Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

:kafa: Mali savet.  Pogledajte ponude sa tih sajtova, pa pregovarajte direktno sa Grcima. Verujte proci cete jeftinije, a vecina Grka i ne trazi depozit   { ja ga nisam nikad  platio}.:don-t_mention:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Samo jedno tehnicko pitanje ko je upucen...Kad se nadje preko Nikane smestaj,placanje preko kartica u celosti ili avans pa na licu mesta prilikom dolaska?Hvala unapred.

Mi smo rezervisali preko Nikane, uplatili oko 30% preko Western uniona, ostatak plaćamo tamo. Inače novac se šalje vlasniku a ne agenciji. Istog dana smo dobili poruku da je novac stigao i vaučer. Sve potrebne informacije u vezi plaćanja šalje vam Nikana, a od nje dobijate i vaučer.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko može da preporuči pristojan, čist smeštaj na Sitoniji, tik pored neke lepe plaže sa prirodnim hladom? Možda budemo imali sreće da bude slobodan u avgustu :)  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Magda house, Nakis i hoteli Lagomandra i Lagomandra beach na Lagomandri. Ali cisto sumnjam da su slobodni u avgustu jer je to jedini smestaj tik pored lepe plaže sa prirodnim hladom.  Magda je verovatno rezervisana jos prosle godine, u hotelima mozda ima mesta

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Igore, hvala najlepše, pokušaćemo. Zbog bebe nam je taj prirodni had toliko važan. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali preko Nikane, uplatili oko 30% preko Western uniona, ostatak plaćamo tamo. Inače novac se šalje vlasniku a ne agenciji. Istog dana smo dobili poruku da je novac stigao i vaučer. Sve potrebne informacije u vezi plaćanja šalje vam Nikana, a od nje dobijate i vaučer.

Hvala Vesna!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle detaljnijeg citanja u koje mesto na Sitoniji da odemo sa 2 male dece (5 i 1 god) odlucila sam se za Sykiju.  Selo je udaljeno 10-ak km od Sartija, odlicna lokacija. Za razliku od Sartija u vecini ponuda je veliko dvoriste sa zezancijama za decu, obezbedjen parking, idealno za ODMOR i opustanje.

Od sajtova bih preporucila:

www.sikia.gr

SithoniaHotels.gr

Grcka-Odmor.rs

nikana.gr

i naravno direktan kontakt.

Trazila sam ovih dana slobodan smestaj u terminu izmedju 20.8-5.9 trokrevetnu sobu u selu Sykia. Cene su:

---Linaraki studiji -( [email protected]) imaju :

apartman 1 bracnii krevet , 2 decija od 23.8-4.9 ,cena 70 evra

bungalovi od 20.8-1.9,, 1bracni krevet, 1 za dete , cena 60 evra

---Anathemida sudios and apartments -([email protected]) , 60 evra studio

---Hotel Nefeli ([email protected]) imaju mesta od 2.9.

---Areti studio ([email protected]) , 45 evra studio

---rooms and studios MARGARITA ( [email protected] ) OD 25.8 studio je 45 evra

---studio Lemonis-Zoi ( [email protected] )  studio 35 EVRA- to je najjeftinije sto sam nasla

Ranije sam se dopisivala sa Aggelina house, bila je slobodna od 18.8 po ceni od 45 evra.

Mi idemo u vilu Tsitreli ([email protected]), apartman koji je slobodan od 26.8-5.9, po ceni od 45 evra. Na bookingu sam procitala da je smestaj ocenjen kao najbolji sto se tice cena-kvalitet u mestu SYKIA.

Zelim svima lep odmor!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, drustvo. Potrebna mi je pomoc vas koji ste boravili u Neos Marmarasu ili ste trenutno tamo. Da li se usuduti na boom trazenje smestaja? Vec pocinjem da ludim jer sam u roku od 7dana dobila preko 30mailova da je sve zauzeto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda nadjete po par dana, ali na duze jako tesko. Sto se vise blizi 15.avgust bice sve teze naci smestaj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, drustvo. Potrebna mi je pomoc vas koji ste boravili u Neos Marmarasu ili ste trenutno tamo. Da li se usuduti na boom trazenje smestaja? Vec pocinjem da ludim jer sam u roku od 7dana dobila preko 30mailova da je sve zauzeto.

Nikako. Sada sam u Neosu i srecemo porodice u 8 uvece kako i dalje traze smestaj!

U nasoj vili, sobi pored nase, su bili nasi ljudi kojima je zena dala jednu noc da prespavaju... svi imaju eventualno dan, dva slobodno.

Malopre videh na fb u grupi o sitoniji da pisu da je u dosta mesta takva situacija.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala del piero, hvala Igore. 

Nista, sledi mi jos trazenja onda. :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Išla bih 15. jula bez rezervacije, pa me zanima koliko je to pametna ideja i da li se može naći smeštaj tada i koje su cene za dve osobe? (privatni smeštaj)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ocekuj da trazis ceo dan i da platis 70-100 evra dnevno za sobicak. Ponesi sator.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hahaha, ništa od toga znači. Hvala na odgovoru!

Da li imate da mi date kontakt za neke privatne smeštaje da im se javim ovako e-mailom? Nije mi bitno mesto na Sitoniji u suštini, samo ako može da se nađe nešto povoljnije od onoga što nude agencije? 

:) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tesko da ima slobodnog jeftinijeg smestaja, to je prodato jos zimus. Ako je sta i ostalo to su rupe za koje traze cifru kao da su kraljevski apartmani. Bolje gledajte neki last minute u agencijama, oni su to vec platili i moraju da ih prodaju pa makar zaradili i samo 10e

Izmenjeno (Igor Lukač)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka