Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Da li neko ima iskustva sa trazenjem smestaja za 1 osobu, tipa samo soba, negde oko Psakudije ili bar na severu Sitonije? Nije bitna lokacija ni udaljenost od mora, samo da moze da se prodje sa do 20-25e za noc za ceo smestaj.
Sad pogledah ovaj sajt Nikana, super izgleda ali ne izbacuje puno opcija za tu varijantu. 
Hvala unapred :)

Izmenjeno (Kati_magiko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Slabo ima jednokrevetnih soba.....trazi najmanji studio....za tu cenu u septembru

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima. Planiramo da letujemo na Sitoniji u periodu 28.08.-06.09. Supruga, mali pas (mops, 5 meseci star) i ja. Idemo svojim kolima pa bi značila neka preporuka za smeštaj. Najviše nam se dopada Nikiti, Neos Marmaras, Sarti. Kako, sta, gde...? Nismo spremni izdvojiti nešto previše, max 500e za tih 9 noćenja. Da li ići na bum ili rezervisati nešto ranije i gde? Prvi put idemo na Sitoniju pa su sve preporuke i saveti dobrodošli. Hvalaaa! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel ovo neka nova moda kod ovih lihvara grka da prvi cenu koju posalju na mail dalje ne spustaju? sad sam trazio ovom  House Sartios  da skine sa 33 na 30eur za sredinu sep (rekoh da ne trazim dalje) i nece majstor...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima se (turista), moze (im) se

Batali S(h)itoniju, guzva je nenormalna, nas, Rumuna, Bugara i Rusa 300 miliona...cene sve vece, usluga sve losija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Прошла , стара , добра времена , свако гледа да заради више а ми са нашим стандардом нисмо њихова циљана група .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Batali S(h)itoniju, guzva je nenormalna, nas, Rumuna, Bugara i Rusa 300 miliona...cene sve vece, usluga sve losija

A guzve ce biti jos vece, mada ne poricem da je Sitonija iliti Halkidiki lep i ovom delu Evrope najblizi ali ne trebaju preterivati sa cenama jer im ciljna grupa ne mogu biti Nemci, Svedjani i ostali zapadnjaci jer se oni nece cimati avionom do Soluna pa da se klate dva sata autobusom do Halkidikija. Zna se gde oni letuju u Grckoj. A oni koji dolaze kolima iz zapadne Evrope u odnosu na nas Balkance su u nivou statisticke greske. U svakom slucaju sve dok im se moze cene ce ici gore.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cene rastu jer Ruminima, Bugarima pa i nama i Makedoncima raste standard, a i sve vise Balkanaca radi u zapadnoj Evropi a letuje na Halkidikiju...takodje primetno je vise Madjara, Ceha, Slovaka i Poljaka

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

racunam sredina sep pa nema tolike guzve, prijatelji su mi tamo tad i zaista ima smestaja ali kad mi zalepe 40eur za taj period i nece da mrdnu pitam se sta je s mozgom. iliadis se kao otvorio za 35eur ali 8 noci uopste nije malo. bas me smore sa ovim trazenjem smestaja...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

racunam sredina sep pa nema tolike guzve, prijatelji su mi tamo tad i zaista ima smestaja ali kad mi zalepe 40eur za taj period i nece da mrdnu pitam se sta je s mozgom. iliadis se kao otvorio za 35eur ali 8 noci uopste nije malo. bas me smore sa ovim trazenjem smestaja...

Iliadis je super smestaj ali za taj period je cena stvarno visoka..

A guzve ce biti jos vece, mada ne poricem da je Sitonija iliti Halkidiki lep i ovom delu Evrope najblizi ali ne trebaju preterivati sa cenama jer im ciljna grupa ne mogu biti Nemci, Svedjani i ostali zapadnjaci jer se oni nece cimati avionom do Soluna pa da se klate dva sata autobusom do Halkidikija. Zna se gde oni letuju u Grckoj. A oni koji dolaze kolima iz zapadne Evrope u odnosu na nas Balkance su u nivou statisticke greske. U svakom slucaju sve dok im se moze cene ce ici gore.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sad mi gazda Epohikon Studiosa-a spusta kao prvo sa 45 na 40 pa onda kad sam mu se ajde furaj/zahvalio onda spustio kao jos na 35.

kako se na engleskom kaze ''gospodine nemojte se toliko natezati mogla bi petlja da vam popusti..''

kapiram vako nesto ''sir, do not force yourself too much you might soil yourself..''

?

indijanci..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima. Planiramo da letujemo na Sitoniji u periodu 28.08.-06.09. Supruga, mali pas (mops, 5 meseci star) i ja. Idemo svojim kolima pa bi značila neka preporuka za smeštaj. Najviše nam se dopada Nikiti, Neos Marmaras, Sarti. Kako, sta, gde...? Nismo spremni izdvojiti nešto previše, max 500e za tih 9 noćenja. Da li ići na bum ili rezervisati nešto ranije i gde? Prvi put idemo na Sitoniju pa su sve preporuke i saveti dobrodošli. Hvalaaa! 

Markos, to na bum ume da bude jako zamorno, ja bih Vam savetovala da ipak rezervišete, ako već  niste nešto našli.. Direktno sa vlasnicima a ponude imate na sajtu grčka info, samo stavite filtere koje mesto, vrsta smeštaja, da bude pet friendly.. itd 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svake godine idema na Sitoniju "na bum", 2.septembra ce nam biti peti put. Mi smo prosle godine platili 300e od 1-10 septembra, a za 250 je bilo u prizemlju (muz, dete i ja). U pitanju je Metamofozis, ovakav ili onakav, za dete i obilazak celog prsta je savrsen. ? A i vazduh mu je takav. ? Apartmani su pet friendly. A wifi... Bolji nego kod kuce?. A posto smo nasli jeftin smestaj(jako, jako pristojan) castili smo se iznajmljivanjem camca u Vurvuruu, obisli Diaporos i obalu-malo juzno ka Armenistisu i uzivali ceo dan.Tako da polovinom septembra za te pare mozete i u Nikitiju da  birate, jer ce biti poluprazan. ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svake godine idema na Sitoniju "na bum", 2.septembra ce nam biti peti put. Mi smo prosle godine platili 300e od 1-10 septembra, a za 250 je bilo u prizemlju (muz, dete i ja). U pitanju je Metamofozis, ovakav ili onakav, za dete i obilazak celog prsta je savrsen. ? A i vazduh mu je takav. ? Apartmani su pet friendly. A wifi... Bolji nego kod kuce?. A posto smo nasli jeftin smestaj(jako, jako pristojan) castili smo se iznajmljivanjem camca u Vurvuruu, obisli Diaporos i obalu-malo juzno ka Armenistisu i uzivali ceo dan.Tako da polovinom septembra za te pare mozete i u Nikitiju da  birate, jer ce biti poluprazan. ?

Koji su to apartmani u pitanju. I ja idem ove godine prvi put na Sitoniju, nikiti najverovatnije.

Posle par godina na Tasosu valjda se necu razocarati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle par godina na Tasosu valjda se necu razocarati.

O da, hoćeš!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka