saška ns

ŠUŠANJ

99 poruka u ovoj temi

Nikada nisam letovala u Baru ni njegovoj okolini,ali ove godine razmišljamo o letovanju u Šušnju.

Na žalost, nemamo nikakvih informacija o tom mestu, na netu sam nasla vrlo malo opisa mesta i plaže - nedovoljno da bih bila sigurna želim li provesti tamo svoj odmor. Isli bismo muž i ja sa trogodisnjom kcerkom. Odgovara nam varijanta mirnog odmora, bez mnogo buke, sa plažom koja je čista i ima i plicaka zbog deteta. Svako Vase iskustvo dobro bi mi doslo, kao i svaki predlog ili savet.

Pozdrav :huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kao sto vec znate Susanj je jako blizu Bara 1 do 2km, gradska plaza je kamenita i velika (klasicna gradska plaza). Ja sam tamo letovao pre 10g i isao sam uglavnom na "Crvenu plazu" to vam je 10-15minuta pesice prema Sutomoru. Plaza je mala sa jako sitnim crvenim kamencima. Inace sa gradske plaze u Baru idu cesto brodici koji voze do Sutomora, Canja, KRaljicine plaze pa mozete probati neki dan i tamo da odete posto nije daleko. Setaliste u Baru je lepo i siroko i ima zabavni park za decu, za odrasle lepe kafice.

Sve u svemu moji utisci su bili OK.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Susanj jeste mirnije mesto, ali problem je u tome sto im je plaza kamenita, pa ako vec ides sa malim detetom, a ne zelis da svakog dana provedes po najmanje pola sata u odlasku i povratku sa plaze po najzescem suncu, onda je mozda bolje da potrazis neko mesto sa pescanom plazom koja bi ipak bila interesantnija detetu od vrelog kamena.

Ovo je samo moje opazanje, jer i ja imam cetvorogodisnjeg decaka i imam velike muke gde da ga vodim na letovanje, jer je potrebno da se poklope dosta kockica ( mirno mesto, peskovita plaza ne mnogo udaljena od prebivalista, cistoca i na kraju ali nazalost najvaznija CENA)!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitam se ima li uopste takvog mesta u CG, to sto vi opisujete Borise, lici mi na Paraliju u koju ove godine ne mogu jer nisam sigurna da bih dobila vizu (ugovor mi produzavaju na svaka 2 meseca) na moju veliku zalost. :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima, samo se treba potruditi i naci . Uzmi na primer Petrovac, koji je relativno mirno mesto ( u odnosu na Budvu). Gradska plaza nije losa, a 15-ak minuta pesaka ima par plaza (Perazica Do, Lucice ...) koje mogu biti zanimljive deci. Naravno tu je i po mon misljenju neprevazidjeni Jaz ( za one koji idu na odmor kolima).

Naravno da se sve to ne moze meriti sa Grckom, ali sta je tu je!!!

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovao sam tamo pre 10-ak godina. Mesto je malo i u njemu nema puno toga zanimljivog, ali Bar je stvarno blizu. Ne znam da li ste nasli smestaj, ali vodite racuna da se osim magistrale ostatak Susnja nalazi u brdu. Znaci, 200 m od plaze u Susnju i nije tako malo. Plaza nije nista posebno. Velika je, moze da se nadje i hlad, ali je prekrivena veoma krupnim sljunkom, prilicno neprijatnim za hodanje ili lezanje. Bila je prilicno cista, ali za malo dete nije bas sjajna. Moj savet bi bio: ako je cena stvarno povoljna, probajte, ali ako za malo vecu sumu moze da se nadje nesto sto bi vise odgovaralo vasim potrebama, zaboravite Susanj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ukoliko volite muljavu plažu Igalo je pravo mesto za Vas

mi smo tamo letovali proteklih par godina i stavrno je idealno za decu što se tiče

temperature vode i plićaka

ali

naravno voda je samo pre 8 sati iole providna da bi kasnije bila mutna poput vojvodjanskih reka

naravno temperatura vode na toj plaži je veoma bliska temperaturi vazduha posebno u plitkom delu

inače šetalište je fenomenalno poput subotičkog buvljaka pa nemorate da brinete da će vam dosaditi

postavljen je i ogroman luna park gde sve košta evro tako da vam 5 eurica negine svako veče

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala svima na opisima, pokusavam naci pristojan smestaj u Sutomoru, odustajem od Šušnja

jer mislim da ipak nije pravo mesto za letovanje sa malim detetom

Pozdrav svima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za letovanje sa malom decom bih preporuchila Djenovitje, Baoshitje i Kumbor....... mala mirna mesta a ima i finih plaza bez izlivanja kanalizacije u more ( kao shto to rade u vecim mestima)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

susanj nikome ne preporucujem! plaza je velika, sljunkovita, povrh svega nevidjeno prljava,prepuna turista, nemas gde peskir da stavis. prosle godine su direktno na plazu ispustali kanalizaciju , ne samo da je smrdelo, nego se rasirila crevna infekcija, nema koga nije strefio stomacni virus! jos nesto: ukoliko se odlucite za izlet do manastira ostrog, dobro pazite sa kojom agencijom idete,u suprotnom cete 2.5h sedeti na pomocnim sedistima i umirati od vrucine jer obecana klima u kombiju ne postoji i molicete boga i ostale svece da ostanete zivi jer je taj isti kombi u stanju raspadanja! znaci obavezno proveriti prevoz pre izleta, da ne biste dozivljavali nocnu moru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

NI ja Susanj ne bih preporucila - zbog toga sto more ume da bude tamo rljavo zbog blizine Bara. Godinama sam letovala u Buljaricama kraj Petrovca, prelepa plaza ali nema nesto mnogo aktivnosti. Petrovac je mnogo lepsi a najlepsa plaza u tom kraju je u Lucicama (ozmedju Buljarica i Petrovca). Isto tako lepi su i Becici iako blizu Budve nije velika guzva.Igalo je divan i super je za decu pogotovo ako slucajno imaju probleme disajnih puteva.

Sto se vize za Grcku tice ako zelis i konkurises dobices sigurno - grupnu preko neke agencije.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja kao veliki "postovalac" grckog sirotinjskog paradajz-(zagoreli)reso-apartman turizma bih se ipak 10.000.000 puta pre odlucio da cvilim pred salterom za Grcku vizu nego za bilo koju low budget varijantu crne gore.

Uostalom, Google Earth, Bog za turiste, je tvoj najbolji prijatelj. Od skora je veliki deo crnogorske obale pokriven, pa mozes videti kako plaze, tako i mnogobrojne fotografije, obzirom da je Google "kupio" i cuveni Panoramio, pa je svako, i najmanje crnogorsko mesto ilustrovano mnogobrojnim fotkama plaza i ostalih prirodnih lepota.

Tako ces recimo videti da plazu u canju deli na dva dela fenomenalni fekalni kanal, namenjen prvenstveno da se kisa (zajedno sa muljem, prljavstinom i fekalijama) sa okolnih planina izliva u more. Tako imate zadovoljstvo da na plazi lezite tik do otpadnih voda, a vase dete moze da ide da se igra sa jarecim stajskim izmetom, ako ga pomesa za klikere...

Sutomore je po meni (bio sam tamo par puta, imao sam na zalost kucu u Canju) mozda i najbednije i najruznije mesto za odmor u Evropi!

Biser soc-realizma i radnickog odmaralista, u tadasnjoj SFRJ namenjen bedi radnicke klase srednje i juzne srbije... Sada u zenitu zapustenosti!

Moje iskreno saucesce ako odete tamo!

:)

Izmenjeno (bodrum2007)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala svima na opisima, pokusavam naci pristojan smestaj u Sutomoru, odustajem od Šušnja

jer mislim da ipak nije pravo mesto za letovanje sa malim detetom

Pozdrav svima :)

Ako ideš sa detetom pogledaj i ovo www.poseidon-jaz.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ukoliko volite muljavu plažu Igalo je pravo mesto za Vas

mi smo tamo letovali proteklih par godina i stavrno je idealno za decu što se tiče

temperature vode i plićaka

ali

naravno voda je samo pre 8 sati iole providna da bi kasnije bila mutna poput vojvodjanskih reka

naravno temperatura vode na toj plaži je veoma bliska temperaturi vazduha posebno u plitkom delu

inače šetalište je fenomenalno poput subotičkog buvljaka pa nemorate da brinete da će vam dosaditi

postavljen je i ogroman luna park gde sve košta evro tako da vam 5 eurica negine svako veče

pozz

...Idealno za razvoj bakterija! Svako dete tu dobije proliv. Još se roditelji čude zašto su 3-4 dana odmora proveli po ambulantama i lekovima. Mi smo išli na 'nazovi-plažu' na kraju Igala ka Njivicama.Za Crnogorske pojmove, malo čistije, ali kamenje u vodi - noge da polomiš.Sin je sa sandalama ulazio u vodu, a kad bi izlazio ponekad bih morao da ga iznesem.... Barem se nije razboleo.....

Izmenjeno (Bansek)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka