sun

Kotor za Novu godinu?

15 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u Kotoru za Novu godinu i kakvi su utisci,kakvo je zezanje,gde treba odsesti?

Izmenjeno (sun)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prethodnih godina je agencija Sabra organizovala povoljan odlazak na docek Nove godine u Kotoru, cini mi se prosle godine da su imali jedno nocenje u hotelu, docek na trgu i to za neke smesne pare!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma ja sam za proslu Novu godinu isla preko njih na Zlatibor,pa je 30.12. saopsteno da ipak nema smestaja za decka i mene,iako smo uplatili dve nedelje unazad....Otisli smo na kraju ,ali uz frkuuuu..Tako da-Sabra nikako,ima li nesto drugo???

Izmenjeno (sun)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

odlican je provod na trgovima..mozes doci sam (ne preko agencije) i naci nesto u privatnom smjestaju mozda

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta se obicno desava na trgovima? Jel skupo tada? Kakvo je obicno vreme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na trgovima obicno gostuju neke lokalne ili hrvatske grupe, ali je jako dobra atmosfera. Mislim da nije nista skuplje nego inace, mozda u kaficima, ali niko ne ceka tamo Novu godinu nego na trgovima. Sto se tice vremena, nije toliko hladno ali zimi su ceste kise..sve zavisi kako te sreca posluzi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bili pre dve godine. smestani smo bili u hotelu fjord ,iako je hotel ruina, na super je mestu pogled na zaliv, hrana nije losa, mislim da je bilo oko 15 eura po osobi sa doruckom i vecerom. docek je na trgovima kojih ima mali milion, ima par bas super kafica iako kazu da je ranijih godina bila bolja atmosfera

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tema je zastarela,ali samo da kazem za ubuduce da je Kotor divan za docek... Kome treba bilo kakva informacija o Kotoru,i zimi i leti,samo neka se javi... To je moj drugi rodni grad,pa.... Bice informacija iz prve ruke...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko neki pametan smestaj za NG.....?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ti možeš da nađeš smeštaj u Budvi - veći je itbor.

A odatle nikakav problem da se ode do Kotora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam.... samo mi bacite koji telefon za Kotor ili za Budvu nema veze snacicu se vec nekako :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probaj iz "Halo Oglasa". Ja sam jedne godine (proleće) bio u "Aleksandru", ok je bilo. U onim privatnim hotelčićima kojih je Budva puna je sigurno jefti

nije. A lično što znam, smeštaj sa par letovanja-to ti ne bih preporučio, može i bolje da se nadje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi,ne trosite pare na razne agencije. Kotor je otvorena knjiga za svakoga,pa cak i za one koji idu prvi put...

Provod je zagarantovan. Imate glavni trg "Trg od oruzja",gde ce i ove godine tradicionalno da se organizuje docek. Nisam sigurna ko ce tacno gostovati,ali bice to verovatno neka zvezda iz Hrvatske sa gostima,nasim i njihovim. Imate i mnogo drugih manjih trgova koji ce sigurno zadovoljiti razlicite prohteve. Ako vam se nista ne svidi od datog,uvek mozete otici u diskoteku Maximus-necete pogresiti... U svakom slucaju,treba doziveti tu atmosferu!

Sto se tice vremena,sve zavisi. Nije hladno,samo je malo nezgodno ako pada kisa.Ali ni to nije strasno. Za docek 2007. je bilo toplo.Bila sam u nekoj laganoj jaknici.Dnevna temperatura je isla cak do 17....

Cene su apsolutno iste kao i u sezoni.....

Za smestaj vam mogu pomoci,ali moj vam je savet da idete sto dalje od samog starog grada. Treba videti i malo dalje od toga. Tako da o hotelima u okolini samog Kotora i nisam bas informisana. Ipak,i to je lako naci. Preko interneta se samo informisite o brojevima telefona. Znam da su uglavnom svi jako dobri,a neki i mnogo skupi. Preporucila bih svima privatni smestaj. Treba doziveti i malo mestane....

Uzivajte u Kotorskim carima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko neki pametan smestaj za NG.....?

Ja sam bio prosle godine u Kotoru i bilo je ekstra, ali sam se smestio u Podgorici kod prijatelja pa je bilo malo mucenje putovati. Provod je bio izvanredan, pozitivna atmosfera, pune ulice ludilo. I ove godine planiram da idem dole posebno u Budvu jer su najavili Gypsy kings, pa sam nasao ponudu Sherry travel imaju i odlayak na docek u Kotor dok je smestaj u Budvi, sve skupa 9900. Smestaj je u nekom ekstra hotelu prema slikama koje sam video

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam.... samo mi bacite koji telefon za Kotor ili za Budvu nema veze snacicu se vec nekako :)

Poslacu ti privatnu poruku sa brojem telefona gdje bi mogao da dobijes informacije o smjestaju u blizini Kotora...

Ove godine ocekujem vrhunski provod i u Kotoru i u Budvi!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka