borivoje

Letovanje u Albaniji

81 poruka u ovoj temi

cuo sam da je jako lepo ici na letovanje u Albaniju. molim vas ako znate nekoga ko je bio tamo na letovanju ove godine da nam poblize kako je bilo , koliko kosta i preko koje agencije je isao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni se drug juce javio sms porukicom, kaze da je u 'srcu Albanije', otisao je samostalno, bez posredovanja agencije, kaze da je more fenomenalno, ljudi predivni, (!), usluga u hotelu i sam hotel fantasticna, a da su cene evropske! To je sve sto znam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kad ase drug vrati neka vam podrbno napise sve a vi mi prenesite. mene ovo interesuje za sledecu godinu. biloi bi lepo i da mi kazete cene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam podatka da je prosle godine vise makedonaca letovalo u albaniji nego u grckoji crnoj gori zajhedno. i meni se uvukao crv da idem neke godiner, vrlo lako i sledece u albaniju, zasto da ne. kad mogu makedonci zasto ne bih mogao i ja. ja imam prilicno godina a jos uvek volim da vidim svet i vrlo rado putujem .mislim da je albanija lepa i uzbudljiva. :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokupila stopera koji je sa drustvom letovao ove godine u Albaniju. Obisli par mesta po nekoliko dana,boravili u njima i odusevljen je, mada kako mi je ispricao za cene kao u Grckoj. Posto ja vec godinama letujem u Grckoj, ove godine sam bila na Santoriniju, moram priznati da pomisljam da odem u Albaniju pa odatle u Grcku na jonsko more sa kojim sam odusevljena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:lol: pa ja pricam da je albanija ok., ali mi mnogi ne veruju. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji grad treba posetiti u Albaniji?

Da li postoje neka turisticka letovalista?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas ponudu agencije NNK International za letovanje u Albaniji, mislim da je u pitanju Drac. Na njihovom sajtu mozes i da se upoznas sa zanimljivim mestima posto organizuju i neke ture, obilaske. Nisam isla ali planiram!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio je moj dečko poslovno pre 2 godine.Potpuno se odusevio.Samo je pricao o Draču i Valonji.Kaže da su im plaže prelepe,more fenomenalno.To vam je kao kad odete u C.Goru,samo što je more čisto,a ljudi a ne poverujete mnooooogo uslužniji.

Što se tiče bezbednosti ne morate da brinete.

Jedino oko čega bi trebalo da brinete je prevoz. NIKAKO nemoje ići JAT-om.Ne zna se ko je stariji.Avion(ako se može tako nazvati) ili stjuardesa.To čudo od aviona je preuzeto sa nekog otpada.Nadam se da su sad uslovi bolji za razliku od onih pre 2 god.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

DEfinitvno treba posjetiti,veoma su ljubazni i usluzni,Tirana je evropski grad,ljudi su moderni,u Dracu ima jos posla ali plaze su vrh.Izbjagavati Skadar,ostalo je extra,mnogi imaju predrasude prema Albaniji a u mnogo cemu su bolji od CG

1619v9.jpg

Izmenjeno (MinaMNE)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MinaMNE, jel na svim plazama setaju konji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne ....ovo je samo dio gdje mozes da iznajmis konja...:D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bio, ali mi je interesantna kao nova destinacija za letovanje, pa sam malo istrazivao po netu. Elem, niti jedna nasa agencija ne radi ovu destinaciju. GPR internacional je radio, ali vise nece jer su nemacki tur-operateri vrlo zainteresovani za istu, pa mogu da ponude visu cenu zakupa kapaciteta hotela od nasih. Pronasao sam jednu t.a. iz Skoplja koja je ovoga leta imala u ponudi apartmane i hotele ( 2 i 3*) sa BB,HB i FB ponudom u Valoni, Dracu i Sarandi. Ima jos jedna agencija iz Gostivara, ali ne bih bas sa njom :bez-zuba:

Cene za najam su (za period jul-avgust)od 15e(po danu i osobi),do 50e, BB oko 20e, HB 24e iFB oko 27-30e. Za one koji nemaju sopstveni prevoz ili nece da idu svojim kolima,postoji svakodnevna autobuska linija BG-SK (30e po osobi za oba pravca) + SK-Saranda (agencijin bus za 40e po osobi u oba pravca).Agencija se zove Dalasunion i dogodine planiraju otvaranje poslovnice u BGD-u,pa koga zanima ta destinacija, eto resenja. :D

Izmenjeno (Serafim)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

zaista interesantna tema.... ja sam ove godine letovao u Grckoj, ali mi je vec nekoliko puta proslo kroz glavu da sledece godine letujemo u Albaniji.

Posto imam dvoje male dece, vise me interesuje neko mirnije mesto, gde zaista covek moze sa porodicom da se odmori.

Ako neko ima neki predlog, ili neke nove informacije koje agencije imaju aranzmane, molim vas da napisete.

Pa dajte da se malo angazujemo oko letovanja 2011 rolleyes.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji roditelji su bili par puta za Drač ( Dures) na vikend iz Makedonije. Pronađu hotele online ili po preporuci pa na sreću. Kažu da je tamo extra samo je put jako loš (Struga-Drač). Ima oko 170 km isto kao do Skoplja. Devojka mog brata je pričala kako je prvi put ponela argeta paštete za svaki slučaj a kad su stigli tamo na plaži leskovački roštilj :)

E sada, čula sam da je u Sarandi daleko lepše ali da je put izuzetno loš planinski ... ali da vredi. Mada možda može da se napravi neka kombinacija iz Grčke.

Takođe imate i Valonu ( Vlora)..

Pokušajte,guglajte sigurno ima nesto da se nađe...

E da moja sestra je išla sa bebom tamo i nije se žalila.

http://www.albania-hotel.com/welcome.aspx?cmd=categories&id=4

http://www.tourism-in-albania.com/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka