lastsrdjan

IOS

181 poruka u ovoj temi

Nakon sto sam obisao severni deo grcke,halkidiki,paralia i stavros,uz jedno letovanje na Tasosu,odlucio sam da ove godine promenim...E sad slusajuci najrazlicitije price i iskustva sa grckih ostrva,nekako mi je ostala zapamcena prica o ostrvu IOS(nadam se da sam dobro napisao).Koliko sam shvatio,ostvo je na jugu,odlicno za odmor ali i za provod.Sad veliki je problem sto nemogu nigde da pronadjem ponudu za Ios i jos neki info o njemu osim prilicno oskudnog na http://www.kalodoukas.co.yu/,a i oni nemaju ponudu za njega.Molio bih ako neko ima vise info,narocito ako je bio,znaci sve mi treba i bilo sta,kako,kada,smestaj,prevoz,o ostrvu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na sajtu postoji ponuda za IOS,ne znam da li si dobro pogledao...Link ti je ovaj:

http://www.kalodoukas.co.yu/Stanica1/Ios/HotIos/hotios.html

Ja sam nedavno bila u agenciji i ono što sam mogla od njih da čujem i što sam videla u njihovim katalozima prelepo izgleda...

Samo je dosta skupo,a i cene na ostrvu su kažu visoke...

Kada je jedna od vodiča prvi put došla na ostrvo na odmor sa mužem ništa im nije bilo jasno ,jer kaže do 3 sata na plažama nema bukvalno nikoga i potpuni je mir-a pretpostavljaš i zašto...

Noćni život na ostrvu je kažu fantastičan,a i plaže koje sam videla na slikama izgledaju baš boli glava...

I u svakom aranžmanima,prvu i poslednju noć si ili na Santoriniju ili na Mikonosu ,jer je Ios malo ostrvo koje nema aerodrom...

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako je prema pricama iz nekih ranijih godina- sa Iosom se nikako ne moze pogresiti ako je covek mlad i lud, ili ako se bar tako oseca.

Tako, ako se ima sredstava, to je pravi izbor za nenormalan provod. Ali doslovce. Ovo znaci da mozda sve to i nije preporucljivo ako se ima 30+ ili ako se ne mogu izdrzati svih sedam besanih noci.

cheers

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uglavnom su ponude nasih agencija skupe i zbog toga je najbolje organizovati u sopstvenom aranzmanu odlazak do Iosa.

Odlazak do Atine: proveri voz (imas kartu balkan flexipass - tako nesto) ili autobus.

Od Atine do Iosa karta ferry-jem je oko 23 evra u jednom pravcu (evo ti link za sve ferry komp. http://www.forth-crs.gr/kaviclub/english/pgres.exe?PM=CR)

Na Iosu smestaj: od 15 evra za noc u sobi ili u kampu za nekih 7 evra. Evo linka pa proveri: http://www.greekhotel.com/cyclades/ios.

Nadam se da sam ti bio od pomoci.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E to se zove pomoc!Hvala puno svima,iskreno,nisam ocekivao da cu tako brzo dobiti toliko odgovora,nakon prvog(hm,drugog) posta na forumu...hvala svima na pomoci,a ja se jos premisljam,ponuda kaladoukas-a je stvarno,hm,malo skuplja,a u privatnoj reziji nemam drustvo,tj niko nije raspolozen za takvu vrstu organizacije(sta da kazem,druzim se sa razmazenim).Sve u svemu,Rodos je alternativa,a ako bog da ipakcu uskoro napisati jedan veeeliki izvestaj o Ios-u iz prve ruke...

P.S juce sam slucajno kroz pricu sa vlasnikom jednog giros lokala u bgd-u(kod kalenica) pomenuo Ios i Rodos i takodje sam cuo sve najbolje uz par sugestija za odlazak(majstor obicno iznajmi jahtu sa drustvom,krene u obilazak i tako,"jeftina varjanta",nema sta)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Iosu sam bio 1998. sa svojim kumom. Tada smo bili, da kazem, klinci zeljni provoda. Na Ios smo iz Atine stigli u ranim jutarnjim satima. Isli smo svojim autom i kada smo se iskrcali na ostrvo krenuli smo da se vozikamo. Na ostrvu ima par mesta i sva su bila pusta i prazna. Nigde zive duse. Kao da si u pustinji. Dodjosmo do jedne plaze (Milopotas) oko 9 sati kad tamo dvoje mladih na sred plaze rade one stvari. Prvo nismo mogli da verujemo sta vidimo, i posle odgledavanja filma krenusmo dalje. Vozeci se pored plaze pored nas je projurio frajer sa dugom kosom na motoru nenormalnom brzinom i verovatno se negde slupao jer ga nije bilo u narednoj krivini. Verovatno je bio pod dejstvom narkotika. Slozili smo se da smo se zajebali i resili da promenimo ostrvo. Medjutim, muvajuci se po ostrvu, vreme je prolazilo i ostrvo je pocelo da se budi i krenula je prava ludnica. Na ostrvu ne mozete videti mlade bracne parove sa decom ili penzionere ili ljude srednjih godina. Na plazu se izlazi oko podneva i svi se trezne od prethodne noci i ostaje se na plazu do sumraka, zatim se izlazi u mesto "vilagge" koje se nalazi na sred ostrva. Mi smo se prvo vece lepo spremili i obukli za grad, tako da su svi blejali u nas i pitali se koji su ovo kreteni. Zasto? Zato sto su svi obuceni u dresove i imas utisak kao da si krenuo na neku utakmicu. Na Iosu nema elegancije, samo dresovi i klupska obelezja. Pod tim utiskom odosmo mi i do Santorinija, kad tamo pravi jet-set, tako da smo ja i moj kum jedini bili u dresovima i dronjavo obuceni. Jebiga!

Sto se tice ostrva Ios, ako ste mladi i zeljni provoda onda tu nema promasaja. Mi smo bili u kampu Purple pig i tamo nema treznog gosta, svi su pod gasom ali bez ekcesa i sve je OK. Od nasih agencija, cini me se, da nijedna nema aranzman za Ios. O cenama nemogu da pisem jer se ne secam, a i tada su marke bile u opticaju.

Jednom prilikom smo otisli na neku plazu na kojoj nije bilo nikoga. Zasto na toj plazi nema kupaca ni danas nam nije jasno, a plaza je fenomenalna. Mozda je i zabranjeno kupanje, a mozda ima i ajkula pa kupaca nema (salim se). Nocni zivot na Iosu - ocena 10+. To je to.

Pozdrav i lep provod.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idem u hotel Finikas, 18.jul

Ako je neko bio da mi kaze gde da izlazim, cene otprilike kolike su, koje su najbolje plaze.....

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni je Ios u kombinaciji, ali nasla sam ga samo u Kalodoukasu.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas ga u jungletribe i manga tripu...to su kombinacije busom...dok je belvi i kaladoukas kombinacija jaci hoteli i avion...

Ja isto idem manga tripom...isto najverovatnije u Finikas...

Odlucio sam se na bus...jer kontam da ce 98% biti mladi...i zezus...dok sam prosle godine isao avionom na Krit...gde je bio i u hotelu i u avionu gerintoloski centar...

Sto se tice cena...i zezusa...znam otprilike...ali treba neke likove da iscimam koji su bili proslih godina pa ce mi sve detaljno objasniti...u svakom slucaju vidimo se u busu i u hotelu...;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

haha pa znala sam da cu nekog da sretnem ovd eko ide preko manga na ios...ja idem sa tri drugarice, 18.jul pa s evidimo...valjda...

a ima ios i preko rapsody agencije 16. jul polazak i jungle trib mada mislim da je tamo popunjeno sve....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao! Ja sam odlucila sa dve drugarice da idemo u Grcku na letovanje. Zelimo da izlazimo, dobro se provedemo, ali i da se suncamo, kupamo... Pri tom, ne bi zelele da nas oderu... Bile bi veoma zahvalne ako biste nam preporucili neko dobro mesto i mozda uputili u neku agenciju koja ima pristupacne cene... HVALA!!! PS. Cule smo za Ios. Kako vam se on cini? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas ponude za Ios u jungle tribe-u i manga trip-u( varijanta busom)...i Belvi i Kaladokulas ili kako vec nikako ime da mu zapamtim (avionom)...moj predlog ti je busom...jeste da se odpadne ali je veci zezus...Sto se tice zezusa...svi kazu da je super...a nije skupo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Garantujem ti da u celoj Grckoj neces naci mesto koje ispunjava zahteve koje si navela u takvoj meri kao sto to cini Ios.

Dakle: Provod (sa velikim P), plaze (bacanje rukavice u lice svim onim plazama sa top 10), cene od kojih su nize samo one u najbednijim paradajz buvarama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko ide na Ios 8.7???????

pozz i vidimo se...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel moguce naci smestaj na iosu ako se ode na bum... mi bi isli sa 2-3 automobila u julu... znam da je to puno ljudi za odlazak negde bez smestaja... ali da li je moguce naci nesto privatno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka