stinki @ 05. May 2012 - 22:09
Za MinnesaG
Mi smo ukapirali da Vi ideta ranije a slucajno smo stavili za Jedna mala ovo sve je upuceno vama
Posto mi idemo u avgustu u hotel Sozer ,idemo prvi put u Kusadasi sve nam pamtite i cekamo izvestaj.Kakve su cene,gde kupovati ,na koju plazu,a naj vaznije okvirno koliko para bi bilo dosta za nas dvoje posto imamamo polupansion,pamtite svaku sitnicu i slikajte i cekamo i slike i izvestaj.A u koji hotel idete kad i preko koje agencije mi idemo preko oktopoda

Razumela , ev da zapišem
Ništa ne brini , sledi iscrpan izveštaj i sama sam radoznala , volim da pre puta što više znam , da se bolje organizujem i pripremim na to što me čeka tamo naročito što i mi idemo prvi put u Kuš i totalno nam je nepoznato.
Znam ja da tamo ima svašta ali mi znači kada neko konkretno napiše, na pr. : srebrni prstenčić sam platila oko 10 evra što bi značilo da može da se nađe i po toliko , a onda nadalje prema mogućnostima i ukusu.
Isto tako i za majice, farmerke , džidže itd.
Mi smo uzeli Dias i to ND jer sam po forumima videla da je klopa pristupačna , opet prema afinitetima i ne volim da na letovanju budem ograničena vremenom , a i gledam da jedem kada sam gladna , a ne kada je vreme nekog obroka mada je je i PP sasvim prihvatljiv , što da ne .
Uzela bih bila Rosy app ali nisam želela da budem na plaži već u gradu tako da mi Dias iz ove perspektive deluje ok dok tamo ne vidim na licu mesta .
Pročitala sam skoro sve teme o cenama u Kušadasiju i sem cena vode ne videh da je neko napisao neku konkretnu cenu iz marketa poput nekog namaza , kajmaka , sladoleda ( ne uličnog) , grickalica i sl. pošto dosta kasno idemo na spavanje i bez obzira na večeru nekada ogladnim usred noći što bi bilo suludo ići ponovo u grad na klopu već bih to imala u sobi za prvu pomoć ( to me na pr. interesuje ako zna neko)...ja ću sve to napisati kada se vratim , a pamtim ko slon , evo i sada mogu izdeklamovati cene svačega iz par evropskih zemalja koje sam obišla u toku prošle godine
Vas dvoje imate fore još 2 meseca i malo štekujte lovu do tada pa sve što vam bude trebalo tamo ćete pazariti , tako se i ja obuzdavam od kako uplatih Kuš...sve tamo ću kupiti i kada se uhvatim za novčanik da bih nešto ovde uzela. lako ću to ovde ako ne nađem tamo.
Opušteno , ne treba vam ne znam kako velika lova da se tamo dobro provedete , dobra volja i raspoloženje i mrvicu racionalnosti : ako cirkate nešto jače sem piva , tamo je alkohol skup pa ponesite nešto od toga odavde , cigarete takođe , možda neke čokoladne bananice i od slatkiša šta već volite jer su im baklave, tulumbe i sl. preslatke pa ako vam se ne svide , ostalo je ukusno i pristupačno , pekare, doneri, đevreci , picce, solidni obroci oko 5 evra po osobi , itd.
Na nekoj od tema imaš tačne cene pića po kafićima i diskotekama od ranijih godina , kao i cene izleta , dolmuša . ležaljki i suncobrana , mada se i to može eskivirati na delovima plaža gde ima free mesta ...uostalom čim se vratim , imaćeš kompletan ovogodišnji cenovnik svega što je interesantno od šešira do čizama, a ako naletim na još nešto korisno nadopuniću

Može i jedna mala da nam nadopuni ako se seti neke konkretne cene nečega .