fani

Bajs na Skiatosu

6 poruka u ovoj temi

prvo pozdrav svima nov sam ovde ali sam i isto tako procitao forum od prve do poslednje st. bicu tamo od 25.8 i nteresuje me kako ide najam bicikle recimo za deset dana ? ima li neko iskustva o tome pozdram jos jednom da znate najbolji ste

Izmenjeno (fani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Fani,biciklu ces naci samo u AVIS-u.ostali ih ili nemaju ili mozda jos jedan rent,jer putevi imaju prevoje,pa ...razumes.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

DEfinitivno ne bih preporucio iznajmljivanje bicikla na Skiatosu, ima jako puno ostrih krivina, a jedini pravi put je na pojedinim deonicama prilicno uzan. Jedino preporuciva marsuta za tu vrstu aktivnosti je onih 4-5 km puta od raskrsnice na ulazu u Trulos do plaze Megali Aselinos, kao i krak koji se odvaja od kruznog puta iznad grada do plaze koja se nalazi tik pored aerodroma (nekih 2-3 km).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kad smo vec kod puta:VODITE RACUNA ako iznajmite scooter.Zimus je radjena kanalizacija od plaze m.ammos do luke (oko 2km).asvaltirano je ponovo,ali posto na ostrvu nema takve mehanizacije(finiser,valjak) uradjeno je vrlo primitivno-ulegao se put na tom delu.tako da je padanje cesta pojava.ponavljam, od luke do plaze m.ammos,skoro do vasilias..put je neverovatno los za scootere.objasnjenje gradonacelnika je da nisu dobili na vreme donaciju iz atine,pa je moralo tako da se odradi.za iducu godinu ce se sigurno regulisati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da iznajmljivanje bajsa nije dobra ideja zato što ima dosta ali baš dosta velikih uspona jer put vrlo često beži u visinu od mora što se ne može zaključiti gledajući mapu inače nije problem naći bajs za iznajmljivanje, pa ko voli da ga boli nek izvoli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

umreces na bicklu tamo. 10-12km je asfaltiranog puta od aerodroma na istoku pa do ruba na zapadu. Od tih 12km ne mozes da saberes 1-2km ravnog puta. Non-stop je gore-dole

Izmenjeno (xaver)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka