beograd888

Giardani Naxos-istočna Sicilija

93 poruke u ovoj temi

Planiramo u septembru preko Viva travela da idemo na Siciliju u hotel Tritone 3* , nocenje se doruckom , pa bih molio da nam neko kaze kakav je hotel si sta mozemo ocekivati , kakav je hotel i kakava je hrana tj dorucak ?? Ima li desavanja oko hotela , i kakve su cene tipa fast food , mc donaalds , restorani i sve sto bi bilo od koristi , hvala svima unapred,

Imas l;i nekog ko je isao preko Vive na Siciliju na 14 dana , 9 nocenja. Pozdrav

Ide li jos neko 1 . septembra? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

sto se tice hotela, pogledaj tripadvisor.com. istina naicices na komentare 'stranaca' koji po pravili vise ocekuju od jednog hotela nego prosecan srpski turista ali mozda ti nesto pomogne!

ukratko da ti prepricam, 88% turista na tom sajtu ne preporucuje ovaj hotel, sto naravno ne mora nista da znaci, nemoj da te to zaplasi.

evo ti link : http://www.tripadvis...xos_Sicily.html

puno srece!

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko videh nije tako lose , na plazi je , tj setalistu , ma sad sta je tu je nema odustajanja , uplaceno je , bice to ok . jos da docekamo septembar i to je to

**** reklama **** a sto se komenta tice na tripadvisoru i ostalim sajtovima to je manje vise isto ma koji hotel bio nekom se svidi nekom ne , jer ljudi za novac koji uplate ma koliki on bio ocekuju veliki luksuz u vecini slucajeva smajl.jpg))))

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i mi idemo na siciliju u istom terminu, preko vive, samo smo mi izabrale drugi hotel, cule smo da je bolji iako ima 3 zvezdice a tritone navodno 4.

mada, mislim da je sve to manje vise isto.

koliko vas ide? mi smo se cak brinule da nam mozda ne otkazu putovanje ako ne bude bilo dovoljno zainteresovanih?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nas dvoje , mi smo hteli da uplatimo La rivu ali nije bilo mesta , tako da smo uplatili Tritone , gde ce mo imati dorucak i spavanje a veceru samo doplatili u La Rivi , nama su rekli da aranzman ide 100% , jer u petak je bilo 17 prijavljenih , a ima ceo mesec , super da ima jos ljudi sa foruma koji idu , posto mi idemo prvi put u Italiju tj na Siciliju smajl.jpg))) , jel ste se naoruzali informacijama i u koji ce te vi hotel??

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako nije bilo mesta, ako se tek 17 ljudi prijavilo?mi cemo biti u la rivi, ali nismo uplatile veceru biggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel ovo beograd88 zbog godista? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

otkud da znamo kako nema??? rekli su nam da nema mesta u La rivi a da ima u Tritone i Vila Linda , valjda imaju limitirano po hotelima koliko su zakupili mesta , tako da smo mi u Tritonu i tako cekamo taj 1 septemabar i informisemo se , mada su u agenciji malo drvene one njihove radnice i vrlo oskudno barataju sa informacijama :))))

pa nismo bas toliko stari da budemo 888 godiste hahahaah :)))))

Izmenjeno (beograd888)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

biggrin.jpg pa ja lepo pitam zato da li ste 88 godiste? cisto da vidim jer smo tu vrsnjaci, pa da znam kakava je ekipa smorilo.jpg

jesu li vas pitali da li hocete da doplatite za balkon sa pogledom na more?

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi 78mo , ali smo mladi duhom , ekipa ce biti super nadamo se :)))) , a vi ??? :)))))

nisu nas pitali , mada nama to i nije toliko bitno :))))

mi vec poceli da odbrojavamo :)

resili smo da idemo na sledece izlete , Sicilijanska sela , Etna vulkan i Palermo , stim sto ce mo Taorminu obici sami :) , jel ste se naoruzali informcijama :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i mi cemo se truditi sto vise da obidjemo, glavna informacija je da je na siciliji sve zaista privlacno pa ne znam za sta cemo se sve odluciti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo u septembru preko Viva travela da idemo na Siciliju u hotel Tritone 3*...

zdravo drugari

i nas dvoje planiramo 1.septembra u hotel Tritone preko VIVE.Zanima nas isto sto i tebe - jesi li dosao do novih info?

Preko Trip advisera stoje komentari da je los hotel ....za razliku od RIVE I Linde....rasplakani.jpg

veeliki poz

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma sta nas briga za hotel ,

ne moze biti toliko losh u svakom slucaju , imacemo gde da prespavamo , jer ne plamiramo da godisnji provedemo u sobi smajl.jpg , u svakom slucaju nadamo se jednom super putovanju smajl.jpg))))))))

u agenciji su stvarno no comment ...za njih .........sto god ih pitas odgovor je pise u programu ili ti pise u opstim uslovima putovanja

ali se mi nadammo da ce biti extra , ne gubimo nadu u svakom slucaju....

jel ste se vi informisali malo vise , mi sve sa neta koliko smo mogli .

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve se slazem i u potpunosti sa tobom. Ali radujemo se ....

I ja skidam informacije sa neta ... pa videcemo, da li cemo se kupati ili turisticki razgledati sve cari Sicilije

hotel Tritone mi je velika enigma, ali kao sto ti rece ... bitno je da imamo gde da prespavamo.

ps. Kako se zoves, ako nije tajna?

Veeliki pozdrav

Dragana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u hotelu La Riva preko iste agencije u istom aranzmanu... Hotel Tritone je za nijansu bolji, recimo zbog mini bara u sobama i besplatnog wireless-a, sto La Riva nema...Gotovo da su jedan do drugog, oba preko puta plaze...Jedino zasto smo se mi odlucili za La Riva je sto u hotelu Tritone nemaju sve sobe terasu...U La Rivi svaka soba ima terasu, sve su okrenute ili direktno ka moru(doplata 6 eur dnevno, sto svakako vredi) ili bocno... A da, mislim da je izbor hrane za dorucak u hotelu Tritone bolji... Iskreno, ne bih preporucila doplatu za veceru u La rivi, jer je meni veoma veoma oskudan...za isti novac mozete jesti u obliznjim restoranima po sopstvenom izboru...ako ima jos nekih pitanja, na raspolaganju sam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka