marer_86

InterRail kroz Španiju

8 poruka u ovoj temi

Planiram da putujem u Spaniju u julu i avgustu! Doleteo bi avionom u Barselonu,a vratio bih se iz Madrida! Pa me interesuje da li je neko uzimao InterRail kartu kroz Spaniju?!? (mislim kolike su rezveacija i kojim vozovima putovati)

Ako nije InterRailom kartom putovao da li je neko putovao obicnom voznom kartom od Barselone do Madrida?!?

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

zavisi koliko planiras da posetis gradova u spaniji. Ta karta kosta za osam dana u mesec dana 149 evra. Za sve brze vozove je potrebna rezervacija koja iznosi od 6 do 10 evra (Ave, Altaria, Euromed....). Mislim da je na relaciji barsa madrid najjeftiniji bus negde, oko 30 evra, a jeftina je i avio karta ryanair-om.

ja sam imao global pass i obisao sam sedam gradova za dve nedelje.....

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba razmotriti sve varijante, jer zavisi gde ces ici, koliko putovanja uraditi, i za koje vreme.

Iz mog iskustva, a obisla sam Spaniju uzduz i popreko, autobus je obicno bio najbolja opcija. Odlicno su povezani gradovi i autobusima, i cesto je to jeftinija, a nekad cak i brza varijanta.

Ponekad sam i letela avionom, njihova low cost companija, http://www.vueling.com/ vrlo cesto ima jeftine letove i leti na glavne aerodrome (sto vecina ostalih ne radi, pa se namaltretiras da stignes u grad i taj dodatni prevoz jos platis extra :angry2: ).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao drugari :D

aj pomozite, lutam po netu i nikako da naidjem resenje,

putujem u spaniju na kamp u avgustu, i treba da se organizujem kako do tamo i nazad, znam sve za inter rail te informacije sam iskopala, aj dajte jos neke jeftine predloge, kojim bus prevoznikom mogu do nekog dela spanije??? :huh:

hvalaaaaaaaaaaaa :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da ti inter rail nije rešenje ako ti treba samo prevoz do tamo i nazad. On se isplati za intenzivnije korišćenje železnice.

Što ne pogledaš neke low cost avio kompanije iz okolnih zemalja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Spanija je velika zemlja :D Zavisi gde ides u Spaniju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

www.wizzair.com

Temišvar - Barsa u avgustu ima za 75 eur povratna sa svim taksama...

ima i do valencije.

Temišvar je blizu nek te odbaci neko, a vozi i Gea Turs do aerodroma.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D kakav hitar i dobar predlog :P svaka cast!!!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka