Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Trenutno je preko agencija jeftinije nego direktno preko vlasnika. Odrace vas sada za termin 15.jul, pod uslovom i da uopšte imaju nešto slobodno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na savetu, Igore i del piero, verujem da je to najbolja opcija sada. 

Pozdrav!

Izmenjeno (kerbtier)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nekog interesuje smestaj u sartiju od 19.07 vila maria apart.1/5 po 60 evra na dan,mogu mu prepustiti jer bi isli na neku drugu destinaciju 

Izmenjeno (veliki turista)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molila bih sve koji imaju kontakt ili preporuku za studio/apartman za tročlanu i/ili četvoročlanu porodicu, koji zadovoljava sledece: da je čist, da je prostran, da je u kupatilu redovna tus kabina a ne zavesa, relativno noviji namestaj, da ima parking, da je udaljenost od mora max. 250m a da ne deru sa cenom, da mi odgovore ili pošalju pp. Prednost Neos Marmaras i južnije.

Izmenjeno (MarijanaSU)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zar to ne traze svi? :)

A jos i jeftino da bude... to tesko, objektivno gledano.

Pogledaj Soultana house, tu sam ja boravio, ima sve što trazis. Ili jos neke oko stadiona, jedino tu ima dosta parking mesta, Anna rooms, greek house hotel, dialehti...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima povoljnog smestaja da se pronadje samo se mora ranije rezervisati. Takodje ima i veoma skupog. I ja generalno imam te zahteve kao Marijana, mada mene tus kabina ne interesuje. A i prostor u apartmanu mi je sve manje bitan kako deca odrastaju i sve manje boravimo tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! 

Citala sam forum, mada nisam nasla odgovor na svoje nedoumice, nadam se da se ne ponavljam... Naime, hteli smo smestaj na plazi, sto blize, kako bi nam bilo komfornije zbog bebe od 8 meseci. Najvise mi se svidela Lagomandra plaza, slali smo mejlove u vile Magda, Kohyli i Nakis, ali svi su zauzeti pocetkom septembra. Postoji li jos neki privatan smestaj na toj plazi, a koji se ne pojavljuje na ovim najpoznatijim sajtovima? Hotel nam je van mogucnosti...

Takodje, pronasli smo smestaj na Paradiso plazi, u pitanju je Loula Lazoglou, 40 evra je studio... Na forumu nisam pronasla neke posebne informacije o ovom smestaju, pa ako je neko bio tamo ili ima neke dodatne informacije, znacilo bi nam puno. Paradiso plaza nam je kao rezervna narijanta ako ne uspemo na LAgomandri. I, naravno, ako neko ima neki konkretan predlog za neku drugu plazu, smestaj dakle blizu mora, a opet da je u blizini neki gradic zbog snabdevanja...

Hvala unapred svima i uzivajte u letovanjima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probajte ovo: http://fantasia-studios.gr/

Mi smo bili 2013-e godine. Sve preporuke. Procitajte ocene o smestaju i okolini na tripadvajzeru. Ako ima mesta, mozda ce omoguciti rezervaciju bez placanja depozita. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Biserka, hvala na predlogu, poslacu im mejl. Recite mi, samo, ne mogu da nadjem, to je neka njihova plaza? Moze li se tu lepo kupati, jel uredjeno? U smislu, da ne moramo svaki dan da palimo auto...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza nije klasicna velika, ona je samo za 4 kuce tu i naravno da mozete da se kupate. Od sve 4 kuce, oni su najpovoljniji (bili kad smo mi tada pisali).  Procitajte opise i ocene na tripadvajzeru da ne bih ja opisivala i procenite da li vam odgovara. Imate i slike.plaze kao i slike dvorista i objekta. Slike odgovaraju stvarnom stanju. Odgovaraju odmah i na engleskom (bar tada).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazili smo smestaj u Sartiju za pocetak septembra. Vecina koje smo kontaktrirali nemaju slobodnog mesta, a ostali su nam isuvise skupi. Ako neko ima kontak vlasnika apartmana u Sartiju, zamolila bih da prosledi, kako bih poslala upit. Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja krecem veceras iz leskovca niti znam gde nit sam nesto gledao... sta mi bog da ....target je sarti pa cu na licu mesta da trazim....ako ima neko u sartiju kontakte neka pusti ovde ili u poruci ako zagusti da bude pri ruci ...hvala unapred idem porodicno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, samo vodite računa kada tražite smeštaj o tome da kako je kuća prošla u poplavama. Npr. kuća pored Magde na Lagomandri je bila baš pogođena. Celo dvorište je bilo pod vodom i dolazio je kamion koji crpi septičke jame da izvlači vodu. Priljatelji su mi rekli da je i na Paradisosu bilo poplavljenih kuća. Svakako su apartmani na spratu sigurnija opcija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molila bih sve koji imaju kontakt ili preporuku za studio/apartman za tročlanu i/ili četvoročlanu porodicu, koji zadovoljava sledece: da je čist, da je prostran, da je u kupatilu redovna tus kabina a ne zavesa, relativno noviji namestaj, da ima parking, da je udaljenost od mora max. 250m a da ne deru sa cenom, da mi odgovore ili pošalju pp. Prednost Neos Marmaras i južnije.

Ne znam da li kasnim sa odgovorom, ali moja preporuka su studiji Nestor u Toroniju. Ima sve što je potrebno, vlasnik ljubazan, blizu mora, mirno, čisto, ima parking i prostrano je. Čitao sam komentare pre dolaska, gde su ljudi hvalili ovo mesto, a jedina zamerka je bio užasan internet. I to su rešili, ja sam zadovoljan i sa tim. Što se tiče kontakta, ukucaj u gugl "Nestor Toroni". Moja preporuka je da ih direktno kontaktiraš.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ove godine kao i prethodnih trazili smo smestaj u Sartiju bez agencije- od 1. septembra. Lako smo nasli i veoma dobro prosli, 25 evra dnevno za dvoje ljudi, studio sa izdvojenom kuhinjom, nije izdvojena zidom ali jeste hodnikom, veoma lep i veliki studio, a nije bio skup. Pitali smo na nekoliko mesta i bilo nam je skupo, trazili su po 40 eura za studio. Ovo je bilo u Sarti Beachu, dakle malo je dalje od centra, ima oko 15 minuta peske sto je nama bas odgovaralo, ali mozda nekome ne bi. 

Stigli smo u Sarti dosta kasnije nego sto smo planirali, nakon cele noci voznje, iscrpljeni i umorni, i nije bilo lako traziti smestaj, vec je bilo i ogrejalo sunce... vlasnika nigde nema, niko ne sedi ispred kuce da ceka goste. U jednom momentu smo poceli da razmisljamo samo sto pre da nadjemo gotovi smo! Ali eto, ipak smo na kraju nasli ono sto smo zeleli, i uzivali na moru :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka