Festomanka

Malama Beach hotel

8 poruka u ovoj temi

Pozzz

interesuje me da li je neko bio u ovom hotelu?

bilo kakva info..?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za 3* zadovoljavajuci hotel. Nalazi se u Akjalaru nadomak Turgutreisa (naj lepse plaze u okolini) i 20 km. od Bodruma. Peske od hotela do Turgutreisa 40-60 min. dolmusom 10 min. cena 2,2 lire do Bodruma 4,4 lire. Klopa za 3* uobicajena, osoblje hotela ok, animacija u vecernjim satima za decu, a jednom nedeljno turski folklor i ples.Plaza cista, madraci se placaju 2 lire. Koliko se secam postoji i deo sa famili sobama van glavne zgrade, ali ni tamo nema terasa tj. male su ko ovde kod nas tkz. "francuske"

U principu za te pare ok hotel. Pozdrav :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nisi me ubedio :( ...

hvala na info...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i ako neko zna koliko traje put autobusom, a koliko avionom?

hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pravo da ti kazem nije mi ni namera da tebe ili bilo koga ubedjujem ili lobiram ni za kakav hotel ili agenciju, samo dajem informacije o mestima i hotelima. Put avionom traje nesto manje od dva sata + transfer od aerodroma Dalaman do izabranog hotela...

recimo jos jedno pola sata, a busom je nekih 16-18 sati.

Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Busom iz Beograda minimum 26 sati (ako imate srece) :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u tom hotelu prosle godine. Zaista je prelep i po meni zasluzuje da ima 4 zvezde! Mi smo imali all inclusive, tako da nismo puno para potrosili vanpansionski (osim za shopping :D ). Hotel se nalazi na predivnoj plazi, bazen je prilicno velik, hrana je odlicna, sobe sasvim zadovoljavajuce (mi smo imali poprilicno srece, uzeli smo dvokrevetnu a dobili trokrevetnu), basta je lepa i uredjena... Sve za pohvalu! Jedina mana, po meni, je to sto se nalazi u Akijarlalu, mestu koje je 18km(po njihovim proracunima) udaljeno od centra Bodruma, a 5km od Turgutreisa. Jedino zavisi koliko to tebi znaci, meni nije nesto posebno, bila sam par puta u Bodrumu a svakodnevno u Turgutreisu. Za pevoz se koristi mini bus : 1.2 e do Turgutreisa i 2,2 e do Bodruma, u jednom smeru!

Mi smo isli avionom, i let je trajao nesto preko 2 sata, tako da nije bilo zamarajuce. Dok busom verujem da jeste.

Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj! :)

MFT : http://www.putovanja.info/sr/moja_foto_tura/galerija/2894

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u tom hotelu prosle godine.

Da li Vam je smetalo sto je u blizini hotela dzamija pa se mujezin cuje kada god se oglasi, a narocito ujutru ?

I jos nesto,da li ste koristili plazu susedne Armonije jer tamo na lezaljkama ima madraca ?

Pozdrav :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka