Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Ove godine idemo na Skijatos, ali ne možemo da se odlučimo oko smeštaja još uvek. Ovo su vile koje su ušle u uži krug:

Karafelas

Fantasia

Kipros 2

Xamenos

Pantheon

Da li imate preporuku? Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zavisi od toga da li ćete se po ostrvu kretati autom ili busom.. Na Megali Amos plažu zaboravite, tuga je tamo ići pored ostalih plaža. 

Koliko mi se čini, najbolju lokaciju ima Xamenos, jer je odmah na početnoj stranici. Praktično gledaš u stanicu sa terase.. Takođe je centar zbivanja odmah iza ćoška. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 27.3.2017. at 6:44, sandraivlada je rekao/la:

Znam samo da je Glifoneri veoma povoljna i da je na odlicnoj lokaciji tj u prvom redu.Jednim delom gleda na more.Skromna jeste ali za razliku u ceni mozete da priustite sebi neki lep izlet.

Bila u Glifoneriju i opet bih. 

Lokacija savršena, smeštaj korektan, čist. Ima sve što vam je potrebno. Mi čak nismo uspeli da uplatimo sobu sa kuhinjom,ali smo odlično funkcionisali u zajedničkoj na spratu, koja ima veliku terasu gde klopaš. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko preporuku za sto jeftiniji aranzman za Skijatos - apartman+avion u oba pravca? Treba mi za troclanu porodicu za prvu polovinu juna? Preko koje agencije su najjeftiniji aranzmani za Skijatos?

Hvala unapred!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada kažete "gradska plaža" da li mislite na plažu Megali Amos?

hvala, lep pozdrav svima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav. Planiram na Skijatos 20.juna, pa me zanima kakvo je vrijeme u tom periodu? Jel na plazama rade kafici i ostalo? Takodje ako moze jos informacija o vili Hulis ako je neko bio?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko preporuku za sto jeftiniji aranzman za Skijatos - apartman+avion u oba pravca? Treba mi za troclanu porodicu za prvu polovinu juna? Preko koje agencije su najjeftiniji aranzmani za Skijatos?

Hvala unapred!

Mislim da u prvoj polovini juna jos uvek nema jeftinih aranzmana sa avionskim prevozom (carter). postoje veoma povoljni ali sa odlaskom autobusom a povratak avionom. Mislim da se isplate ako nije problem voznja od nekih 12 h i trajektom od 2,5 h pa do smestaja dok se svi razvezu jos nekih sat maksimum.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala unapred!

Prvi polazak avionom je 15.juna. Agencija Mediteraneo ima najam studija+avion za 235€ po osobi a za dete 135€

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da u prvoj polovini juna jos uvek nema jeftinih aranzmana sa avionskim prevozom (carter). postoje veoma povoljni ali sa odlaskom autobusom a povratak avionom. Mislim da se isplate ako nije problem voznja od nekih 12 h i trajektom od 2,5 h pa do smestaja dok se svi razvezu jos nekih sat maksimum.

Ima Odeon travel 10.06.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da su cene vrlo slicne za aranzmane avionom, zavisi samo od usluge i kvaliteta smestaja. Pogledajte koji vam nacini placanja odgovaraju (rate, cekovi, adm. zabrane . i sl ) pa na osnovu toga donesite odluku.  Najveci broj agencija daje za decu gratis smestaj, placa se samo carter oko 135 evra... Takodje kada gledate cene sabirajte sve troskove, aranzman, aviotakse, eventualno transfer do smestaja i sl, a ne da gledate samo cenu aranzmana po osobi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oni bodici sto voze iz grada do plaze Kokunarije, u koje vreme je prvi polazak, a kad poslednji,  koliko cesto idu, odakle polaze iz grada?

Izmenjeno (afib)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar dan,da li neko zna nesto o vili Ilias na Tzaneria plazi i kakva je plaza?Kontiki ima u ponudi tu vilu !

Hvala ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Akisaki , o toj vili se može dosta pročitati na jednom inostranom sajtu , uglavnom su dobri komentari i ja sam je uplatila upravo preko agencije koja je spomenuta od 17.07 . Upravo sam u isčitavanju čitave ove teme i nadam se sve da ću naleteti na nešto o istoj. U svakom slučaju, ne deluje loše, plaža je ok po komentarima, slikama, a udaljenost od samog grada je po meni taman kako treba :)  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 17.06 ,tako da javljam kako je!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno, eto meni info iz " prve ruke "   ideš isto preko njih ?  Ukoliko je tako očekujem detaljan izveštaj o pre svega " tehničkim detaljima " :)  njihovim izletima, cene, ma sve .... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka