markosvaba

Hotel Dan-dar u Dojranu

15 poruka u ovoj temi

E ovako isao sam za grcku i svratili smo na Dorjan. Tamo otisli naravno prvo kod istatova kada ono cene WoW. 2 dana 3 osobe 130€. Otisli smo do jednog restorana(rucali) i pitali konobara gde ima dobar smestaj i poslao nas u hotel dan-dar kod gazda tike. Tamo je fenomenalno nas 3 dva dana 50€. Soba sa klimom,tv, djakuzi.

Ako bude neko otisao recite da je Kuzmanovic preporucio posto je gazda MNOGO dobar covek.

Izmenjeno (DraganV)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

videli u prolazu, ovi se nalaze u Novom Dojranu, u starom dojranu ima pristojnih i lepih apartmana sa sve kuhinjicom doduse bez djakuzija i u jeku sezone najskuplji trokrevetni

je 20 evra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel po osobi 20€ ili ? Ovo je 50€ za 3 osobe 2 dana

Izmenjeno (DraganV)
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne 20 evra je trokrevetni apartman sa kuhinjicom i kupatilom (app kao u grckoj)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam kako je u sezoni...ja sam bila sredinom septembra ove godine...prijatelji su dobili trokrevetni apartman (odvojene sobe), a ja trokrevetni studio...po coveku, nocenje sa doruckom, izaslo je 10 €...ne znam kako da nazovem zgradu u kojoj su apartmani, nije hotel, naprosto apartmanski smestaj....bilo je dosta gostiju...gazdarica Suncica je jako prijatna i predusretljiva zena...proveli smo jedno popodne i noc u ovom smestaju...bilo je cisto, udobno...na vratima terasa postavljeni su komarnici, sasvim opravdano, jer su me, za sat vremena sedenja u basti, pored bazena, oko 21 h, izujedali neverovatno! :huh: Komaraca je bilo- ne zna se koliko, a popodne smo proveli na bazenu, jer je tog 15.09.2011. bilo 35 *, oko 18 h. Bazen je plitak, ali je dovoljan za rashladjivanje na toj vrucini...u ovom smestaju su, ranijih godina, bili nasi prijatelji, pa u julu ove godine nas sin sa prijateljima, a ja u septembru...svi su bili zadovoljni, ukljucujuci mene! :) Gazdarica nam je na odlasku poklonila vino "Dandar"...sluzila nam je domace slatko od smokava i to vrlo izdasno! :srce: Dorucak nismo probali, jer smo sledeceg jutra vec oko 8 h bili na putu ka Grckoj...sve u svemu, lepo nam je bilo tamo!

Inace, za one koji tek treba da idu u tom pravcu, apartmani se nalaze 50 m od "Makpetrol" pumpe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ja da se priključim. I mi smo boravili u Dan daru. Mogu reći da smo zadovoljni. Cena je 10 evra po osobi..S obzirom da je bilo 40 stepeni , bazen je više nego dobrodošao......Komaraca nije bilo mnogo( valjda je i njjjima vrućina). Domaćin je ljubazan i uslužan odnosno profesionalan. sma Dorjan je za mene otkrovenje i pogrešio sam što u planu putovanja nisam tamo ostao 2-3 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao pef pa mi smo bilo u ISTOM apartmanu :) Vidim po slikama i poziciji terase :)

Ljudi svaka preporuka bez dodatnih komentara :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče samog mesta ostavio sam detaljnije utiske na temi Dorjansko jezero

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo dodatni komentar je da u blizini vile nalazi mozda najbolja uredjena plaza i u Nov i Star Dojran a to je Alex Beach vidi se pored sam put ima putokaz, fin bar ispod drveta, lezalke i suncobran je 100den. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Božanstven hotel - apartmani. Sve je na najvišem nivou. Idealno za predah na putu za Grčku i/ili duži boravak.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna u koje vreme se najranije može ući u apartman? Obično je to u većini apartmana i hotela posle 12-13h, ali rekoh da proverim, ako neko zna...možda može i ranije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo u povratku došli oko 10 h ako ima mesta možeš i ujutro da uđeš

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aha, ok. Hvala. U kom periodu ste bili? Rezervisali unapred?

Izmenjeno (Madjaste)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Suprug i ja, i naši prijatelji prenoćili smo dva puta u DanDaru u julu mesecu 2013. Osoblje je zaista ljubazno i izlazi u susret za sve što vam treba. Smeštaj za jednu noć smo rezervisali nekih mesec dana ranije. Nismo plaćali ništa u napred. Poslednje večeri letovanja na Tasosu odlučili smo da opet prenoćimo u DanDaru u povratku kući i smeštaj smo rezervisali u 23h. Poslali smo sms i žena nam je odma odgovorila da je smeštaj slobodan i da nas očekuje. Najavili smo dolazak oko 20h ali smo iz nekih nepredviđenih okolnosti u smeštaj stigli tek oko 23h i nisu nam pravili nikakav problem. Hrana u restoranu je zaista dobra i nije skupa. A po napuštanju smeštaja na poklon dobijate flašu njihovog domaćeg vina. Sobe su male ali čiste, sasvim dovoljne da se prespava. Svaka soba ima tv, klimu i frižider. Sve preporuke za ovaj smeštaj i sve pohvale za domaćine i njiovo osoblje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo boravili u ovom smestaju septembar 2013 i 2015, prijatno mirno. Rezervacija preko neta bez uplate unapred za preporuku. Jos je blizu benziska pumpa ima tng. napuni i via Tassos.

Sretan put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka