masf

Paralija Skotina

499 poruka u ovoj temi

Da li je ko bio? Mi smo bili pre dve god. u Leptokariji i tamo smo isli na plazu ali na zalost nismo uzeli broj ni od jedne kuce i bas nam je zao. Ako neko ima bilo kakvu info, slike ili sajt gde bih mogla da potrazim smestaj bila bih mu zahvalnasrce.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@masf

A koliko je mesto udaljeno od Leptokarie??I kakva je plaza,idem kolima u Leptokariu,pa rekoh da pitam vredi li skokonuti tamo??

Izmenjeno (mikap)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U poredjenju sa plazom u Leptokariji, Skotina je predivna. Ima oko 5km od Leptokarije i mi smo isli kolima svaki dan. Ima dva tusa na plazi, spasioce, mrezu za odbojku i predvece je vecim delom hlad na plazi jer sunce zalazi za Olimp. Od Lidla samo pravo, putem pored glavnog ima obelezje i necete pogresiti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prosli put sam samo tuda prosao ali ove godine tj vec za 40tak dana cu da je obidjem posto je svi hvale

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@familypa

Cao,

posto ides pre nas, mozes li molim te da nam po povratku ostavis svoje utiske, interesuje me put do Leptokarije (TNG stanice), plaze oko Leptokarije i sta vredi obici u radijusu od +/- 100km...

Pozzz i lep provod...

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@RZZO

Vazi ,cujemo se cim dodjem a to je negde oko 1 jula

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@familypa

Imam i ja jednu molbu!

Znaci, nista obavezno, ako ti se kojim slucajem dopadne kao i nama, pokupi par tel. ali od novih, sredjenih kuca sa velikim dvoristem, ima ih par pa ostavi mozda nekom pomogne.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@masf

Vazi ali mislim da je to bas bas malo mesto blizu Leptokarije i da nema nista posebno ali javicu ti

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mesto je stvarno minijaturno, nekako mi deluje vise za kampovanje, ima neki hotel ali deluje kao vojni ili tako nesto slicno nsiam bas najsigurniji. Plaza je definitivno odlicna, nije guzva kao u Leptokariji gde smo bili smesteni. Za preporuku!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosao sam tamo pre 2 nedelje, i mesto je ok ali za vikend ne znam sta bi neko tamo radio 10 dana stvarno je dosadno, i moras da palis auto svaki dan do okolnih mesta jer nema nisto interesantno sem mora...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža vrlo lepa. Ima nekoliko kafe-barova, a gužve nema.

Poprilično je opušteno. Što kaže Bojan, nema tu šta da se radi 10 dana, jer osim plaže ima nekoliko vila i to je manje više to.

Sama plaža je dugačka, ima delova koji imaju i prirodan hlad, deo levo ka kampu. Taj deo plaže mi se baš dobao, a i sam kamp, imao sam utisak neke divljine i hipi života :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zvuci dobro za porodice sa malom decom.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali, znam da je Skotina fenomenalna plaze. Bio, i isao bih opet.

post-24358-0-63971700-1348141019_thumb.j

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Paralia Skotinas, po meni, ima najbolju plazu u celoj Olimpijskoj regiji. Otkrio sam je prosle godine i zaprepastio sam se koliko je dobra plaza, bez guzve, i sa veoma bistrom i mirnom vodom. Ako Bog da, ovog cu leta tamo provesti bar 12 dana.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka