Silvija Patak

Tranzit kroz Bugarsku

7 poruka u ovoj temi

Zanima me, ako imas sengen (multi, Belgija) da li ti treba tranzitna viza kroz Bugarsku jer idem u Tursku, pa bih samu tursku vizu uzela na granici? Idem preko agencije, ali nisam u mogucnosti da im ostavim pasos jer necu biti u zemlji citav jul ... Rekli su mi da moze, ali da proverim, da li je neko imao neko takvo iskustvo .....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Najbolje nazovi Bugarsku ambasadu i pitaj!

Znam da je jedno vreme dok su mađari izdavali one besplatne vize,bez obzira što imaš šengen,morao vaditi i njhovu,mada su to posle ukinuli!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bugarska nije u Sengen sporazumu, pa bi ti trebala njihova viza. Cak i da imas boravisnu vizu ipak bi ti trebala Bugarska.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ALI U BUGARSKOJ AMBASADI SE NIKO NE JAVLJA NA TELEFON NA ZALOST :ljutko:

NE ZNAM KOLIKO TREBA NEKO DA BUDE UPORAN U TOME I DA DOBIJE NEKU INFORMACIJU KOJA MU JE POTREBNA?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovala sam pitanje na jos jednom forumu i ljudi su mi rekli da moze da se tranzitira kroz Bugarsku sa sengenom do 5 dana (iz iskustva su to rekli) pa eto proverene informacije, a pritom su isto rekli i u Argusu pa se ja nadam da necu imati nesrecu da se raspravljam sa bugarskim carinicima ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad sam zvao ambasadu, i kazu ako imas vazecu sengen vizu, mozes da tranzitiras. :kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao hvala ti puno, ja sam ih zvala ali niko se nije javljao ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka