolega cuje da te je on poslao dace ti jeftinije (to se meni desilo) Inace, na forumu je vec bilo reci, ali ponovicu, ne kupujte u fabrici koze (Argus organizovano vodi) vec u centru po radnjama, buticima...
Hvala najiskrenije na pomoci.... Putovala sam dosta po Turskoj, ali nisam bila u Kusadasiju do sada, moram da priznam... nekako sam bezala od tog mesta, cula sam da je tamo najlosije u Turskoj... ali ipak, resila sam ove godine da odem... a kada vec idem, zelim i da iskoristim priliku da kupim nesto, jer sam cula da je tamo najjeftinije za soping... Hvala, sve ovo cu imati u vidu... :D

#22 uzurpator

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 30. Mar 2010 - 09:42

Ja sam pre par godina u Kusadasiju kupila dve kozne jakne, na dva razlicita mesta, svaku sam platila po 50 e!
I jos uvek ih obozavam! Ali sam odlazila vise puta, vise dana, kukala kako sam student i kako nemam za vise, a ako im udjes kao prva musterija tog dana hoce da ti spuste cenu da ih ne bije maler citavog dana! Devojke, upotrebite svoj sarm, ali ipak budite obazrive, uvek u drustvu... Znaju da budu navalentni....

#23 ACA & MARIJA

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 16. Jun 2010 - 19:50

Kako se krecu cene bizuterije,mindjusa,lancica,narukvica jel ima toga u centru Kusadasija?
Aca i Maki

#24 Bubili

svetski putnik

• Član
  • Poruka:953
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2010 - 12:41

Kao i svugde ima tih dzidza bidza.Ima zlata,ima srebra sta god hoces.
Bila sam prosle godine,pa cene ne znam,nisam ni gledala.

Ljudska pamet je ograničena,glupost nije!!!

Postavljena slika

#25 inAngel

turista

• Član
  • Poruka:85
  • ženski

Napisano: 26. Jun 2010 - 19:31

Pogledaj porukuACA & MARIJA @ 16. Jun 2010 - 19:50

Kako se krecu cene bizuterije,mindjusa,lancica,narukvica jel ima toga u centru Kusadasija?

Ima sta god hoces... ja sam nakupovala srebrnih narukvica i mindjusica za nos onoliko... naravno kad se cenkas i kad pogledas ispada sve za dz

#26 Kalemegdan

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 28. Feb 2012 - 19:15

Ja sam bila 2005. i 2006.Prvi put sam kupila bundu,kombinacija jagnjeca koza i krzno za 150 eura a drugi put kratkukoznu jaknu sa kapuljacom,postavljenukrznom za 100 eura...kod istog prodavca..Plus sam zamenila kozni sako koji sam prvi put kupila drugarici alijoj je bio veliki..pre nego sto sam krenula na put zvala sam ga na mob i rekao je da nema problema..inace lik govori odlicno srpski i zovu ga Celavi :)..Ja sam mislila da su pravi smaraci ali ima i gorih...u Tunisu sam htela da poludim od napadnih prodavaca..Kupila sam i na pijaci dve dukserice kopija nike za sina..prezadovoljna neocekivanim kvalitetom ..prane i prane a nista se promenile nisu..bolje od originala koji se kupuje u Srbiji (ne pricam o nike koje se kupuju u Americi)..Save,me zurite prvi dan sve da kupite...:)

#27 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 28. Apr 2012 - 17:46

interesuju me satovi. ima li kvalitetnih i po kojoj ceni od prilike se mogu naci..

#28 MinnesaG

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 03. May 2012 - 21:51

Prošle godine sam negde na ovom forumu pročitala da je neko pazario peškire , posteljinu i te kućne potrepštine kada je letovala u Kušadasiju ali mi nije odgovorila gde je to našla kao ni okvirne cene , pa ako je neko od vas upoznat gde to može da se nađe ( baš u Kuš-u ili u Sokeu ili Izmiru) bilo bi lepo da podeli sa mnom tu info ? :)

#29 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 04. May 2012 - 22:02

ima par radnji u Kusadasiju gde ima bas veliki izbor posteljina i peskira al mislim da je to najbolje kupovati kad je pijaca u Srpskoj ulici najveci izbor i najpovoljnije cene al naravno uz cenkanje bez toga nista i obavezno ponesite jos neku vecu torbu da bi mogli da se spakujete kad krenete kuci

#30 MinnesaG

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 05. May 2012 - 16:44

Jedna mala ,

Hvala ti mnogo , već sam mislila da ću i ovaj put da ostanem bez odgovora što mi je prilično zbunjujuće budući da kad god navratim vidim online one koji su navodno bili u Kušadasiju ali iz nekog razloga ne žele ili ne umeju da podele informaciju što me priznajem i odvratilo od uplate arr preko ovog sajta iako je u toku i akcija poklon vaučera...otkud znam kako bi to završilo i sa mojim parama ma kolike da su .

Jedva čekam ovaj šopingholičarski raj , a kako idem u prvim polascima , stojim na raspolaganju sa informacijama čim se vratim :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0