Marea

Smestaj na Sitoniji bez agencije

1152 poruke u ovoj temi

Vecina je vec rezervisana. I to nije nijedna ostala sa privatnim parkingom. ? 

U Sartiju veoma mali broj smestaja ima svoj privatni parking. Ostali parkiraju na ulici (pričemu se lakše može parkirati na ulici u novom delu).  Izmedju starog i novog dela postoji veliki parking a sličan parking postoji i u starom delu na vrhu brda. Takodje, dosta parking prostora postoji u delu oko stadiona. Eto, obzirom da ti je parkinga bitan, mozes pogledati neki smeštaj u zonama koje sam naveo. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To sto kaze Nole za Sarti, vazi i za ostala mesta na Sitoniji. Retko koja kuca ima svoj parking, mozda neke koje su malo van naseljenog mesta, pa imaju dovoljno slobodnog prostora u dvoristu i za parkiranje. Uglavnom se parkira na ulici ili nekom praznom placu u blizii kuce. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko mozda zna kako se zove deo posle Lagomandre kada se ide od Neos Marmarasa? Kao da mi je ostalo u secanju od pre par godina da ima kuca u produzetku, posle Lagomandre koje izlaze na neke manje plaze. Ima dosta borova tu. I kao da se ide nekim putem koji je blizi moru, paralelnim sa glavnom magistralom. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko da li u hotelu Bue See Basil sobe imaju fen i da li se dobijaju peskiri na koriscenje? Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo letovanje u avgustu ( pretpostavljam da debelo kasnimo ) - Sitonija - 2 para - sopstveni prevoz. Osim nikane i bookinga gde mozemo jos pogledati ponude? Nebitna nam je lokacija, mada sam najvise pretrazivala za Sarti, Vourvourou u sustini istocnu obalu Sitonije. Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izbegavajte par dana pre i 15.avgust, tad je praznik i bice ogromna guzva

http://www.sarti.gr/rs/index.html

http://www.sarti-halkidiki.net/en/accommodation

http://www.visitsithonia.gr

http://www.halkidiki.com/english/sinfo_e.htm

Vidite i sta nudi Astra travel. Ove godine mozda i povoljnije iznajmljuju smestaj nego sami Grci

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Igore :) Pomogao si puno!!! Sad cu da pogledam ponude ali nama samo taj period odgovara od 6-og do 18,19-og. Jedino vreme kada se mogu odmori dobiti, a svi radimo za istu firmu! Nadam se da cemo nesto naci! Jos jednom hvala i pozdrav!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj i ovde

letohalkidiki.com

limba.com

sitonija.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Igore :) Pomogao si puno!!! Sad cu da pogledam ponude ali nama samo taj period odgovara od 6-og do 18,19-og. Jedino vreme kada se mogu odmori dobiti, a svi radimo za istu firmu! Nadam se da cemo nesto naci! Jos jednom hvala i pozdrav!!!

OK je 6. avg., samo nemojte da idete na bum od 11. do 15.avgusta. Astra ima slobodan smestaj u 13 kuca u Sartiju u terminu 08.-18.avg. Vidite da li vam nesto odgovara. Na njihovom sajtu u gornjem levom uglu ispod linka letovanje 2017 je link booking i tu se mogu proveriti slobodni termini

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa vi ste sjajni  :) Veliko hvala ko braci rodjenoj!!! Veliki pozdrav za Igora i Legiju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo letovanje u avgustu ( pretpostavljam da debelo kasnimo ) - Sitonija - 2 para - sopstveni prevoz. Osim nikane i bookinga gde mozemo jos pogledati ponude? Nebitna nam je lokacija, mada sam najvise pretrazivala za Sarti, Vourvourou u sustini istocnu obalu Sitonije. Hvala unapred :)

Google maps, zumiras mesto koje zelis da bude tvoja destinacija, i otvori ti imena vila. Dobar deo njih klikom na to ime otvara odmah mail kontakt ili web sajt. Ukoliko ne otvara onda ukucas na google i izbacice ti vec nesto.

Ako je moguce spustis i cikicu da prosetas ulicama :) tad mozes da vidis i inazive smestaja. Ali, koliko sam video dok sam sebi trazio, mnoga mesta na Sitoniji googlovo vozilo nije posetilo pa nije moguc street view, u tom slucaju mozes da izlistas ponude, pa koja ti zapadne za oko tu potrazis opet na google, nadjes kontakt pa saljes direktno vlasnicima. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislis da ne idem preko agencije ? Videla sam na par mesta da  preporucuju da se sa vlasnikom sam dogovoris, ali sam naisla i na informacije da tako moze i skuplje da bude..ili ipak ne?! Veruj mi da to i radim, cim nadjem nesto sto mi se dopada, ja odmah idem na street view :) za svaki slucaj! Hvala ti Del Piero :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislis da ne idem preko agencije ? Videla sam na par mesta da  preporucuju da se sa vlasnikom sam dogovoris, ali sam naisla i na informacije da tako moze i skuplje da bude..ili ipak ne?! Veruj mi da to i radim, cim nadjem nesto sto mi se dopada, ja odmah idem na street view :) za svaki slucaj! Hvala ti Del Piero :)

Pa pazi, sta mozes da izgubis, realno? :)

Pustis mail vlasniku, on ti odgovori vrlo brzo pa ako ti ne odgovara onda se okrenes drugim opcijama. Mada, nase agencije nude vile koje su vec zakupljene i vlasnike tih vila neces moci direktno da kontaktiras tj. moci ces ali ce ti reci da je sve vec izdato srpskoj agenciji.

Ako hoces preko Nikane, i u tom slucaju ti preporucujem da prvo kontaktiras vlasnika jer ce ti mozda dati nizu cenu nego Nikana i plus kad ti iznese ponudu mozes da mu trazis popust koji uglavnom daju. Tako je barem bilo u mom slucaju i ove i prosle godine, ali sam uplacivao jos tokom zime, pa ne znam da li je takva praksa vazeca i kad saljes upit krajem maja.

Izmenjeno (del piero)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svakako treba uporediti cene, u agencijama i u direktnom kontaktu, pa izabrati ono sto vam najvise odgovara. Nikana je svakako skuplja od direktnog pogadjanja sa vlasnikom.

Zimus su vazila neka druga pravila, pa je tad i agencija davala popust. Ja sam platio agenciji u dinarima i dobio popust od 15%. Sad vise nema tog popusta, vise je situacija daj-sta das, tj. sta ima slobodno.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka