miki_nis

potreban novac za prlelazak granice

17 poruka u ovoj temi

Ovih dana,svi pricaju za novac koji cemo morati da pokazemo pri prelasku granica.Svake godine idem u Bugarsku na more,u samostalnoj reziji.Obicno je to voz ili autobus,ali nikad ne uzimam povratnu kartu,jer se nekad zadrzim 9,nekad 15 dana i nevracam se istim prevoznim sredstvom.Ja idem oko 15 jula,pa do tada ako neko bude imao iskustva sa prelaskom Bugarske granice neka pise.Koliko novca su trazili da pokaze,dali su trazili povratnu kartu..... A sve to zbog laznih azilanata... Svako misljenje,komentar ili iskustvo su dobrodosli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja sve nešto mislim da ne bi trebalo da prave problem ako imaš vaučer za letovanje? i da, kako se kotira kartica. ako traže da im pokažeš novac, zar debitna kartica ne spada u sredstvo plaćanja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u januaru isao u Bansko na zimovanje i tad nam nisu trazili nista da im pokazujemo, doduse isli smo preko agencije a i ne znam jel su sad poostrili prelazak preko granice zbog azilanata. Sve u svemu nisam ti bas nesto pomogao :blush:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u januaru isao u Bansko na zimovanje i tad nam nisu trazili nista da im pokazujemo, doduse isli smo preko agencije a i ne znam jel su sad poostrili prelazak preko granice zbog azilanata. Sve u svemu nisam ti bas nesto pomogao :blush:

ja sam putovala u dansku u aprilu i to bez ikakvih problema, ali kontam da se to odnosi na poslednjih mesec dana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

И даље на граници не питају ништа (макар мене нису). Вероватно процењују путнике па само некога питају.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zanima me sta je sve potrebno da se predje granica.. treba da putujem u Italiju kod druga i ok.. znam da mi treba povratna karta, osiguranje, ali negde sam procitala da treba i pozivno pismo??? inajmanje 300e.. da li neko zna nesto o ovome.. unapred Hvala..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogresili ste podforum. Ovde je rec o Bugarskoj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

AKo je neko isao preko Bugarske granice neka kaze je l su mu trazili putno osiguranje na granicnom prelazu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, samo pasos i zeleni karton, to je sve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na granici traze samo pasose, a ako idete kolima saobracajnu, zeleni karton i medjunarodnu vozacku dozvolu. Nama niko nije trazio novcana sredstva mada smo to ocekivali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zar su ti tražili međunarodnu? nisam čula da je to ikad ikom neko tražio. nama čak ni zeleni nisu tražili, samo su pitali gde idemo, uzeli pasoše i saobraćajnu i poželeli srećan put!

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisu ni meni izricito trazili, ali sam poucen ranijim iskustvom, zajedno sa ostalim dokumentima pokazao medjunarodnu i zeleni karton. Vama nisu trazili sto ne znaci da ih niste ni imali. Ove godine nisu, ali 2009 godine na ulazu u Bugarsku su mi trazili oba dokumenta.

U svakom slucaju mislim da je bolje poneti sva potrebna dokumenta, nego da me neko zeza, vrati me nazad i pokvari mi godisnji zbog sitnice.

Znam da je u ovim uslovima mnogo dati dve hiljade za medjunarodnu, pa dve za zeleni karton i po hiljadu za putno osiguranje, ali mislim da se moze obezbediti novac i za to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako si ti njemu dao sve zajedno ne znaci da si morao da mu das m.dozvolu jel tako?A ovo za novac je totalno bzvz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su i u odlasku i u povratku tražili samo pasoše i saobraćajnu dozvolu od auta i NIŠTA više!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni su i u odlasku i u povratku na granici tražili samo pasoše i zeleni karton za kola. Policija me je zaustavila negde oko Sofije i tražili su mi našu vozačku dozvolu, međunarodnu nisu ni pogledali!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka