Marina@

Sta izabrati Lisabon vs.Valensija

Lisabon ili Valensija   6 glasova

1. 1. Koji grad je bolje izabrati

Molimo prijavi se ili se registruj kako bi glasao/la u anketi.

8 poruka u ovoj temi

Treba mi pomoc pri odabiru aranzmana,jer se dvoumim izmedju ova dva grada-Lisabon vs.Valensija. Inace jedan aranzman ukljucuje sledece gradove u Spaniji(Barselona,Valensija,Granada,Sevilja),dok je drugi Spanija-Portugal-Italija(Barselona,Lisabon,Djenova).

Inace,dvoumim se zbog ova dva grada jer Lisabon izgleda zanimljiv ali s' druge strane i Valensija. Sta je po vama bolje,je li neko bio u neki od ovih gradova,ako moze neki kraci opis/utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

meni je lisabon lepsi i zanimljiviji od valensije,ali je bolja prva kombinacija jer je ukljucena andaluzija(granada i sevilja),najlepsi deo spanije;)

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slatke muke! :srce: Od nabrojanih gradova, bila sam u Barseloni i Valensiji. Po meni je bolja prva opcija koja pokriva gradove u Španiji, jer donekle zaokružuje sliku o jednoj zemlji. U konkurenciji sa ova ostala tri španska grada, Valensija je lep dodatak ali mislim da ćeš u ostalim gradovima više osetiti duh Španije, pogotovo u Sevilji i Granadi. Valensija je više grad za život/posao/studiranje nego turistički "must-see" u Španiji. Možeš pogledati moju foto-turu o Valensiji i opise na temi Valensija. Bila sam vrlo kratko u ovom gradu, i moja preporuka (ako se odlučiš za varijantu sa Valensijom) je da obavezno posetiš Grad umetnosti i nauke, koji je fascinatan!

U Lisabonu nisam bila, ali lično mislim da su i Portugalija i Španija toliko lepe zemlje svaka za sebe, da im treba posvetiti barem po jedno zasebno putovanje! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa i ja sam mislila da je bolja prva opcija jer se vidi ono najbolje od jedne zemlje,i time se stekne neki kompletniji utisak o toj zemlji,dok ova druga tura nudi samo malo od obe ,i ne daje bas kompletan utisak ni o jednoj.

Ipak je bolje posvetiti ovih 17 dana samo Spaniji i upoznati je malo detaljnije,a Portugal moze i da saceka.

Hvala na savetimasrce.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možeš pogledati moju foto-turu o Valensiji i opise na temi Valensija.

Super ti je ova foto tura i ovi utisci iz Valensije,tako da cu definitivno u Spaniju...i posle tvoje FT jedva cekamsmile.gifsrce.jpg Hvala

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na čemu, sigurna sam da ćeš se divno provesti u svakom slučaju, gradovi koje planiraš da obiđeš su divni. Kad putuješ? Da znamo kad da očekujemo slike :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putovanje je planirano tek u aprilu,ali ce pre toga biti karneval u Veneciji,u februaru.

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u Valensiji nikad nisam bio,tako da neću o toj turi govoriti,ali drugu turu sam obišao i savetujem ti da DA :)

djenova prelep mali gradić, klasični mediteranski italijanski, o Barsi neću trošiti reči

Lisabon je isto prelep, ja sam bio za novu godinu i bilo je oko 20 stepeni ,neki su se i kupali u okeanu,u Lisabonu ima mnogo toga za videti(imaš moju oskudnu foto turu), a imaš i oko lisabona jako lepih mesta(20-30 km od Lisabona bozom,koji nije skup) ima neko mestašce koje je najzapadnija tačka u Evropi i za 4e,kad sam ja bio, izdaju ti uverenje da si bila na najzapadnijoj tački.....

Jedini negativan utisak je malo veća nesigurnost negu u drugim gradovima, ima mnooogo imigranata, i jako al jako puno džeparoša

inaće lisabon je kao rođen za šoping

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka