Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Iskreno svi na kraju imaju tu" ludu srecu" pa nadju smestaj ja zaista nikoga ne znam da je spavao u kolima svi se nekako snadju,evo danas sam ponovo okrenula 30 agencija sigurno i nistaaaa nema 2 smestaja se vrte slobodna Karajanis i Alfa Alfa oba 700,800 eur e pa stvarno previsee..ostaje bum ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam da li ste gledali ponudu angencije Nikana? Imaju veliku ponudu I u direktnom su kontaktu sa glasnicima... Ali I oni su vec dosta rasprodali...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iskreno svi na kraju imaju tu" ludu srecu" pa nadju smestaj ja zaista nikoga ne znam da je spavao u kolima svi se nekako snadju,evo danas sam ponovo okrenula 30 agencija sigurno i nistaaaa nema 2 smestaja se vrte slobodna Karajanis i Alfa Alfa oba 700,800 eur e pa stvarno previsee..ostaje bum ?

Ili mozes varijantu da trazis prenociste samo, to se mnogo lakse nadje jer uvek ima apartmana koji su slobodni jos dan dva, tri tj da bi smestio porodicu a onda natenane krenes da trazis smestaj i imas ceo taj dan pred sobom a i sutra dan kad se naspavas opet u potragu. Smestaja ima dosta praznih i na bum ali je razlog tome njihova cena. 2015 u Sartiju kad sam trazio na bum za dvoje je bas bilo dosta praznih smestaja ali po ceni od 60-70-80 E sto je za dvoje stvarno preterano, muka je bilo naci za 35-40 :D ali oko 10 uvece sam nasao... Razlog duge potrage mozda lezi u tome sto sam u Sarti stigao u 4 popodne, od ujutru je situacija vrv povoljnija

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mislim da u sezoni teško može da se nadje na bum nešto slobodno, a da valja i još da nije skupo. Zavisi koji su vam kriterijumi i koliko novca ste spremni da date. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi da li neko zna da mi preporuci smestaj u Nikitiju da je na plazi?Idemo sa bebom od 8 meseci pa nam je to jako bitno.

Hvala unapred!

Ja hteo da ti preporučim ovo  dafnistudios jer sam bio tu i sve je super, ali kada sam video koje su sada cene odustao sam od preporuke.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na pomoci!Sve sto sam pitala je bas skupo ili nema mesta.Mozda da potrazim neko drugo mesto,jako mi je bitno da je blizu plaza zbog bebe?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sitonija je postala skupa poslednjih par godina, skuplja od Krf i Lefkade...letujem tamo od 2013. i svake godine cene smestaja rastu tako da su do sad svi digli cene 50-100% u odnosu na 2013.

Na Krfu ima 1/4 app sa avionskim prevozom za 900e

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mislim da u sezoni teško može da se nadje na bum nešto slobodno, a da valja i još da nije skupo. Zavisi koji su vam kriterijumi i koliko novca ste spremni da date. 

Pa oko 500 e nadam  da ce biti nesto..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:neznam:

Izmenjeno (drug.lukic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam da li ste gledali ponudu angencije Nikana? Imaju veliku ponudu I u direktnom su kontaktu sa glasnicima... Ali I oni su vec dosta rasprodali...

Jesam cene iste kao u agencijama...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili mozes varijantu da trazis prenociste samo, to se mnogo lakse nadje jer uvek ima apartmana koji su slobodni jos dan dva, tri tj da bi smestio porodicu a onda natenane krenes da trazis smestaj i imas ceo taj dan pred sobom a i sutra dan kad se naspavas opet u potragu. Smestaja ima dosta praznih i na bum ali je razlog tome njihova cena. 2015 u Sartiju kad sam trazio na bum za dvoje je bas bilo dosta praznih smestaja ali po ceni od 60-70-80 E sto je za dvoje stvarno preterano, muka je bilo naci za 35-40 :D ali oko 10 uvece sam nasao... Razlog duge potrage mozda lezi u tome sto sam u Sarti stigao u 4 popodne, od ujutru je situacija vrv povoljnija

Planiramo da stignemo do 13 h racunajuci guzvu u najgorem slucaju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo da stignemo do 13 h racunajuci guzvu u najgorem slucaju...

Parkiraj onda kod stadiona pored plaze tu je uvek bilo mesta za parkiranje i u spicu sezone. Kreni od tih smestaja oko stadiona pa ako nema idi dalje ka jezgru grada. Probaj prvo sirokim glavnim putem sto ide od stadiona uzbrdo jer tu uvek ima mesta za parkiranje, a i dalje gore ima dva velika javna parkinga odakle se mozes spustiti do centra ili smestaja bukvalno za 3-4 min. Bas oko plaze mozda teze, ali mislim da po dubini gradica nece ti biti problem da nadjes samo sto ces biti malo daleko od plaze nekih 500-600 metara. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jako hrabro je sad poci bez rezervacije.

Uglavnom je sve sto je dobro vec izdato, ali sa povecanjem smestajnog kapaciteta svake godine verujem da ima onog koji se jos ne oglasava pa mozda moze da se nadje slobodno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parkiraj onda kod stadiona pored plaze tu je uvek bilo mesta za parkiranje i u spicu sezone. Kreni od tih smestaja oko stadiona pa ako nema idi dalje ka jezgru grada. Probaj prvo sirokim glavnim putem sto ide od stadiona uzbrdo jer tu uvek ima mesta za parkiranje, a i dalje gore ima dva velika javna parkinga odakle se mozes spustiti do centra ili smestaja bukvalno za 3-4 min. Bas oko plaze mozda teze, ali mislim da po dubini gradica nece ti biti problem da nadjes samo sto ces biti malo daleko od plaze nekih 500-600 metara. 

Hvala puno nam znaci ,posebno sto grad ne poznajemo ??

Jako hrabro je sad poci bez rezervacije.

Uglavnom je sve sto je dobro vec izdato, ali sa povecanjem smestajnog kapaciteta svake godine verujem da ima onog koji se jos ne oglasava pa mozda moze da se nadje slobodno.

Jednostavno nemamo izora sve sto smo probali preko net-a je puno,a o agencijama sam vec pricala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio smesten u vili Mavridis?Kakvi su utisci,cistoca,lokacija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906040
    Ukupno poruka