PraviOdmor

Odmor u septembru

18 poruka u ovoj temi

Zanimaju me vasi predlozi za odmor od polovine septembra?

Egipat, Tunis i Malta vec vidjeno.

Unapred zahvaljujem!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

grcka, turska... ?

izbor je sirok. sta te zanima (plaze, provod, istorijske znamenitosti...)?

sto se vremena tice jos je svugde dobro (uz malo srece), a i more je toplo (na mediteranu)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Madeira...

H.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit

u ovo doba godine je najprijatniji - nema guzve, more je toplo, vreme suncano,....

..., lepi gradovi, razlicite plaze, anticki knosos,... iznajmis vespu i provod pocinje,....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Od tri ponudjena - Egipat.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

definitivno Dubai, ako se ima para

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto mogu tek 5. septembra da dobijem odmor , prvi put u zivotu cu van sezone ici na more :D

Naravno u to vreme , svi ce vec zavrsiti sa svojim odmorima , pa ako ne uhapsim decka i odvojim ga od njegovog posla ....uh ima da idem SAMA na odmor.

Gde da idem , Grcka , Tunis , Turska? Gde je najbolje vreme tada i gde se necu smoriti tako sama :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto mogu tek 5. septembra .

Gde da idem , Grcka , Tunis , Turska? Gde je najbolje vreme tada i gde se necu smoriti tako sama :tuzni:

Nije to tako kasno. Narocito za destinacije koje si navela. Tunis i Turska - Da. Dodaj svom razmisljanju Egipat.

E sad za smaranje zavisi sta bi ti zelela od odmora?

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od pomenute tri opcije, svuda je izvodljivo, što se vremenskih uslova tiče. Neki će reći i da je najlepše tada.

Takodje, svuda može da se organizuje da ne bude dosadno, samo zavisi šta čovek hoće, šta je video pre toga i sl.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od pomenute tri opcije, svuda je izvodljivo, što se vremenskih uslova tiče. Neki će reći i da je najlepše tada.

Takodje, svuda može da se organizuje da ne bude dosadno, samo zavisi šta čovek hoće, šta je video pre toga i sl.

Hocu samo da se suncam , kupam , citam knjige i izlezavam bez da me neko davi :P

Jedina stvar koje se bojim je da mi pola letovanja pada kisa....onda bolje da ne idem.

U Egiptu sam bila , tako da se ne bih ponavljala , a opet volela bih da odem negde gde mogu i da vidim nesto , eventualno iznajmim auto i malo proputujem....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hocu samo da se suncam , kupam , citam knjige i izlezavam bez da me neko davi :P

Turska onda otpada i Tunis....a davice te uvek neko bilo gde...to zavisi od stava.  :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepa ideja, lep koncept...

Kiša...za Egipat znaš da nije pala jedno 7 godina. I to je valjda jedino sigurno mesto.

Što se ostalih tiče - pravila nema, ali se ja ne bih time opterećivao.

Ljudi su recimo sa rent-a-carom lepo prolazili i svašta lepo videli na Krfu. Turska...ne znam kakav si vozač, tamo umeju blesavo da voze. A i ako hoćeš da te niko ne cima, možda nije pravi izbor (opet, ne znamo kakvi su tvoji odbrambeni mehanizmi od napasnika...)

Ja bih lično u Grčku, al što dublje na jug. Pa ako i bude oblačno neki dan, sedneš u auto pa vidiš Mikenu, Epidaurus, Olimpiju, Korint...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice kise mogu da pokusam da ti sredim lepo vreme ali tesko ide. Pa meni je pala kisa u Tunisu usred sahare. Kazu da se desava jednom godisnje, pa sto bas tada.

Kola u Tunisu - sama HMMMM. Zaboravi onda Tunis, tu mozes sve ostalo sto si nabrojala plus izleti u Saharu, Tunis, Kartagina, Monastir...ali kola.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemoj da ides sama u Tunis,Tursku i Egipat,mnogo su navalentni. Nisam nikad isla sama ali kad god sam isla sa drugaricama udavili su nas. Zakacice ti se neka budala a ti sama,nema ko ni da te bar verbalno brani.

Mislim da ti je Grcka ili Italija blaza varijanta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj ti je savet Grcka.... Ima mnogo lepih gradova koji bi ti se svideli. Nije daleko. U septembru su skroz OK cene...

Mi idemo 6. septembra u Pargu...

Ako nadjes mesta, prikljuci se :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka