akaboka

Kako placate?

16 poruka u ovoj temi

Evo jedne teme o kojoj svi,verujem,razmisljamo.

Odabrali smo,naravno Egipat ;),hotel,a kako platiti ?

Bilo bi lepo da podelimo iskustva,kako placate letovanje,koje agencije daju pogodnosti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako su prvo izbacili ponude za Grcku, primetila sam da je vecina agencija nudila popust od 10% na uplate u celosti do 1.04. I ja sam pocela da pravim finansijski plan, da li mogu da skupim i kako (pocela dam da trazim od baba, racunala kada ce stipendije - student sam) i sada me zeznuse :) svo to silno razmisljane, da bih videla da je za Egipat je taj popust uracunat, tj. to su promo cene do 1.04, a nakon toga bice uvecane.

Ja cu Follow me-jom, prvenstveno jer ocekujem polazak sa Niskog aerodroma, a i odgovara mi preko kreditne kartice Diners Cluba-a roditelja na 4 rata (ranije je bilo 6 - ne znam sta im bi). Taman da sve to platim do mora...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma kakve kartice ljudi, SAMO KEŠ!!!

Ja računam da su moje pare samo one što šuškaju u džepu.

Evo upravo pokušavam da zamislim sebe na saboru trubača kako pokušavam Dejanu Lazareviću da provučem karticu kroz trubu...da ne kažem pevaljkama kroz šta bih morao da provlačim...mislim, stvarno ne ide...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da naravno... Mislim ceo svet koristi kartice i placanje na rate, ali posto to na saboru trubaca ne moze onda je glupost... OMG sta sve necu procitati... Placa ko kako moze, placanje na rate je nesto najnormalnije. Ja cu placati kesom jer ga imam za more uvek, ali ovakvu nebulozu skoro nisam procitao

Izmenjeno (MladenD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da naravno... Mislim ceo svet koristi kartice i placanje na rate, ali posto to na saboru trubaca ne moze onda je glupost... OMG sta sve necu procitati... Placa ko kako moze, placanje na rate je nesto najnormalnije. Ja cu placati kesom jer ga imam za more uvek, ali ovakvu nebulozu skoro nisam procitao

Daj Mladene, o čemu pričaš?

Prvo i osnovno, jako je ružno reći nekome da piše nebuloze.

Drugo, ja sam po profesiji okružni tužilac tako da je meni neprijatno da čitam ovakve stvari o sebi.

Treće, ja sam samo rekao da u određenim okolnostima kartice ne znače ništa i samo kao primer naveo taj nesrećni sabor trubača. I ja imam platne kartice ali ne zato što ih volim nego što mi država tako uplaćuje platu.

I nemoj mi reći ni ti ni bilo ko drugi da ne voliš da osetiš pare u džepu!!!

Šta će ti značiti kartica u Hurgadi???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da u odredjenim okolnostima kartice ne znace nista, ali je poredjenje placanja letovanja i sabora trupaca i pevaljki totalni promasaj, nebuloza, kako god. Nisam bio u Egiptu pa ne znam kako je tamo, ali karticu redovno nosim u druge zemlje na letovanja pored kesa i uvek je dobrodosla, jer moze da se desi da kesh izgubim/ukradu mi pa onda na bilo kom bankomatu mogu da podignem dovoljno da imam za celo letovanje. Ako u Hurgadi postoje banke/bankomati onda i tamo kartica ima smisla. Naravno to se odnosi na visu, amex, master i druge poznate, yuba,dinu i ostale nase ne racunam... Opet nije bila tema da li nosimo kartice na more nego da li njima placamo sam aranzman! Zasto ne bismo? Jel postoji bar jedan razlog zbog cega letovanje kao i bilo koji drugi proizvod/uslugu ne bi neko platio na rate ako mu tako odgovara? Cemu onda tvoja recenica:

"Ma kakve kartice ljudi, SAMO KEŠ!!!"

Glupost

Da se razumemo nije mi cilj da vredjam bilo koga, ali na besmislenu poruku moram da napisem nesto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je besmisleno raspravljati o tome sta je bolje - kartice ili kes ....

problem je u tome sto, velika vecina nas (njih) nije u mogucnosti da iskesira ceo iznos za letovanje ... a svi bi voleli, nije da ne bi :D

Izmenjeno (Nina!)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svi bi mi voleli da placamo kesom,da ne znamo sta su cekovi,kartice i odlozeno,ali...Srbija brale ;):bez-zuba:

Pogotovu ako vas vise placa iz istog dzepa ili ako si student,ijaoj  :-P

Znaci,agencije uglavnom ne daju neke povoljnosti oko placanja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da najpovoljnije cene imaju britanski sajtovi a placanje je preko kartice i ne sve odjednom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ove godine na devet rata, karticom.

Prosle cekovima...

Uglavnom, ne volim da placam mnogo unapred, jer me plasi ta neizvesnot sta ce biti, i da li ce... Vise volim da otputujem, pa posle da placam lagano :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aranžman uplaćujemo u kešu, na 3 rate, i uvek je tako. Kartice nosimo sa sobom i ako ima potrebe,naravno da ćemo ih koristiti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa u većini slučajeva cekovii.jpg

Prilikom rezervacije 30-50% u kešu a ostatak na rate :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do sada smo placali kesom(5 dana pred put),jer uglavnom letujemo u septembru kad nisu tolike guzve,a nije iskljuceno da uskoro predjemo na nesto odlozeno.Udara kriza samo tako.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko moze-najbolje kesom par meseci unapred,dobija se popust na ceo iznos,ako ste uplatili dosta ranije. Uglavnom ne ispunim ovaj deo sa dosta ranije,ali dobro... Inace,na sajmu daju neki pristojan popust,ali nikako da dodjem do njega... :D :D :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kesom, koliko para, toliko muzike

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906109
    Ukupno poruka