Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

U pravu si i za jedno i za drugo..Nista me ne kosta ali mislim da sada debelo kasnimo, ali cu svakako poslati mail. Prvo cekam odgovor od Nikane da li je ostalo nesto na Sitoniji sto bi nama odgovaralo, a onda cu shodno njihovim predlozima da saljem mail vlasnicima, pa mozda ali mozda dobijemo neki popust. Gledala sam ponude i za Kasandru, neuporedivo jeftinije, i ostalo je dosta slobodnih apartmana, ali iako prvi put idemo u Grcku mislim da je Sitonija neuporeidvo lepsa i ima vise sadrzaja..Jeste da je Solun dalji, posto nam je i to na spisku, ali Boze moj, to moze i u povratku ionako ne zavisimo od drugih. U svakom slucaju danas i sutra saljem mailove. Wish me luck :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Svakako treba uporediti cene, u agencijama i u direktnom kontaktu, pa izabrati ono sto vam najvise odgovara. Nikana je svakako skuplja od direktnog pogadjanja sa vlasnikom.

Zimus su vazila neka druga pravila, pa je tad i agencija davala popust. Ja sam platio agenciji u dinarima i dobio popust od 15%. Sad vise nema tog popusta, vise je situacija daj-sta das, tj. sta ima slobodno.

Bas to Igore! Mi smo na precas odlucili, tako da se sada ne cenkamo previse. Hvala vam jos jednom, stvarno ste mnogo pomogli! I ovo je nauk za ubuduce :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine sam i ja pokusavao preko Nikane, medjutim nije bilo raspolozivog smestaja u terminu koji mi je odgovarao. Naime zena mi je saznala da moze na odmor od 24. jula oko 15. jula (gazda im je malo problematican).

Kontaktirao vlasnika, fino objasnio zasto/sta/kako i covek mi je izasao u susret i uspeo da ukombinuje tacno datume koji su mi trebali.

Ove godine, a i sledecih cu opet kod njega da idem, ljubaznije i bolje domacine nisam video u Grckoj za proslih par godina. @Angerona imate privatnu poruku, ako moze da bude od pomoci, tu sam.

Izmenjeno (Jovan Žegarac)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jovane, veliko hvala :) Tapsem svima vama, zaista :) Javicu se danas, nadam se da ce neko od vlasnika da mi odgovori na mail, vec sam poslala par. Dali ste mi dobru ideju, da saljem i onima, koji su preko Nikane zauzeti..mozda iskoci nesto! Ukoliko imate neki konkretan smestaj za preporuku tu sam ceo dan..Ne iskljucujem se :) Pozdrav!!! :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko da li u hotelu Bue See Basil sobe imaju fen i da li se dobijaju peskiri na koriscenje? Hvala unapred.

Da li mislite na Blue sea u Toroniju. Postoji hotel i tu imate peskire is sl. Pored njega je Vila Basil koja je kompleks apartmana, skromnije namestenih. Moguce da ima i peskira ali ne bih se na to oslanjala. inace kada ste u vili mozete koristiti hotelski bazen. I plaza je jako blizu. Preporucujem taj smestaj ako vam je prioritet blizina plaze koja je lepa. Ne znam kakve su im sada cene, ranije je bilo bas dosta povoljnije u odnosu na hotelski deo. I koliko se secam internet signal je bio slab, samo oko recepcije ok.

Izmenjeno (Hladovina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Problem sa visokim cenama nije samo na Sitoniji, evo meni sad traze za kraj avgusta u Budvi 60 evra za nocenje. To je cena preko booking.com, a najvise sto vlasnik moze da uradi je da mi spusti na 50. Izgleda da je to politika booking.com, da svi naduvaju ogromne cene. Ljudi jednostavno negde moraju da odsednu i platice.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je zakon ponude i traznje. Traznja je veca zbog problema u muslimanskim zemljama, a ponuda je ostala ista. Neminovno je da ce se podici cene, a opet smestajni kapaciteti biti popunjeni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Igore :) Pomogao si puno!!! Sad cu da pogledam ponude ali nama samo taj period odgovara od 6-og do 18,19-og. Jedino vreme kada se mogu odmori dobiti, a svi radimo za istu firmu! Nadam se da cemo nesto naci! Jos jednom hvala i pozdrav!!!

Ukoliko vam odgovara mi razmisljamo da prodamo 4 ili 5 dana , odlican i prostran 4-krevetni apartman, na extra lokaciji u Sartiju (preko puta agencije, ambulante i parkinga) u periodu od 13.08 - 18.08 ili od 14.08-18.08.  Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoliko je neko zainteresovan za smestaj u Nikitiju u "Andreas Maisonettes and Apartments" krajem Juna i početkom Jula - pošaljite pp. Moramo da ustupimo rezervaciju koju smo odradili u Februaru. U pitanju je apartman za 4 osobe (2 prostorije) sa kuhinjom, 50e/dan, Hvala

Izmenjeno (pec)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo, nakon odgovora iz Nikane da termina nema, kontaktirali direktno mailom gazdu Sunset studios iz Toronija i rezervisali apartman. Prihvatili smo prvu cenu, verovatno neiskusno, ali iako smo se raspitivali u februaru za kraj juna, bili smo ocajni jer nismo uspevali da nadjemo nista odgovarajuce. Pomerivsi datume ranije, uspeli smo da rezervvisemo smestaj. 

Sunset studios znamo od ranije jer smo dolazili u njihov beach bar. Tacno su prekoputa plaze, imaju mrezice za komarce, klimu, odlicno opremljenu kuhinju, itd. Zamerka je sto posteljina i peskiri nisu beli nego braonkasta i ljubicasti, i sto peskiri cudno smrduckaju (kao kad se ves slozi vlazan pa se malo usmrdi) i lose upijaju. Inace su sobe zatecene veoma ciste, sve je ili novo ili u odlcnom stanju, osim mrezica koje sam malo lepila hanzaplastima da ne bi prolazili komarci.

Dakle, dobili smo sticajem okolnosti dvosobni apartman (nije bilo slobodnih trokrevetnih studija sa pogledom na more) za dve odrasle osobe i dete za 12 nocenja po ceni od 55e. 

Druga opcija nam je bila vila maria preko bookinga na prvobitne datume (kraj juna) koja je ispala 220e vise tako da smo ipak izabrali sunset koji smo od pocetka zeleli.

Za sada preporuka, samo da vidim kada zamene peskire kakvi ce biti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda je preko Nikane malo skuplje, ali ja sam kod nje odradila rezervaciju za jedno mesto, sve za 3-4 dana. Na Bookingu je bilo skoro duplo skuplje. Pošto idemo na još jednu destinaciju, direktnim upitom sam dobila povoljnu cenu, ali sam se cimala sa njima ravno mesec dana :dosada:. Ne vredi tolikog gubljenja živaca.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do sada nismo imali problema niti cimanja sa direktnim upitima, kako u Sartiju i na Lefkadi, tako u ovde u Toroniju, a koliko je prosle godine sve islo glatko sa Nikanom, tako ove nista nije bilo slobodno jos u februaru.

Mi hotele uplacujemo preko bookinga bas zato sto je lakse i sigurnije. Ali kad nema tamo ili u agenciji, postoji sansa da ce direktno biti ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda je preko Nikane malo skuplje, ali ja sam kod nje odradila rezervaciju za jedno mesto, sve za 3-4 dana. Na Bookingu je bilo skoro duplo skuplje. Pošto idemo na još jednu destinaciju, direktnim upitom sam dobila povoljnu cenu, ali sam se cimala sa njima ravno mesec dana :dosada:. Ne vredi tolikog gubljenja živaca.

nije skuplje, nego vlasnici svesno daju 5-10% jeftinije jer oni posle placaju Nikani neki % zbog dovedenih gostiju.

Meni su prosle godine vlasnici dali cenu za 4,5e dnevno manju nego preko Nikane i rekli da je to cena ako direktno njima uplatim, ako rezervisem preko Nikane cena nije ta jer onda oni moraju dati Nikani npr.10e (ne secam se tacne cifre) po osobi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do sada nismo imali problema niti cimanja sa direktnim upitima, kako u Sartiju i na Lefkadi, tako u ovde u Toroniju, a koliko je prosle godine sve islo glatko sa Nikanom, tako ove nista nije bilo slobodno jos u februaru.

Mi hotele uplacujemo preko bookinga bas zato sto je lakse i sigurnije. Ali kad nema tamo ili u agenciji, postoji sansa da ce direktno biti ?

Rezervišem ja i preko bookinga i direktnim upitom i preko Nikane. Smeštaj koji sam rezervisala preko Nikane u maju je ravno 385 eura jeftiniji nego preko bookinga za isti period, tako da mi je ovo bila dobra opcija (s obzirom da sam poslala dvadesetak upita i dobila samo jedan ogovor da nema mesta). Za ovaj drugi smeštaj, direktnim upitom, sam se baš izmrcvarila. Neki Grci su baš lenji da odgovore na mail, pa moraš svaki čas da ih podsećaš.

nije skuplje, nego vlasnici svesno daju 5-10% jeftinije jer oni posle placaju Nikani neki % zbog dovedenih gostiju.

Meni su prosle godine vlasnici dali cenu za 4,5e dnevno manju nego preko Nikane i rekli da je to cena ako direktno njima uplatim, ako rezervisem preko Nikane cena nije ta jer onda oni moraju dati Nikani npr.10e (ne secam se tacne cifre) po osobi.

Logično je da vlasnici plaćaju procenat agenciji koja im dovodi goste, a Nikana je agencija.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo jedno tehnicko pitanje ko je upucen...Kad se nadje preko Nikane smestaj,placanje preko kartica u celosti ili avans pa na licu mesta prilikom dolaska?Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906109
    Ukupno poruka