unknow

Work and Travel USa

17 poruka u ovoj temi

cao, ja sam Mirjana,da li ima neko zainteresovan iz Ns ili Bg nebitno da zeli da se prijavi na w&t 2011 :)) potrebno mi je drustvo,1-2 nebitno :) ako jeste neka ostavi kom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@unknow

pozz marijana, ja sam marko,

zainteresovan!!!

dans sam bas bio nekim agencijama da se raspitam sve sta i kako...

reci mi za sta si ti konkretno zainteresovana u usa?

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@diplomata

pa za onaj program kao sto sam vec rekla, w&t, ali da vidim nesto u nyc ima agencija ***, ja msm da kod njih mozes da biras sam u koji ces grad, jer kod nekih agencija ne moze, nisam jos sigurna,, e evo ti moj mail [email protected]

Izmenjeno (mikap)
reklama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao, ja sam Mirjana,da li ima neko zainteresovan iz Ns ili Bg nebitno da zeli da se prijavi na w&t 2011 :)) potrebno mi je drustvo,1-2 nebitno :) ako jeste neka ostavi kom

cao Mirjana! i ja sam Mirjana i treba mi drushtvo za w&t! :)

najvishe sam zainteresovana za NY...

u procesu sam trazhenja agencije...

kako stvari stoje kod tebe?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

caoooo :) ja sam zainteresovana za W&T vec sam odlucila preko koje agencije idem,inace sam iz Beograda. Idemo pocetkom juna :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko zainteresovan za w&t 2012? Vidim po agencijama da prijave vec polako pocinju. Dakle, ako se nekome ide, neka se javi :)

Takodje, zanima me preko koje agencije je najbolje ici? Ima ih par, i ne mogu da se odlucim. Ako neko ima neku preporuku, bila bih zahvalna. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao Lady..planiram da idem za Ameriku sl.leto ,najverovatnije sama,tako da trazim drustvo..pretprosle godine sam bila sa sestrom,ali ona vise ne moze..u koji deo,grad planiras da ides ?mi smo isle preko ***,pa cu veroavtno i ovaj put..jedva cekam otici opet :)

Izmenjeno (mikap)
reklama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo,ima te li iskusta sa agencijom *** ???

Ako je neko isao preko njih,neka napise iskustvo il sl.

Izmenjeno (mikap)
Nije dozvoljeno postavljanje linka ka agencijama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko zainteresovan za w&t 2012? Vidim po agencijama da prijave vec polako pocinju. Dakle, ako se nekome ide, neka se javi :)

Takodje, zanima me preko koje agencije je najbolje ici? Ima ih par, i ne mogu da se odlucim. Ako neko ima neku preporuku, bila bih zahvalna. :)

Ako si iz Novog Sada, mogu da ti preporucim agenciju *** oni saradjuju sa nekom Beogradskom agencijom koja ima jako puno iskustva. Odlicni su, a mnogo su ljubazniji nego ti u Beogradu (zvala sam ih telefonom), inace uslovi su isti (placanje i to)

Izmenjeno (mikap)
Nije dozvoljeno postavljanje linka ka agencijama
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, ja planiram ovo leto da idem u San Deigo, tamo je stvarno extra, i klima i zezanje i zivot... Jurim self program, poshto su u agencijama za taj grad ponude slabe. Da li je mozda josh neko planirao da ide?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@AnastasKS

Zdravo! Ja sam se juce odlcila da idem. Ali jos ne znam kako-sta, nije lose self da nadjemo jer je jeftinije. Zakasnile smo za onaj promo period do 15.januara.

P>S> Jesi iz Krusevca, znam dosta odatle :)

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo,ima te li iskusta sa agencijom *** ???

Ako je neko isao preko njih,neka napise iskustvo il sl.

ja sam isto zainteresovan za prijavljivanje na program preko ove agencije, deluje ozbiljno i profesionalno.

nisam uspeo da ih dobijem na broj koji pise na sajtu.

zanima me ako neko zna nesto vise o tim programima za "lifeguard"? posto je program jeftiniji koliko sam provalio a i kontam da je placen posao sasvi ok ;)

Izmenjeno (mikap)
Uklonjen link ka agenciji iz citata
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dali je za ovaj program potrebno da si student ili svako moze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko vec ima iskustva i moze da kaze nesto vise o tome?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potrebna mi je konkretna pomoc od onih koji su prosli ovo iskustvo i koji su barem malo informisani da mi pomognu jer svaki savet bi mi dobro dosao.

Planiram da idem sa drugarom za Ameriku na worrk&Travel program i potrebna mi je pomoc na koji se posao fokusirati

naravno sa odredjenim specifikacijama koje cu dole napisati

1. Da budemo zajedno da se ne razdvajamo ako ne dobijemo isti posao u sta je mala sansa(a da nije lifeguard) (NAJGLAVNIJA)

Ukoliko dobijemo u istom gradu razlicite poslove da li mozemo zajedno biti smesteni i da li je tesko naci smestaj

2. Idemo tamo da zaradimo novac ne da se provodim.

3. Grad sa vecim izborom posla da postoji sansa i za dodatni posao.

4. Za pocetak ukoliko ne moze. Ne mora biti posao sa fantasticnom satnicom ali isto tako ne bih sa mnogo malom satnicom.

5.. Englenski pricam solidno dobro polozen TOEFL i SAT, dok drug prica tacno onoliko koliko treba da se sporazume.

6. Planiram ici preko AYUSA agencije.

7. Iskustvo u radu u kuhinji u restoraina pranje tanjira itd itd

8. Drug ima ojacanu grbinu ( kicmu ) moze da stavi sve na nju :-)

9. Treniram fudbal 15 godina zbog korupcije sam batalio, da li postoji sansa pronalaska kluba za to vreme i igranje, imam sve potrebne snimke zainteresovani su bili neki koledzi ali zbog male stipendije nisam mogao da idem ( ovo pitam cisto onako informativno ukoliko neko nesto zna nije na odmet )

Recite mi sve sto mi moze pomoci oko ovoga...

Pozdrav mnogo hvala u napred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka