easyrider

Kolima od Lefkade do Zakintosa

14 poruka u ovoj temi

molim svetske putnike da me informisu o putu od lefkade do zakintosa,isao bih kolima.koji put izbrati i eventualno duzinu puta. unapred hvala i pozdrav svim forumasima

Izmenjeno (easyrider)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kada krenes sa Lefkade pratis put za Vonitsu i Amfilohiju . Kada dodjes u Amfilohiju pratis putokaz za Agrinio i Antirio( ima skretanje desno), idete magistralnim putem (dobar i dovoljno sirok za bezbedno preticanje). kada dodjete do mesta Antirio imate skretanje desno za trajekt a ako nastavite pravo ,idete pravo na most koji vas vodi do Patre ( cena prelaska mosta je bila pocetkom jula 12,20 Eur , za trajekt sam cuo da je cena oko 5 Eur).

Nakon mosta ne ulazite u Patru nego pratite pravac za Pirgos.Imate oko 20-tak km Auto puta sa nekoliko tunela ,i nakon toga opet sledi magistralni put. Kada prodjete skretanje za mesto Lechena , nakon 1-2 km imate tablu za skretanje za Kilini ( na tabli pise jos Kefalonija ,Zakintos..)

pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesantna prica sa mo nisi rekao hoces li da ides ostrvima ili kopnom.

Posto ti je kolega vec odgovorio na jedan deo, ja cu pokusati na drugi.

Od Lefkade je vrlo lako doci do kefalonije preko Vasilikija ili Nidrija.

Od Kefalonije na Zakintos ide samo jedan trajkt koga ces vrlo lako naci na ovoj mapi:

http://www.argostoliholidays.gr/en/images/Kefalonia_Map_final.jpg

Da li prevozi kola ne znam ali ti pouzdano znam reci a krece svaki dan okruglo u 17.30 ili u 18..00, ne ljuti se zaboravio sam.

Hm, Hm,...pouzdano!

Tako je bilo prosle godine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

molim svetske putnike da me informisu o putu od lefkade do zakintosa,isao bih kolima.koji put izbrati i eventualno duzinu puta. unapred hvala i pozdrav svim forumasima

Zaboravio sam - duzina puta - oko 250 km , to je oko 4 sata voznje do trajekta .

Cena trajekta do Zakitosa - 38.20 Eur kola , odrasli 8.30 Eur , putovanje trajektom 1:15 min

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala makino,odgovor je bio i vise nego iscrpan.Pozdrav za tebe i sve ljude koji pisu o svojim iskustvima,sa vama je sve lakse...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pojeftinila karta za trajekt - Kilini - Zante

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je sada cena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je sada cena?

odrasli 5.6 eur, auto 10 eur

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odakle ti ta informacija?Ja gledam ovde http://www.zakynthos.net.gr/English/ferry_en.php i ne vidim to pojeftinjenje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informaciji, jesu druge cene. Ovo je bas lepa vest

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo je bas povoljno. Nadam se da ce neko isprobati ove linije, planiram Zakintos za sledece leto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da je veliki popust trajao samo do 01.juna, sada su opet podigli cene, doduše malo su jeftinije nego prosle godine. Auto 28 eur, karta 7,5 eur. :'(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka