Madjaste

Lepetane

5 poruka u ovoj temi

Da li je neko letovao u ovom mestu? Kakvi su utisci? Ono sto znam je da je mesto jako malo, bez nekih posebnih plaza, vecinom ponti, ali me odusevljava to sto je moguce naci smestaj preko puta mora(u prvom redu kuca), pa je pogled prava uzivancija. Da li ima restorana? Ima li mesta za setnju, ili je taj put pored mora gde prolaze automobili jedini izbor?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni je Lepetane bezveze ukoliko mislis na mesto gde se ukrcavaju trajekti za preko zaliva Boke? Nema nesto posebno, i mirno dosadno mesto... Ako ti je za pogled na more barem u CG jos mozes da nadjes jeftin smestaj sa pogledot na more :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bih preporučio ovo mesto za letovanje,možda samo kao ,,bazu"iz koje bi odlazili u druga mesta u Boki(ako ste kolima).

Glavno obeležje Lepetana su trajekti,koji idu tamo-vamo 24 časa,ukrcavaju-iskrcavaju automobile,prave buku i sve što ide uz to.100-tinak metara od trajekta u pravcu Stoliva može da se kupa ispred samih kuća i tik do puta koji vodi za Kotor na malim pontama,ali to baš nije neko uživanje,jer je sve jako,jako zbijeno i automobili ti prolaze tik iznad glave.100-tinak metara od trajekta u pravcu Tivta postoji uređena plaža,ali je pesak u vodi muljevit i nije baš za neko uživanje.

Nema restorana(samo jedan bircuz pored trajekta),nema mesta za šetnju,ali je Tivat relativno blizu,a tamo imaš dosta toga...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpuno se slazem, nije to mesto za pravi godisnji odmor, pa cak ni zbog pogleda. Preko puta imate mnogo bolja mesta, Baosici, Djenovici itd, ali konkretno svim ovim mestima su mane plaze, male i skucene jos ako je guzva bude muke naci slobodno mesto. Veliki pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala svima na prenetim utiscima, svakako puno znace u fazi izbora destinacije. Uglavnom sam sumnjala u sve ovo sto ste pisali, ali sada kada je potvrdjeno, bilo bi bezveze ne poslusati iskusnije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka