danielamkd

Drustvo za Tunis

17 poruka u ovoj temi

Ovo deluje ocajno, ali desava se....U poslednji momenat su me izvisili za Tunis, pa ako je neko za drustvo neka pise.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku :)  iskrslo nesto....ne znam sta cu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku smajl.jpg iskrslo nesto....ne znam sta cu...

Ma jas sam trebala (a mozda jos i hocu) krenuti 14/09 za Sus....jos nisam uplatila ali do sutra mi cuvaju mesto. Ne ide mi se bez drustva, jer i mene su izvisili. Hotel jos nisam odabrala, koji si ti hotel?

Molim te pisi mi danas, mozda se i zajedno dogovorimo da idemo. Ako idem to je preko Kontikija....

Super ako se mozemo uskladiti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku smajl.jpg iskrslo nesto....ne znam sta cu...

Molim te odgovori mi cim procitas.....Btw, ja sam Daniela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Opet ja...celo vreme te cekam da mi pises....imam mesto u avionu, ali hotel i mesto jos nisam rezervirala...ovogodisnji odmor mi je postao nocna mora...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao..izvini sto se nisam javljala..i meni je odmor nocna mora postao, ja sam onaj dan kad sam ti pisala posla za Bg sa namjerom da idem sama 09-og,kada je i bio planiran polazak, medjutim, agencija preko koje sam kupila aranzman znaci subagent organizatora, je otkazala sve istog dana kad smo javili da druga osoba ima problem oko putovanja tako da sam po Bg jurila inspekcije da sve prijavim pa cemo vidjeti sta ce biti..eto kakav mi je odmor bio..nadam se da si ti bolje prosla :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao..izvini sto se nisam javljala..i meni je odmor nocna mora postao, ja sam onaj dan kad sam ti pisala posla za Bg sa namjerom da idem sama 09-og,kada je i bio planiran polazak, medjutim, agencija preko koje sam kupila aranzman znaci subagent organizatora, je otkazala sve istog dana kad smo javili da druga osoba ima problem oko putovanja tako da sam po Bg jurila inspekcije da sve prijavim pa cemo vidjeti sta ce biti..eto kakav mi je odmor bio..nadam se da si ti bolje prosla smajl.jpg

Cao!

Ja sam se vratila sa odmora....super sam prosla! Iako sam krenula sama, upoznala sam drustvo tamo i sve je ispalo predivno. Krenula sam potpuno razocarana, ali je na kraju sve ispalo ok...Tunis ce mi ostati u predivnom secanju....

Nadam se da ce sve realizirati u tvoju korist, a sto se tice naseg druzenja, mozda nekom drugom prilikom...BTW, odakle si?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao..drago mi je da ti je super ispalo. Nadam se da cu i ja vidjeti Tunis :)

p.s. ja sam iz Budve..ti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao..drago mi je da ti je super ispalo. Nadam se da cu i ja vidjeti Tunis smajl.jpg

p.s. ja sam iz Budve..ti?

Ja sam iz Skoplja...pisi e-mail, pa cu te naci na fb, da vidis i fotkice...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

[email protected]

ajde da vidim :) ako izvucem nesto od agencije  ipak krenem za Tunis da te ispitam sve :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ide oko 5.10. u Sus?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bi neko zeleo u Tunis u novembru ili u decembru?Ja sam bila letos,odusevljena sam i zelela bih opet da odem,ali niko od mog drustva nece,svi jure neke ispite,ili nisu dali uslov...Pa ako je neko zainteresovan neka pise :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sada sam zvala Argus i rezervisala hotel Hana beach u Susu, za 28 oktobar, 8 dana/7 noci 195 evra,sutra idem da uplatim,pa ako si zainterosavana eto mozemo ici u isto vreme......pozzzzz

Joooj videla sam tu ponudu,sjajna je,ali nikako ne mogu taj datum,zato sam i napisala ako bi neko u novembru ili decembru :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem u Tunis , tacnije Yasmine Hammamet krajem Novembra, tamo posle 20-og....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem u Tunis , tacnije Yasmine Hammamet krajem Novembra, tamo posle 20-og....

A ja sam htela u Sus,imaju preko Argusa super ponude sve do kraja decembra.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka