draganavv

CENE U PRODAVNICAMA I RESTORANIMA

27 poruka u ovoj temi

Ako se neko skoro vratio iz CG,zanimaju me cene u prodavnicama dole.Recimo hrane,sokova,voca....i PAMPERS PELENE koliko su ako je neko pogledao slucajno (da nisu nekom igrom srece jeftinije nego kod nas).

Posto znam da je u atraktivnijim mestima sve skuplje zanima me koliko je meni rucak u restoranima,u manjim mestima a koliko u Petrovcu npr(ono komplet rucak kao na brzaka sto se nudi,corba gladno jelo i salata)?

I zanima me da li dole ima komercijalna banka pa da se na bankomatu podignu pare....ako to moze tako da se sa dinarskog racuna sa visa karticom podignu euri?Ako ima,u kom sve gradu ima.....ima li negde oko Petrovca,Canja u tom delu?

Idemo sa malim detetom i racunam koliko nam para treba za ovo zadovoljstvo,ove godine,zato sve ovo pitam......gledam da prodjemo sto jeftinije,jer drugacije ne bi ni videli more.

Ajde ako je neko dokon a zna,da mi kaze cene voca,recimo breskve,kajsije .....cega se sve seti neka napise cene cisto da se ima neka orjentacija koliko je sta.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E da i zanima me koliko kosta kartica sa brojem u CG?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cijene u prodavnicama su otprilike iste kao u Srbiji, tako da oko toga ne morate da brinete. Naravno, trudite se da kupujete u velikim marketima, jer su oni mnogo povoljniji od manjih prodavnica. U Petrovcu imaš veliki supermarket Voli, koji je odlično snabdjeven i prilično povoljan. Ako te interesuju konkretne cijene u supermarketima, podji na sajt marketa Novito, gdje imaš online shopping, pa uporedi cijene - Voli nema tu uslugu, ali pretpostavljam da su cijene manje-više iste.

Što se tiče pijaca, evo ti današnji članak sa portala Cafe del Montenegro, i tu imaš cijene na jednoj od pijaca u Podgorici - na primorju je možda za nijansu skuplje.

Baknomate imaš u svakom mjestu u Crnoj Gori, a novac možeš podizati bilo kojom platnom karticom. Provizija za podizanje novca sa bankomata sa karticom druge banke je cca 2.5 eura na bilo koji iznos, a ukoliko naiđeš na bankomat banke koja posluje i u Srbiji i u Crnoj Gori (npr. Hypo Alpe Adria), mislim da ti neće ni uzeti proviziju. U svakom slučaju, bolje je podići veću količinu jednom, jer ti je provizija ista podigla 50 ili 250 eura.

A za kartice, imaš najnoviji M:tel paket za turiste za 3 eura sa isto toliko kredita.

I T-mobile i Telenor imaju povoljne prepaid pakete. Više informacija sa cjenovnicima na:

http://www.t-mobile.me/clanak.aspx?sajt=82&akcija=106&rubrika=114&clanakID=2222&tip=1

http://www.telenor.me/prepaid/cjenovnici/cijene_sve_1

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

О ценама у Црној Гори сам већ писао и то можете видети на сл. линку:

http://www.putovanja.info/forum/topic/3943-sta-se-moze-uneti-u-crnu-goru/page__view__findpost__p__353150

У Црној Гори постоји Комерцијална банка а.д. Будва, која јесте власнички повезана са банком у Београду, али што се пословања тиче, све Вам је исто као да сте било где у иностранству. Знам да имају експозитуре у Будви и у Бару.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

voce i povrce je tamo neshto skuplje, a ostalo je uglavnom tu negde. hleb je recimo 60 centi. milka chokolada 95 centi....

zato je kozmetika bar 20% jeftinija nego kod nas.

a nameshtaj chak i 50% jeftiniji!!! i to nameshtaj srpskih proizvodjacha!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoje li brodici neki koji voze n malo duze relacije recimo od Bara do Sv.Stefana pa recimo da se ode ujutro a vrati uvece.I koja je cena karata?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas da ne spamujete temu. Pogledajte naslov teme.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve je jeftinije nego u Beogradu,ali bas sve.....pice na plazi u kaficu 1-1.5-2 eur,na Adi je pice 200-300 din,sladoled 3 kugle 1 eur,sladoled je extra,krofne i pice 1 eur.Mi smo cak zadnji dan isli u VOLI u nabavku za kucu jer je bukvalno sve jeftinije.Prasak za ves 2eur 3 kg Meris,meso ne znam tacno koliko je ali je jeftinije znam da smo kupovali dole dok smo bili,pelene pampers jeftinije,ma sve zivo je jeftinije

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko zna koja je cena Pampers pelena gigant pack u CG, i gde konkretno u Herceg novom ih ima?

ukoliko neko za i koja je cena hipp kašica za decu?

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koliko na primorju koštaju Aptamil, Pampers pelene, kašice i sokići i gde ih je najbolje kupovati?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pampers je generalno kao regularna cena u srbiji (a kada se nađe na akciji, to bude tipa cena lilijeve akcije, svakako ne tempove, rodine itd..), možda koji cent više, dok je jaaako slab izbor dečije hrane i kašice i drastično su skuplji.. dalia npr sam ja jedinom videla da ima uopšte neki nazovi izbor, ali.. cena za kutiju tipa 7corn i slično je skoro 1e skuplja nego u srbiji.. tu i tamo u nekoj apoteci bude neka hippova kašica, ali izbor je baš loš.. mleka nisam gledala, ali sudeći po onome što sam videla vala bih sve pakovala kao i prošli put kada smo tamo išli.. i u regularnim provanicama, ako imaju neku kašicu, to bude ona soc varijanta, juvitana ili tako nešto.. ali to sve ima i soli i šećera...

btw, moja preporuka jedino može da ti bude što se tiče sokića: fruvita super premium (nema boje konzervansa i dodatog šećera) ima nekoliko ukusa a cena je kao i kod nas: smešna..! videla sam ih u par prodavnica...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Treba mi nekoliko svezih informacija o cenama u prodavnicama (hleb, jogurt, mleko, krompir, luk, suhomesnati pr., meso, coca cola, voda 5 l,... stagod, sve je dobrodoslo, restoranima, poslasticarnicama i kaficima u Herceg Novom, fast food klopa... Dugo nisam bila, pa nemam nikakvu predstavu o cenama... Ako neko zna, koliko je karta od Bara do HN i kako se krecu ture brodicima, do Zanjica npr.

Hvala unapred. 

Svako iskustvo i informacija su dobrodosli.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@mravac

U restoranima kilogram morske ribe je od 25 do 35 eura. Donesu vam svezu oradu, brancin,...tog jutra ulovljenu, odaberete komade, i njih vam spreme. Cena piva po lokalima i restoranima je 1,5-2 eura. Domaca piva. Strana nisam narucivala, Niksicko je dole odlicno, pravi se u Niksickoj pivari, voda se uzima sa Vidrovana, sa cistih planinskih izvora. U junu su izbacili i mutno pivo, odlicno. Zaista se razlikuje od Niksickog koje se kod nas pravi u apatinskoj pivari. Salate su oko1,5-2,5eura, salata od hobotnice je oko 9eura. Cene na plazi su iste kao i u kaficima i restoranima. Ovo je informacija od sredine juna i na potezu od Budve do Ulcinja, ali mestani kazu da je svuda na primorju isto.

Cene u prodavnicama su nesto skuplje, recimo 5-10%,ali  vocu je ista cena kao kod nas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se u junu snabdevali u Voliju, i znam samo da su pivo i jaja skuplji nego u našim marketima (ne drastično, ali ipak skuplji), sve ostalo je ili isto ili jeftinije u odnosu na Srbiju, Suhomesnato i sirevi su npr. jeftiniji u odnosu na domaće radnje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka