masf

Paralija Skotina

499 poruka u ovoj temi

Prelepa plaza Skotine, bez nikoga na vidiku, u vreme kad ste u Leptokariji morali da pazite na svaki korak kako ne bi nekog nagazili.... Slikano krajem avgusta 2012 godine, u 9:30 sati.

paraliaskotinas.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pocetak plaze, kada se ide iz Leptokarije prema Platamoni (jeste, imao sam tu anabazu :D). Ujutru oko 9 sati, krajem avgusta 2012 godine.

paraliaskotinaspocetakpl.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A more... More kao nektar...

skotinacistomore.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A jel ima meduza?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To sa meduzama ipak zavisi od njihovog bioloskog ciklusa. Ali i o insolaciji i prosecnoj temperaturi. Ali kako ima manje ljudi na ovoj stvarno velikoj plazi, moguce je da ih ima vise nego na popularnijim plazama u okolici. Ipak,sumnjam, ne znam kako je u dubokom, ali nema previse algi, tako da ce tesko meduze biti privucene....

Izmenjeno (moskvic)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekoliko clanova je reklo da ce u Paraliji Skotinas ove godine? Ima li neko ko se vratio da podeli iskustva? :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam trenutno u Platamonu, ali smo se danas kupali u Paraliji Skotinas jer su malo manji talasi. Mesto je minijaturno, nisam primetila da ima šetalište, ima nekoliko marketa i to je to. Plaža je zaista lepa, naročito onaj deo prema Pantelejmonu, i isključivo je peščana, ali na ostalim delovima plaže ima i oštrog kamenja. Dubina vode je normalna, nema naglih spuštanja tla i dovoljno je topla iako vetar duva već treći dan. Nisam baš sigurna da je mesto dovoljno interesantno da se u njemu provede ceo odmor, ali ako ste kolima, i smešteni u blizini, odlično je za dolazak svaki drugi, treći dan. Nadam se da sam pomogla.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nadaidarko,

Hvala puno! Imajte lep ostatak odmora. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate li mozda Wi- Fi sifru za kafić na plazi Psarou beach bar??? Hvala. Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate li mozda Wi- Fi sifru za kafić na plazi Psarou beach bar??? Hvala. Pozzz

Wi-FI šifra je veoma teška 12345678 :rolleyes: . Bar je bila aktuelna pre desetak dana kada smo mi bili!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Molder,

Hvala na iznosenju utisaka. Svakako mi je pomoglo - sto se mene tice, kao sto sam spekulisao, ja cu verovatno svakog leta kolima ovamo, bar na 3-4 dana. Pozdrav!

Izmenjeno (moskvic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Wi-FI šifra je veoma teška 12345678 :rolleyes: . Bar je bila aktuelna pre desetak dana kada smo mi bili!

Hvala puno !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na čemu! Volim da ljudima dočaram mesta na koja odem a ipak slika govori više od hiljadu reči...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dodjoh sa ove plaze i plaza je sasvim OK, pescana, prostrana,bez prevelike guzve. Jedina mana sto postoji samo jedn klsaican restoran i on je bio prepun u vremenu za rucak, tako da smo morali ici dalje trbuhom za kruhom! Bilo je barova na plazi sa sendvicima i tako to ali me danas to nije zanimalo!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka