Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

tsonga, hvala puno na odgovoru. Nisam pisala, al rezervisali smo smestaj na Kukunaries plazi u vili Olympia. Lupila sam sakom o sto, normalno :D

Idemo sa malim detetom, pa sigurna sam da je to najbolja opcija za nas. Cerkica leze kasnije, posle 22h, tako da eto nama i prilike da uvece prosetamo gradom sa njom, kad je vec prevoz tako dobro organizovan.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

S obzirom da imate malo dijete, odlično ste izabrali! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuju me cene na Skijatosu ko je bio prosle godine....cene po restoranima kaficima plazama i koliko iznajmljivanje skutera ili auta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel neko uplacivao polupansion u taverni u gradu Skiatos?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li  studio Hellen u Megali Amosu ima Wi-Fi ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2.3.2017. at 15:41, jelence medence je rekao/la:

Glyfoneri, Lefteris ili Spiridula? utsci? sta preporucujete?

Znam samo da je Glifoneri veoma povoljna i da je na odlicnoj lokaciji tj u prvom redu.Jednim delom gleda na more.Skromna jeste ali za razliku u ceni mozete da priustite sebi neki lep izlet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari putnici  ,

Da li je neko možda bio u vili Janis ,piše da je u centru grada Skijatosa , najviše nas zanima koliko je daleko od plaže pošto to nigde ne piše i da li biste preporučili grad kao bazu , rentirali bismo auto na 5-6 dana sigurno mada bismo voleli i da nekad "ne palimo auto" do najbliže plaže  :)  Hvala unapred 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbliza plaza ne postoji :)

Imas samo gradsku plazu na ulazu u grad ali one ne da nije za preporuku nego je za zaobilazenje.

Nego lepo u renta car ili u bus pa po plazama.

Na Skiatos se ne ide ako ne zelis da "palis auto" ili vozas busem.

Mzda ti se odgovor nece svideti ali je iskren :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/29/2017 at 14:43, Dionica je rekao/la:

Drugari putnici  ,

Da li je neko možda bio u vili Janis ,piše da je u centru grada Skijatosa , najviše nas zanima koliko je daleko od plaže pošto to nigde ne piše i da li biste preporučili grad kao bazu , rentirali bismo auto na 5-6 dana sigurno mada bismo voleli i da nekad "ne palimo auto" do najbliže plaže  :)  Hvala unapred 

Ako ste smesteni u gradu nemate lepu plazu. Na onako lepom ostrvu steta je provesti dan na njoj kad ima toliko lepih plaza. Lokalni prevoz na Skijatosu je odlicno organizovan. Ako vam je mnogo da iznajmite auto za  sve dane imate autobuse koji idu cesto i nisu skupi. Ostrvo je malo i veoma  se brzo  stigne...

I da ...Ja bih uvek preporucila grad za bazu..Divan je...Posebno je lep nocu...Ja sam ostrvo obisla autobusom koji ima jedna nasa agencija i vozi samo nase goste...Licno, bila sam prezadovoljna..

Izmenjeno (sandraivlada)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Dionica

svakako bih preporucila grad, kao bazu.

Ako ne zelite svaki dan da palite kola ili da se vozate busem, birajte smestaj u gradu, ali u delu kod gradske plaze. Plaza nije spektakularna, nije za poredjenje sa nekim drugim poznatim plazama na Skijatosu, ali je ok, za to, za sta vama treba.

Ima ljudi koji uopste i ne mrdnu sa gradske plaze.

A opet, uvece vam nece biti problem, da prosetate do centra.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

У граду имате и плажу на оном полуострву где се налази ресторан. Између старе луке и трајектне луке. До ње се долази степеницама из ресторана. Мала је и често нема никог на њој. Понекад се појаве локалци.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala drugari , uplatili smo već tu vilu u centru :D kakvi da budemo stacionirani samo tu , to ne dolazi u obzir , ništa nama nije teško i obožavamo da avanturišemo i autom i drugim prevoznim sredstvima i da obidjemo što više plaža :D samo smo se dugo dvoumili gde da uzmemo smeštaj . 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tu na Burciju se poslednjih godina obicno i ja okupam, jer retko kada provedem vise od par sati na Skijatosu, na proputovanju za preostala dva ostrva Sporada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Olimpia, Koukounaries uplacena za septembar:srce:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka