Bubica

Osmomartovska putovanja

4 poruke u ovoj temi

Danas sam, posle dugo vremena, okrenula telefone nekih turistickih agencija, u nameri da se raspitam za putovanja krajem marta i posto sam cula dosta neodredjene odgovore, tacnije da nema dovoljno zainteresovanih, pitam ih vise uzgred za osmomartovska putovanja (uglavnom po Italiji) bez ikakve sanse da se spakujem i otputujem za 2-3 dana. Verovali ili ne, ni za njih nema zainteresovanih, nisu formirane grupe i otkazuju se aranzmani nesrecnicima koji su vec uplatili. Rastuzile su me te informacije, podsetile me na neke davne godine (jednom sam preplakala 1. maj kod kuce jer su tri dana ranije otkazali i vratili pare jer se nije formirala grupa, ili su mi, neke druge godine, noc uoci putovanja otkazali zato sto nisam dobila vizu) mislila sam da su ta vremena davno prosla i nikad se ne vratila!

Sta se to desava, da li ljudi uopste putuju ili su digli ruke od agencija i uzeli stvar u svoje ruke?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cini mi se da su osmomartovska putovanja proslost...mozda su zene shvatile da taj praznik jednostavno vredja zensku populaciju....

Putuju ljudi i dalje ali zbog svojih konkretnijih zahteva i tacnih prohteva,pre se opredele za individualna putovanja ili sto rece˝uzmu stvar u svoje ruke˝...

nikada mi se nije dopadalo SVE u nekom aranzmanu ali sam bila prinudjena zbog olaksica prilikom dobijanja viza i td...

Sada mi ne pada na pamet da se povinujem idiotskim programima pojedinih agencija...sama sebi kreiram putovanje(bogu hvala na netu) ili angazujem odredjenu agenciju da mi odradi individualno putovanje za mene i moju porodicu...i tacno znam sta zelim,gde zelim,kad zelim...

Eto mog vidjenja price.A htela sam samo neki redak da napisem :stidljivko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Licno dozivljavam 8. mart kao kraj zime i tim povodom volim da otputujem negde, pozeljno van zemlje. Ne dozivljavam ga kao neki zenski a jos manje politicki praznik, vec kao sansu da vidim neke evropske gradove pre velikih uskrsnjih i prvomajskih guzvi. Pocetak sezone me je uvek radovao i zbog svezih i odmornih vodica posle zimske pauze itd.

A kada imam svega tri-cetiri dana nekako mi se cini da je lakse ici sa agencijom, da se ne gubi vreme na trazenje parkinga, smestaja, lutanja po gradu... kada idem u sopstvenoj reziji uvek imam utisak da sam nesto vazno i bitno propustila. Mada, ne sporim da se i sa grupom uvek nesto propusti, ali da ne detaljisem...

A sada me je podstaklo da pogledam sta se nudi i neki krajnje banalan razlog: jedna turisticka agencija je duzna neke pare mojoj firmi pa je zauzvrat ponudila putovanje i tako, da pogledam koliko to stvarno kosta, odlutah ja u prici mnogo daleko.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa evo predloga...neka ti urade individualno putovanje....sve dogovorite,tacno trazi sta hoces(da ne bude mi mislili da je ovako) pa ako to bude vise od para koje duguju firmi,ti doplatis razliku i svima lepo :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26906
    Ukupno tema
    902586
    Ukupno poruka