Makino

Apartmani Kastro Maistro i Villaggio Maistro, Agios Joanis

147 poruka u ovoj temi

@zuca jel im isti o objekat za dorucak i kakvi su ti novi apartmani sa svojim bazenom tj. Kojoj vili pripadaju?

Izmenjeno (Djilas.M)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@zuca jel im isti o objekat za dorucak i kakvi su ti novi apartmani sa svojim bazenom tj. Kojoj vili pripadaju?

Nisam zuca,ali mogu da pomognem? mi idemo u ponedeljak 4.put u Villagio. Novi apartmani su u Villagiu i sva tri puta do sada smo bili tu,ali su mali,mislim da je maks 2 odraslih i dvoje male dece. Novi bazen je odmah ispred tih studija,bukvalno na korak i moj savet je da ako se uklapate po brojnosti,trazite tu smestaj. Ovi ostali bungalovi se meni ne dopadaju. Dorucak je ok,ima svega,ne kao u 5*,ali je ok...vremenom dosadi,pa posle pola letovanja uglavnom ni ne idemo na dorucak...mi smo do sad isli 7 puta na Lefkadu i to tri puta dok nismo imali decu i ja,iskreno,ne bih nikad odabrala Villagio da idem u paru bez dece. Toliko smestaja sa divnim pogledom na boljim lokacijama ima na Lefkadi,ali cinjenica je da u Ag.Ioanisu su veliki ravni placevi,bez puno stepenika,sto je mene trenutno najbitnije.(to pisem sve za Villagio Maistro,u Kastru je gomila stepenika)

Eto,nadam se da sam pomogla,ako imate jos neko pitanje...tu sam jos tri dana ?a posle moze info sa lica mesta

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svako ima svoj objekat za doručak... Ja sam tamo bio 2017 godine i sve je dobro. Bio sam u apartmanima na dva nivoa...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam zuca,ali mogu da pomognem? mi idemo u ponedeljak 4.put u Villagio. Novi apartmani su u Villagiu i sva tri puta do sada smo bili tu,ali su mali,mislim da je maks 2 odraslih i dvoje male dece. Novi bazen je odmah ispred tih studija,bukvalno na korak i moj savet je da ako se uklapate po brojnosti,trazite tu smestaj. Ovi ostali bungalovi se meni ne dopadaju. Dorucak je ok,ima svega,ne kao u 5*,ali je ok...vremenom dosadi,pa posle pola letovanja uglavnom ni ne idemo na dorucak...mi smo do sad isli 7 puta na Lefkadu i to tri puta dok nismo imali decu i ja,iskreno,ne bih nikad odabrala Villagio da idem u paru bez dece. Toliko smestaja sa divnim pogledom na boljim lokacijama ima na Lefkadi,ali cinjenica je da u Ag.Ioanisu su veliki ravni placevi,bez puno stepenika,sto je mene trenutno najbitnije.(to pisem sve za Villagio Maistro,u Kastru je gomila stepenika)

Eto,nadam se da sam pomogla,ako imate jos neko pitanje...tu sam jos tri dana ?a posle moze info sa lica mesta

Hvala puno,ali meni sad nesto nije jasno to sto sam ja uplatio su novi objekti mazonetne i svaka ispred ima mali bazen. To je valjda od ive godine u ponudi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno,ali meni sad nesto nije jasno to sto sam ja uplatio su novi objekti mazonetne i svaka ispred ima mali bazen. To je valjda od ive godine u ponudi.

E,za to ne znam...ovo na sta ja mislim je novo u smislu 5 godina staro...2018.smo preskocili letovanje zbog male bebe,a 2017. je taj deo bio najnoviji...mi ne idemo preko agencije,pa ne znam na sta su mislili u ponudi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ajoooj, gde li su nas smestili preko agencije? Verovatno u te najnovije, sa malim bazenčićima :rolleyes:...Dobro je, da ne brinem:D!

@drnenica, čekamo info sa lica mesta, naravno. Ja stižem sredinom jula, verujem da će sve biti na nivou prethodnih godina. A to što već 4. put birate Villagio, samo po sebi dovoljno govori nama neupućenima..Pozdrav svima, a Vama lep odmor i srećan put!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E,za to ne znam...ovo na sta ja mislim je novo u smislu 5 godina staro...2018.smo preskocili letovanje zbog male bebe,a 2017. je taj deo bio najnoviji...mi ne idemo preko agencije,pa ne znam na sta su mislili u ponudi

Ja sam direktno rezervisao tj.preko nikane cena je prejaka pa se nadam da.je lepo,a slika ima samo kompijuterskih na bukingu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam direktno rezervisao tj.preko nikane cena je prejaka pa se nadam da.je lepo,a slika ima samo kompijuterskih na bukingu.

Lepo je,samo kazem da idem bez dece sigurno bih isla u drugi smestaj. Ima svojih prednosti i zbog lokacije,blizu je Lefkas,nabavka,doktor(ne daj boze), restorani...to se sve gleda kad se ide sa decom...ima i igraliste u okviru kompleksa...mi smo obisli Lefkadu uzduz i popreko pre dece,pa znam kakve sve smestaje nudi ovo ostrvo,tako da je ovo ok,ali nista spektakularno. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baci pogled na te novoizgradjene mazonete pa me obavesti ako se setis,mi idemo krajem jula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi se spremamo za leto 2020. i imamo pik na Vilagio Maistro. Idemo sa dvoje dece (10 i 12 godina). Još nismo bukirali... Ako neko ima nešto bolje, povoljnije, a opet na sličan fazon i da je na Lefkadi, Molila bih preporuku. A opet, ako imate još nešto da dodate u vezi ovog smeštaja i ZA i PROTIV, bila bih vam zahvalna na sva upozorenja i obaveštenja.

Da li je neko dolazio na Lefkadu iz pravca Ohrida???  Da li neko ima preporuke za taj deo puta?? Na šta da obratimo pažnju i kojim putem da idemo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kastro maistro novoizgradjeni apartmani tipa suite sa privatnim bazenom,mene drugi vid smestaja na lefkadi nezanima!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se čini da u Agios Janisu nema lošeg smeštaja.

kety,  ako vam je važan bazen, imate apart-hotel San Giovanni sa raznim tipovima soba (npr. prostrani trokrevetni studio bude oko 120 evra dnevno sa doručkom, u avgustu), Casa di Varco, Dimitris, Vilaggio, onda Vilaggio Maistro i Kastro Maistro, Iliaktida Villas, Alexaria, pa skupi smeštaj sa teniskim terenima i bazenima Elia, Castelia i Alselia...Poslednjih godina je verovatno niklo još novih kuća.

Izmenjeno (rakel)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka