Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Kakva su iskustva sa direktnom rezervacijom vile Ta Vrahaki u Sartiju? Cini mi se da vlasnica nesto sporo odgovara, pa brinem koliko i postuje dogovor oko rezervacije? Ne bih da stignem tamo-a ono...nema rezervacije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakva su iskustva sa direktnom rezervacijom vile Ta Vrahaki u Sartiju? Cini mi se da vlasnica nesto sporo odgovara, pa brinem koliko i postuje dogovor oko rezervacije? Ne bih da stignem tamo-a ono...nema rezervacije!

Та Врахакија је изгледа попуњена 100% ,и ја сам питао за себе у термину 26/6-06/07 и за пријатеље у терину од 10/07-20/07 и  после дужег чекања ми је одговорила да нема места у тим терминима.Ово ме веома чуди пошто је прошле године проширила капацитете за још један објекат.

Иначе ,изгледа да ће ове године бити ненормална гужва на Ситонији,и решио сам да се од ове  године поздравим са њом на неко време (као што сам већ урадио са Тасосом)Било како било за ову годину и за опроштај од Ситоније  сам резервисао  хотел Блу Си у Торонију.(.дали су ми солидну понуду (много бољу него преко наших агенција) ...ново крило ,породична соба са 2 одвојене собе ,полупансион ..1300 евра(10 ноћи)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Latoura Studios(izmedju Ormos Panagiasa i Lagonisi plaze(300m peske).

Prosle godine smo letvali u aprtmanima Latoura Studios kod Apostolasa.

Nisam nista pisao o ovom smestaju posto sam u julu prosle godine rezervisao jedini slobodni termin za ovu godinu. Sada vidim na njihovom sajtu da imaju slobodne termine u jednom apartmanu od 5 og do 20 og jula.

mi smo porodica sa dvoje dece(8 i 10 godina) i bili smo odusevljeni toliko da smo uzeli iste apartmane i ove godine. cena je bila 70 eur dan u julu. najbitnije je da je sam apartman na samoj plazi. dobijate i suncobran i dve stolice na plazi, frizider kod ristilja, u koji stavite svoje pice, tako da ne morate ici do apartmana. sav plazni mobilijar smo ostavljali na plazi, koja jeste mala, ali je takodje i jako malo posecena, tako da su mir i tisina zagarantovani. mi idemo od 7og jula, 14 dana, pa ako neko rezervise apartman neka se javi:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

da li neko ima da preporuci smestaj koji je bukvalno na plazi, i jos ako ima neko uredjeno dvoriste za decu bilo bi super. Naravno sa ok plazom bez kamenja, jezeva i ostalog. 

Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U prethodnim postovima su preporucivali...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

da li neko ima da preporuci smestaj koji je bukvalno na plazi, i jos ako ima neko uredjeno dvoriste za decu bilo bi super. Naravno sa ok plazom bez kamenja, jezeva i ostalog. 

Hvala puno.

Pogledaj moj post(iznad tvog) . Idealno za malu decu. Plaza peskovita,plitka voda 150m...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Porto Psakudia mi je ok, ali je mesto malo i deluje bezveze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da nemaju petokrevetne sobe ili eventualno da li moze da se doda jos jedan krevet u cetvorokrevetnu?

Ima li neka blizu radnja za snabdevanje?

Izmenjeno (Zuba1970)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Latoura Studios(izmedju Ormos Panagiasa i Lagonisi plaze(300m peske).

Prosle godine smo letvali u aprtmanima Latoura Studios kod Apostolasa.

Nisam nista pisao o ovom smestaju posto sam u julu prosle godine rezervisao jedini slobodni termin za ovu godinu. Sada vidim na njihovom sajtu da imaju slobodne termine u jednom apartmanu od 5 og do 20 og jula.

mi smo porodica sa dvoje dece(8 i 10 godina) i bili smo odusevljeni toliko da smo uzeli iste apartmane i ove godine. cena je bila 70 eur dan u julu. najbitnije je da je sam apartman na samoj plazi. dobijate i suncobran i dve stolice na plazi, frizider kod ristilja, u koji stavite svoje pice, tako da ne morate ici do apartmana. sav plazni mobilijar smo ostavljali na plazi, koja jeste mala, ali je takodje i jako malo posecena, tako da su mir i tisina zagarantovani. mi idemo od 7og jula, 14 dana, pa ako neko rezervise apartman neka se javi:)

Hvala na opisu, poslala sam im upit svidja mi se sto ima privatnu plazicu pošto smo razmišljali da povedemo i ljubimca ?

Ako se sve kockice slože mozda se sretnemo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super. Mozda se i sretnemo. Plaza nije privatna, ali nema ljudi sa strane. A za ljubimca verujem da Aposgolasu nije problem, sem ako je u pitanju neki aligator? javite se ako se dogovrite. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost popunjeni su u Julu i dalje traga m za apartmanom. 

Da li neko ima neko pozitivno iskustvo u vezi Peter's studios? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Savet - dobrodošao.
Sitoniju videh na sliKi. :)
Dobro de.... Jedared pristadoh nekim plovilom i odmah produžismo.
Elem, dobrodošla bi mi preporuka za smeštaj na peščanoj plaži, ali baš onaj sitan, dosadni pesak.

Hvala, unapred,

P.S. Verovatno je pisano o tome, ali ovde ima 72 strane, a ja baš i nemam vremena da ih pročitam i zato molim sve one savete tipa "pisano - nađi" da ne budu napisaTi.
HVala i za to. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tesko da ces sad naci to sto trazis, pogotove ne za pristojne novce....malo je takovog smestaja....em je skup, em brzo plane jos u novembru-decembru...ipak nikad ne reci nikad.....sa srecom u potrazi...probaj da trazis u Kalamitsiju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A Sithonia vllage ili Despotiko ili Mellisa Golden Coast?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1. i 3. nema tog peska kojeg trazis. Despotiko. nije bas ko prah, al moze da prodje...ako ima mesta...cene su bile povoljne ranijih godina i brzo bi se popunio...prosle godine jepretrpeo ostecenja u poplavi, valjda su ga sanirali do ove sezone

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka