Makino

Apartmani Kastro Maistro i Villaggio Maistro, Agios Joanis

147 poruka u ovoj temi

Pitanje za Putnicu.

Koliko je udaljena najbliza plaza od Kastro maistro apartmana, gde ste bili smesteni prosle godine. Rezervisao sam smestaj za dolazace leto u istom apartmanu, pa iako nemam nameru da tu provodim vreme zanima me koliko je udaljeno "najblize" more.

Unapred hvala!

Apartman Kastro Maistro je udaljen oko 300-400 metara od plaže. Inače , bio sam u istom , sasvim solidno izgleda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni se svidja Villagio Maistro, vidim da daju i neki popust od 30% u terminu od 1.-20. jula. Ako je neko bio u Maistru neka se javi sa informacijama, please.

Putnice gde siiiiiiiiiii? Bila si u Kastru, ti sigurno znas sve i o V. Maistru!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vilagio je smestaj za vece porodice. To su kao mali bungalovi koji se nalaze u jednom dvoristu u okviru kog je bazen, bar, gazdina kuca, parking. Lepo je uredjeno, ali posto je nas troje mi smo bili u Kastru gde ima manjih apartmana i studija. Nisam ulazila u kuce u Vilagiu, ali je na izgled vrlo lepo.

Pozicija mu je takodje vrlo dobra, na ravnom je delu i blizu glavnog puta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Srecan bozic svima! Ovih dana mi stizu cestitke od agencija sa kojima smo do sada isli na letovanja, ali za naredno leto smo zbog izgradjenog auto puta iukidanja viza izabrali Lefkadu i apartman Castro Maistro. Meni on na slikama izgleda bas fino, a iskustvo mi govori da je uvek uzivo lepse nego na slici. Citala sam vise puta forum i ipak sam odlucila da nam smestaj bude blizu grada kako bismo mogli svako vece da izlazimo. Sa vlasnikom sam sve ugovorila preko maila i uplatila sam rezervaciju u banci. Naravno da jedva cekamo da stigne taj juli mesec i pravac na te predivne plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za rezervaciju apartmana Kastro Maistro javio nam se izvesni gospodin Borsas Nikolas, i treba da uplatimo 100 EU na racun u Pireos Banci. Molim Vas da ako je neko ovako vec rezervisao, da mi potvrdi bar ime coveka i-ili racun u banci- ako ste uplacivali na isti racun_ IBAN GR3401724540005454023651130, BIC PIRGRAA. Nije nam dao ni tacnu adresu, samo ove podatke, pa mi je malo frka da uplatimo tek tako... Ako bilo ko sta zna, molim Vas javite, mi bi da rezervisemo sto pre. Hvala puuuno unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putnica je išla baš u taj hotel i vesnaks ako se dobro sećam(i još jedan forumaš -ne sećam se koji) pa možeš njih da pitaš na pp ako ne budu videle tvoje pitanje ovde?Ja koliko znam ,bar ono što sam čitala na temi Lefkada i okolina -Putnica je imala dobro iskustvo sa tim hotelom i vlasnikom , ali drugi nažalost nisu.E sad ja nisam bila pa ne znam-zato je bolje da se njima obratiš da ti pojasne u čemu je bio problem?

Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Mi smo uplatili depozit u pireus banci, ali ovi nasi grci su imali otvorene racune u alpha banci u grckoj. Ali znam da nam je trebao BIC i IBAN kao i adresa grka. Odete lepo sa tim podacima u pireus banku oni to sve provere i uplatite. Nama je nesto nedostajalo u BIC-u pa su ovi u pireusu to dodali.Ali trazite adresu njihovu.Ni naama grci prvo nisu poslali adresu, pa su nam naknadno dostavili. Sve to sastavite na jednom papire i sa tim idite u banku. Provizija je 10e po uplati.Ako treba jos nesto pitajte.

Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih ipak na tvom mestu najpre pitala putnicu i vesnuks kakvih je problema tačno bilo sa tim čovekom??Jer banka može samo da proveri da li taj čovek ima račun u banci ili ne(što naravno i najveći prevarant može imati)-ovo ti kažem zato što ja radim u banci i znam da ti banka ništa ne može pomoći što se tiče računa.Svako može otvoriti račun, pritom ti njemu uplaćuješ kao pomoć članu porodice ako se uplaćuje na fizičko lice-znači ne stavlja se -uplata depozita jer je tako Dinkić naredio svim bankama i praktično on nema nikakvu odgovornost.Ali ako uplaćuješ na hotel Castro Maistro(što Grci retko kad rade -da traže uplatu kao pravno lice) onda ti on šalje prvo vaučer i profakturu za uplatu što ne verujem da ti je poslao.Ja sam uplatila na fizičko lice ali sam prethodno sve od dvntyckera saznala o tom vlasniku i da je ok čovek i da nije bilo nikakvih problema, pa tek onda pare na sunce..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno svima! Raspitacu se...

Ja sam prvo kontaktirala putnicu, pa mije ona savetovala da napisem na forumu pitanje, jer je ona imala dobra iskustva sa tim vlasnikom, i platila mu je na licu mesta. Na forumu krstarice sam procitala da je bilo ljudi koji su uplatili rezervaciju, pa posle nisu imali smestaj, jer je on izdao englezima...

Sad trazim drugu varijantu...

Hvala jos jednom!

Izmenjeno (makatoni2)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Tacno lepo se raspitaj o svemu, mada ja mislim da je sve to macka u dzaku. Eto i mi smo uplatili depozit ovako pa sta nam Bog da. Sada cemo traziti od Grka pozivno pismo za svaki slucaj da imamo i to je to. Ali sam za tog vlasnika za tu vasu vilu citala neka negativna iskustva, ali ni za druge mislim da to ne moze niko da garantuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila prosle godine na Lefkadi, i pre odlaska bila sam sa vlasnikom Kastra, nisam bas imala poverenja u ono sto prica, za jednu te istu stvar mi je dvaput rekao razlicite informacije, tako da sam nasla drugi smestaj u blizini, vila Verde. Imam bas pozitivno iskustvo sa vlasnikom, sve je bilo tacno onako kako je i rekao... Trazio je avans od 50e, kad je novac legao javio se da potvrdi rezervaciju, i to je to...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Tacno lepo se raspitaj o svemu, mada ja mislim da je sve to macka u dzaku. Eto i mi smo uplatili depozit ovako pa sta nam Bog da. Sada cemo traziti od Grka pozivno pismo za svaki slucaj da imamo i to je to. Ali sam za tog vlasnika za tu vasu vilu citala neka negativna iskustva, ali ni za druge mislim da to ne moze niko da garantuje.

Ne bih se brinula da sam na vašem mestu, gospodja Sofija je jedna prijatna i ljubazna žena, sa kojom nećete imati problema. A mislim da vam je na granici dovoljan dokaz o rezervaciji smeštaja i uplati depozita.A tamo vas čeka terasa sa predivnim pogledom na zaliv sa stotinama surfera i jedriličara , u daljini se vidi Itaka i Kefalonija.....biće vam sigurno jako lepo, mi smo baš uživali, pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za rezervaciju apartmana Kastro Maistro javio nam se izvesni gospodin Borsas Nikolas, i treba da uplatimo 100 EU na racun u Pireos Banci. Molim Vas da ako je neko ovako vec rezervisao, da mi potvrdi bar ime coveka i-ili racun u banci- ako ste uplacivali na isti racun_ IBAN GR3401724540005454023651130, BIC PIRGRAA. Nije nam dao ni tacnu adresu, samo ove podatke, pa mi je malo frka da uplatimo tek tako... Ako bilo ko sta zna, molim Vas javite, mi bi da rezervisemo sto pre. Hvala puuuno unapred!

DRaga Marija,

hvala bogu da jos neko ima istu nedoumicu kao i mi. I mi smo ga kontaktirali, i dobili isti broj jos nismo uplatili iz istog razloga. Molim te ako si nesto saznala da me obavestis. Inace mi planiramo da idemo od 20/06/2010, imamo dvoje dece a vi?

Hvala,

Jelena

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo pre 2 godine letovali u Kasto Maistro-u. To je prakticno u selu na 2km od Lefkasa. Ne racunajte na kupanje na plazi koja se nalazi blizu zbog velikog kamenja u vodi. Za smestaj tamo obavezan vam je auto jer i do Lefkasa morate autom, inace cete se ugusiti od smrada kad prolazite pored nasipa peske :smajl:

Sam smestaj nije nista specijalno, klasika u grckoj, menjaju posteljinu svaki 3 dan koliko se secam, tople vode ima uvek. Parking je problematican ako bude pun smestaj. Znam da je pored nas bio par iz Kragujevca i dogovorili se sa Nikolasom da to parking mesto pored njihove sobe bude za njih. Onda je jedan dan dosla gomila italijana (poceo feragosto valjda), stali su na to mesto i na sva ostala mesta pa nismo imali gde da parkiramo ako dodjemo kasnije. Par iz Kragujevca je ispizdeo, svadjali su se i sa italijanima a i sa Nikolasom. Digli su bas opasnu frku. Po meni, mozda je bolje onaj njegov drugi smestaj koji je prakticno po istoj ceni ako cetvoro ide - Villagio Maistro, a ima i parkinga koliko hoces.

Sto se tice uplate, treba ti IBAN, SWIFT kod banke, ime banke i ime coveka (pozeljno i adresa, a pre svega grad). S ovim informacijama je meni prosla uplata pre neki dan :smajl:

Sam Nikolas je smarac nevidjeni po nekim pitanjima. Meni je pomogla prijateljica, grkinja, koja mu je poslala pare, a onda je on tupio sa slanjem potvrde da ima pravo da se bavi turizmom i kopije licne karte (za vizu je to trebalo pre 2 godine, jer je privatni smestaj). Te nema faks pa mora da ide u grad, te nema ovo, te nema ono. Za malo nismo izvisili za vizu, sve je knap bilo. Preko mesec dana mu je trebalo da posalje papire.

Mojim saputnicima se nije svideo Castro, pa smo pitali da li mozemo da se prebacimo u Villagio jer je ista cena, na sta nam je rekao da moze za 2 dana kad ce biti praznog smestaja tamo. 2 dana kasnije je rekao da ne moze :smajl: Ovako, na mapi nam je objasnio gde su dobre plaze, restorani i sl.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bih se brinula da sam na vašem mestu, gospodja Sofija je jedna prijatna i ljubazna žena, sa kojom nećete imati problema. A mislim da vam je na granici dovoljan dokaz o rezervaciji smeštaja i uplati depozita.A tamo vas čeka terasa sa predivnim pogledom na zaliv sa stotinama surfera i jedriličara , u daljini se vidi Itaka i Kefalonija.....biće vam sigurno jako lepo, mi smo baš uživali, pozdrav.

Hvala puno na informacijama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905884
    Ukupno poruka