m&f

Petovac

24 poruke u ovoj temi

Pozdrav narode,

Devojka i ja razmisljamo da odemo u Petrovac ove godine (krajem jula). Mozete li nas uputiti u cene smestaja, nama bi odgovarala jednostavna (ali cista) soba sa upotrebom kupatila (koje bi bilo samo za nas).

Takodje nas veoma zanima kakavih plaza ima u Petrovcu i okolini. Da li se do njih moze dolazati peske (nemamo auto) i kakave su. Da li ima pristojnih restorana i da li imaju dnevni meni?

Svaka inforamcija bi nam dobro dosla.

Hvala unapred.

Izmenjeno (m&f)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Imas dosta postova na ovom forumu o Petrovcu, pogledaj malo.

Sto se cena tice pogledaj na ******na tom sajtu sam ja nasao smestaj, doduse mi smo trazili apartman a za sobe nisam pitao tako da cene za sobe ne znam (pretpostavljam da su u tom periodu tj. sezoni oko 12-15 eur po osobi) ali pomoci ce ti ovaj sajt. Posalji na adrese tih ljudi mail sa onim sto te interesuje i od vecine ces dobiti odgovor u roku od 2-3 dana, a ako nemas vremena zovi ih telefonom pa pitaj.

Sto se plaza tice, imas 2 sto ja znam, gradsku plazu i plazu Lucice, na obe se stize peske vrlo brzo. Lucice je cistija i manja ali jedino problem moze da ti bude slobodan prostor na obe plaze. Gledao sam neke slike tih plaza na netu i bukvalno nije bilo mesta gde papuce da ostavis a ne peskir da rasiris. Da imas kola mogao bi da odes do drugih mesta, ovako ce malo biti tesno.

Izmenjeno (DraganV)
zabranjeno je reklamiranje
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Simo veoma brzom odgovoru.

Postavio sam novu temu kako bi ovde bile najaktuelnije informacije o ovom mestu. Npr ako je neko vec bio ove godine u Petrovcu mogao bi nam kaze kakve su cene u prodavnicama u odnosu na Srbiju, isto i u restoranima..

Moze li se do plaza kao sto su Buljarica, Drobnog Pjeska, Percina i Perazeca Do stici peske a ako ne moze, postoji li mogucnost da se ide brodicima?

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za moj pojam pesacenja, daleko je sve osim Lucica i gradske plaze. A ako stignes do skretanja sa magistrale ka tim plazama nekim prevozom do Perazica Dola imas bas dosta da se spustas, prvo asfaltiranim putem, a onda kroz neko naselje bungalova ili tako necega, e kada stignes na plazu, videces krupno kamenje po kom je nemoguce hodati, a na kraju plaze grade vec milion godina hotel, po meni nije vredno truda da ides do dole. Sto se tice Drobnog Pijeska, plaza je meni simpaticna, ali opet od glavnog puta do dole ima dosta ogromnom nizbrdicom, odnosno uzbrdicom u povratku. Ne znam sta je Percina, a do Buljarica nemam obicaj da idem.

Ne znam za brodice, videces na licu mesta. Inace i Petrovac i Lucice su super lepe plaze, ali kao sto ti i Simo rece guzve su ogromne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predpostavljam da ne postoji ni neka planinarska staza iliti precica do tih plaza?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ja sam bas pre neki dan gledao na wikimapia i video sam da postoji neka planinska stazica od Lucica do Buljarica, mislim da je prohodna. Pokusaj ovde http://www.wikimapia...a...amp;l=0&m=b

eventualno uvecaj jos malo pa ces videti da staza postoji (dole desno ti je Buljarica a gore levo Lucice) mozda nekih 700-800 metara.

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li se do plaza kao sto su Buljarica, Drobnog Pjeska, Percina i Perazeca Do stici peske a ako ne moze, postoji li mogucnost da se ide brodicima?

Brodica ima, saobracaju na sve moguce strane ali mislim da su skupi. Ja sam pitao prijatelja koji se vratio prosle nedelje iz Sutomora da li ima tih brodica posto me interesuje Kotor i rekao je da ima ali da su cene previsoke. To se racuna kao izlet (pa sad ti isao na plazu ili razgledao grad) i kosta oko 25 evra. Mada sigurno postoje jeftinije varijante sa nekim camcima da se ode.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ja sam bas pre neki dan gledao na wikimapia i video sam da postoji neka planinska stazica od Lucica do Buljarica.

Tu stazu bih preporučio samo avanturistima pošto je puna zmija.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se vratili iz Petrovca pre nedelju dana. Sto se cena u prodavnicama tice malo su jace nego u Srbiji. A u restoranima porcija cevapa 6-8 e, mesano meso oko 10 e, pljeskavica na ulici 2 e...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo isli tom da kazem kozijom stazom od Buljarica do plaze Lucica ,i nismo imali bliski susret sa zmijama(na svu srecu),i ako je to vrlo moguce,jer je staza zapustena katastrofa(a to je bilo pre par godina).Ne znam kakvo je sad stanje,ali iskreno receno ne verujem da je bilo sta ocisceno,jedino sto verujem da je sad jos gore.Prvo smo isli po nekom kamenjaru uzbrdo,gde sam se bukvalno izlomila,jer inace imam fobiju od zmija,pa sam vise gledala okolo,i u zemlju nego sto sam gledala put ispred sebe.Jedina prednost kad se izadje sa tog kamenjara,je malo siri prasnjavi putic(ako mogu to tako da nazovem),gde ako nista drugo bar mozete da hodate normalno.Osim toga nekima te staze sluze kao javni wc,tako da nije bas primamljivo ici istima.Kad smo se vracali sa Lucica u Buljarice imala sam utisak da nikada necemo stici,i kad sam ugledala prve kuce odusevljenju nije bilo kraja.Za one avanturistickog duha ,koji nemaju strah od zmija i ostalih gmizavaca mozda i nije tako strasno,ali ja tu avanturu nisam ponovila,i ako je moje drustvo islo jos par puta za tih 15 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala svima na odgovorima!

A ima li plodova mora u tim restoranima? Muslje, lignje i slicno?

Da li je zaista ta staza puna zmija? Mi jesmo avanturisti ali nismo Inidjana Dzons. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da bi se prepesacilo brdo izmedju Buljarica i plaze Lucica potrebno je oko 10-15 minuta hoda. Pre 3 godine ta staza je uredjena i u potpunosti betonirana u sirini od 1,5-1,8 m. Na vrhu brda su postavljene klupe za sedenje ,a sto se tice zmija ja ih nisam video.Inace zadnje 2 godine letujem u kampu u Buljaricama,a idem na plazu Lucice.U Buljaricama nema nikakvog sadrzaja(3 restorana i jos 3 kafica) ,ali zato je za mene Petrovac pravo mesto za odmor.Cene u Petrovcu su nize od Budve,ali ipak vece od manjih mesta u CG.Plaza Lucice jedna od najlepsih u CG.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ima li plodova mora u tim restoranima? Muslje, lignje i slicno?

Na šetalištu postoji restoran "Castelo II", drži ga jedna meštanka (mislim da se zove Dragica) koja je u restoranu kuvarica, konobarica i gazdarica u isto vreme . Imaju apsolutno sve od plodova mora. Inače su 15-tak godina držali restoran u Minhenu gde su i naučili nekoliko svetskih jezika. Restoran je za svaku preporuku.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da bi se prepesacilo brdo izmedju Buljarica i plaze Lucica potrebno je oko 10-15 minuta hoda. Pre 3 godine ta staza je uredjena i u potpunosti betonirana u sirini od 1,5-1,8 m.

Ovo je super vest, za zmije nema veze bitno je da je staza normalna.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

AnaIAnja,

s obzirom da ste se nedavno vratile iz Petrovca, da li biste mogle da napisete kakve su cene privatnog smestaja (konkretno, da li moze da se nadje pristojan smestaj za 10e po osobi) i da li su plaze standradno prepune ili je mozda tacno ono sto se prica da im je ova sezona losa i da nema turista?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka