tibet

Kako stici do Kube iz USA

9 poruka u ovoj temi

Kako stici do kube ako idete iz usa?Posto nemozete direktno na kubu iz usa,koja je najbolja solucija i preko koje zemlje.Ako neko zna i gde bih mogao da vidim za karte,neka internet adresa.Da li je u tom slucaju potrebna viza za drzavu preko koje se ide(npr. meksiko)?

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znam pouzdano da se iz Kanade na Kubu ide bez problema.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kanada nije baš najoptimalnije rešenje jer je za ulaz u nju neophodna viza.

Meksiko je bolje rešenje. Na papiru, nama treba viza za Meksiko, ali u praksi (ovo za prelaz San Diego - Tijuana znam pouzdano), Meksikanci ne gledaju pasoše ljudima koji dolaze kopnom iz Država. Tako da je to možda bolje rešenje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uz regularnu kanadsku vizu, na granici sa USA se njihova viza dobija automatski, uz neko plaćanje. E sad, radilo se o starijim ljudima, ne znam da li važi za sve... Ali možda i prilikom regularnog ulaska u Kanadu iz USA nema viznih problema. Za one koji žive bliže Kanadi i ne bi da presedaju do Kube, kao u slučaju Meksika.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo sam zbunjena, ne znam ciji pasos posedujes, ali US drzavljanima ne treba viza za ulazak u Kanadu.

Do pre par godina nije bio potreban ni pasos, a od 911 je neophodan.

Vecina US gradjana na Kubu ide upravo preko Kanade, mada ako si blize Meksiku mozda ti je to bolja varijanta.

U Kanadi ima nekoliko charter avio kompanija koje lete za Kubu, i na stotine agencija koje prodaju aranzmane.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li neka novija informacija kako povoljno od usa (mozda majami) ili iz mexika (mozda cancun) do cube?

pronasao sam samo airmexiko i cubana za 260 dolara povratna 240 u jednom pravcu.

da li postoji jos neka kombinacija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj ovu kompaniju, ne leti za Kubu, ali za vecinu zemalja centralne Amerike ima jeftine letove, primera radi Miami-Bahami je oko 100$ po smeru. Videh da lete i za Kolumbiu http://www.spirit.com/Default.aspx#book-travel

Inter Jet ti leti za Kubu iz Mexica, mislim da je malo skuplje od onoga sto si nasao, ali pogledaj sa vremena na vreme, mozda se pojavi neka promocija

http://www.interjet.com.mx/Home.aspx

pogledaj i http://shopping.usairways.com/Flights/AdvancedSearch.aspx?book=new

Izmenjeno (ljubce)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na pomoci

ali ova prva vozi samo po mexiku i poneki let za usa

ova druga samo do cancuna

ipak ostaje cubana od cancuna ili sa bahama isto neki kubanski carter

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ili nekim kruzerom koji krstari po Karibima :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka