Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Da li možda neko može da mi kaže kakve su šanse za nekog da u Sartiju početkom jula nađe smeštaj za jednu osobu, bez prethodne rezervacije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ne verujem da u Sartiju postoji soba za 1 osobu, najmanji je 1/2 studio (francuski lezaj) a cena ide po studiu....svejedno je da li je jedno ili dvoje....a da se nadje, verujem da moze

Izmenjeno (drug.lukic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar dan, ove godine smo se odlucili za Sitoniju i Neos Marmaras, posto nismo obisli ovaj deo Grcke a toliko je hvaljen,dakle nakon iscitanog foruma i ponuda agencija cije su cene za smestaj koji je iole pristojan previsoke odlucili smo se da trazimo smestaj na bum od 09.07. Ono sto bih zamolila da nam date neke savete gde traziti,zelimo nesto oko gradske plaze deca su nam 8 i 12 godina,znaci neki 4studio.Zahvaljujem unapred!

Izmenjeno (Star)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na prethodnim stranama ako ste iscitali imate sve preporuke koje vile traziti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oko gradske plaže na bum...? Nema šanse. Nemojte, ljudi. Ja sam sad u NM ( na Paradisosu) i pitam se ima li neko da je ostao u Srbiji. U ulicama oko gradske plaze uvece samo srpske tablice... Invazija. Na plazama u blizini ( Lagomandra, Kalogria, Kouviou) posle 9 ujutru nema parking mesta. Bolje pokusajte nesto da nadjete preko neta, bar za prvih dan- dva... da ne spavate u autu. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oko gradske plaže na bum...? Nema šanse. Nemojte, ljudi. Ja sam sad u NM ( na Paradisosu) i pitam se ima li neko da je ostao u Srbiji. U ulicama oko gradske plaze uvece samo srpske tablice... Invazija. Na plazama u blizini ( Lagomandra, Kalogria, Kouviou) posle 9 ujutru nema parking mesta. Bolje pokusajte nesto da nadjete preko neta, bar za prvih dan- dva... da ne spavate u 

Uhhh,nije valjda tako,pa do sada u svim mestima gde smo bili a isli smo preko agencija, bilo je uvek smestaja tamo da se nadje Kasandra,Olimpijska,Regija Sv Djordja itd..Znaci nema mesta za takav rizik po Vama?Nema smestaja za izdavanje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na prethodnim stranama ako ste iscitali imate sve preporuke koje vile traziti...

Hvala,ali mene zanima preporuka gde prvo pitati ici, ne poznajemo taj deo,mozda preporuka za neku vilu gde otici da izdaju ,prodavnicu,kafic gde znaju vlasnike isl..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa Hvala,ali mene zanima preporuka gde prvo pitati ici, ne poznajemo taj deo,mozda preporuka za neku vilu gde otici da izdaju ,prodavnicu,kafic gde znaju vlasnike isl..

Pa ovako, dodjes do gradske plaze i tu parkiraj kola, i onda redom u svim smestajima koji se tu nalaze. Ako nema, kreni ulicom dalje pa gde nadjes. Mada najveca je navala bas na te smestaje oko plaze. 

Izmenjeno (samo_putujem)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala,ali mene zanima preporuka gde prvo pitati ici, ne poznajemo taj deo,mozda preporuka za neku vilu gde otici da izdaju ,prodavnicu,kafic gde znaju vlasnike isl..

Verujem, svesni smo da je guzva ali mi je nemoguce da nema smestaja uopste...Hvala na savetu!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da ste solo pa hajde da probate, sa decom, bolje ne....

Inace najlakse je naci smestaj na bum, tako sto cete pitati u marketima, raznim trgovinam, kaficima ....zavisi u koje doba dana stignete....svi lokalci imaju nekog za koga znaju da ima ili mozda ima mesta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve vrvi od smestaja. Ali, stvar je u tome, da cete tesko na bum naci smestaj za svo vreme koje ste planirali. Negde ima dan, negde dva... Negde ima od sutra, negde od prekosutra i to 2 dana ili 3, a posle - sorry, we are full... A vi sa koferima tamo- amo po suncu. Ko zna, mozda bi vam se i posrecilo. Da ne bude da ja mračim. Ali, jednom bas u Asprovalti umalo da prenocimo u kolima, a samo ta jedna noc nam je bila potrebna. Od tad, nikad vise na bum, sa decom. 

Izmenjeno (rakel)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve vrvi od smestaja. Ali, stvar je u tome, da cete tesko na bum naci smestaj za svo vreme koje ste planirali. 

Hvala,razumem sta hocete da kazete razmislicemo jos ima jos malo vremena do 09. mozda uspemo nesto i preko net-a.

Da ste solo pa hajde da probate, sa decom, bolje ne....

Tako smo i planirali samo sto je to 10 dana pa da li cemo naci nesto tako u celini slobodno,hvala za savet!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ispricaci svoje iskustvo sa trazenjem smestaja na bum 2015. god.

Puni optimizma 20. avgusta krenuli smo put Sartija sa trogodisnjim detetom, sa planom smestaj cemo naci tamo...

Posle dugog puta, krecemo u potragu od vile do vile, marketa, kafica... dolazimo u situaciju da je sve puno ili papreno skupo. Bas gore spomenuta situacija imaju od suta, prekosutra, na par dana... haos.... Vec razmisljemo da prenocimo u nekom kampu I sutra nastavimo dalje. Odlazimo u Sikiju I tamo nastavljamo potragu, imali smo ludu srecu da su nam Grci izdali svoju letnju kucicu, smestaj je bio super. Na kraju je to bilo jedno super letovanje :D:D:D:D:D

Ali od tada na bum vise nikada I nigde... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi da li neko zna da mi preporuci smestaj u Nikitiju da je na plazi?Idemo sa bebom od 8 meseci pa nam je to jako bitno.

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kassandrinos, ali ne verujem da ima sta slobodno, mozda u septembru

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906040
    Ukupno poruka