Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Olimpija 2010

16 odgovora na temu

#16 radoznala011

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Jan 2011 - 17:25

Želela bih da ove godine posetim Olimpiju. Išli bi kolima.
Ima li neko ideju o smeštaju u samom gradu i otprilike cene?
Kakva je atmosfera u Olimpiji u večernjim satima?

#17 codemaker

svetski putnik

• Isključen
  • Poruka:4249
  • muški

Napisano: 27. Jan 2011 - 17:35

Predpostavljam da je reč o letnjem periodu?
Pitam jer je razlika "drast'Ćna" što se cena tiče.
U sezoni su cene višlje.

Inače, u samom gradu imaš nekoliko hotela a raspon cena se kreće od 40 - 100+ po prenoćištu, zavisi od hotela naravno. Čak i u sred sezone, našao sam mesto u hotelu, tako da ne verujem da bi bilo problema.

Olimpija je uvek puna gostiju, koji pre svega detaljno obiđu lokalitet stare Olimpije i to je svakako nezaboravan doživljaj.

Inače sam gradić je mali i nema puno da se vidi i obiđe. Glavnu ulicu možeš prešpartati za 15 minuta laganog hoda i zagledanja u prodavnice.
Uveče nema neke posebne zabave, ima kafića i hotelskih bašti koje rade i pokoji disko ali ništa veliko i nije baš atraktovno. Stoga se veče uglavnom koristi za opuštene šetnje i sedenje po kafićima.

Pošto imate kola, moćićete da obiđete okolinu ali i da se odvezete do mora (nije daleko) i kupate do kasnih večernjih sati.

Meni lično je Olimpija isključivo interesantna zbog stare Olimpije i otprilike svake druge godine je posetim. Tako će biti ove godine, i uvek ponovo me oduševljava mada od tih višekratnih poseta, maltene znam napamet ceo lokalitet.
Sam izlazak na prastari olimpijski stadion i atmosfera na njemu je neponovljivo iskustvo.

Vredi posetiti
Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0