Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Ja sam septembra 2015. bio u Thymis home, pitaj šta te zanima

Smeštaj je ok, kombinacija boja i nameštaja je malo (više) kičasta, kupatilo ima i tuš kabinu, onu normalnu! mada ja kad uđem nisam mogao da se okrenem u njoj. Imaš pomoćnu kuhinju koja podseća na orman za alat, neku mini terasicu (neki apartmani imaju i normalnu terasu) i to je to. U principu sasvim pristojno i čisto. Vila ima i manji bazen ako ti je to bitno...

Mesto vile je super, centar grada, brzo stigneš do prve stanice busa, kad hoćeš da šetaš grad je tu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na odgovoru @Issah. Nista posebno me ne zanima osim da li je cisto, da li ima tople vode i tako to i eventualno preporuka koji studio traziti ako bude moguce da se bira.

I deluje malo kicasto :D Ali mozda za nijansu bolje od nekih drugih. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Iscitala sam unazad 30ak stranica al ne nadjoh informacije koje mi trebaju pa ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori.

Naime isli bi sa detetom u junu na skiatos i ona ce tada imati 2 god pa gledam smestaj iskljucivo na plazi. Sta je po vama bolja opcija za dete, troulos ili achladies plaza? Isto tako zanima jel tu postoji giros pita, posto citam da se na plazama nalazi po jedan market i 2-3 taverne al ne znam za giros?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo, mogu da ti odgovorim za Ahladies, pošto smo mi bili tamo smešteni. Plaža nije loša, mana joj je to što su na samoj plaži izgrađene taverne i hotel, pa sunce rano zalazi. Doduše mi smo bili u septembru, u junu je sigurno drugačije. 

Ima dva marketa, od kojih je jedan bezobrazno skup, a znaju i da ukradu. Recimo mojoj ćerki su naplatili cigarete koje uopšte nije kupila, a meni je bukvalno ispred nosa ukrala dva evra. To je prvi market do vile Ammy. U drugom je nešto bolja situacija. Taverne, 2-3 na plaži, jedna na glavnom putu na mestu odakle vodi staza do plaže. Giros pite nema.

U odnosu na neka druga ostrva gde smo letovali, Skiatos je prilično skup.

Oblast oko Troulosa čini mi se ima više sadržaja. Nadam se da će ti odgovoriti neko ko je tamo bio smešten ili neko ko bolje poznaje ostrvo.

U svakom slučaju, Skiatos je lepo malo ostrvce, zbog peščanih plaža idealno za malu decu. Kao što znaš većina plaža je dostupna busom ili peške, ako idete svojim autom ili tamo iznajmite nešto onda vam ništa nije daleko.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vesna015, hvala puno na odgovoru. Zanima me koliko je Vama znacilo sto ste bili blize gradu nego recimo da ste bili smesteni na troulos plazi? Jel izvodljivo uopste ici autobusom do grada sa malim detetom, jer vidim da se spominju guzve i da se autobusi napune vec na koukounaries plazi pa da cesto preskoce naredne stanice? Jel se to vama desavalo? Mi ne bi puno zujali po ostrvu tako da ne razmatrazmo rent-a-car. To smo prethodnih letovanja bez deteta svrljali svuda i obilazili a sad je drugaciji tip letovanja ☺ 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre 5 godina smo bili na Skiatosu mm i beba od 8 meseci. Bili smo smesteni u Thoros House-u iznad Achladies plaze (prelazi se put) i da nismo iznajmili auto ne bismo mogli bas da obidjemo sve te prelepe plaze na ostrvu. Za auto smo se iscenkali poprilicno dobro sa nekim makedoncem tako da smo ga placali 20 eura dnevno. Nekoliko dana nismo imali auto, pa smo isli i autobusom. Sto se organizacije (isli smo preko Kontikija-uzas) i smestaja tice prosli smo bas bas lose i to je smestaj koji nikome ne bih preporucila. Secam se da je supermarket bio baaas skup. Autobus je bio poprilicno jeftin i isao je cesto. Achladies je lepa plaza i gledano sa mora sa leve strane ima brdasce koje pravi hladovinu. Meni licno se vise svidela Troulos plaza posto ima malko i prirodnog hlada, ali mislim da necete ni sa jednom pogresiti. Ako bih znala da necemo iznajmljivati auto, mislim da bih se sa malim detetom najpre odlucila za Kukunaries. Kao sto sam rekla, mi smo bili davno, ali tada nije bilo giros pita na plazama (ako ne racunas ceo obrok 12-13 evra).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Vladica je rekao/la:

Vesna015, hvala puno na odgovoru. Zanima me koliko je Vama znacilo sto ste bili blize gradu nego recimo da ste bili smesteni na troulos plazi? Jel izvodljivo uopste ici autobusom do grada sa malim detetom, jer vidim da se spominju guzve i da se autobusi napune vec na koukounaries plazi pa da cesto preskoce naredne stanice? Jel se to vama desavalo? Mi ne bi puno zujali po ostrvu tako da ne razmatrazmo rent-a-car. To smo prethodnih letovanja bez deteta svrljali svuda i obilazili a sad je drugaciji tip letovanja ☺ 

Mislim da je nebitno, kada je odlazak do grada u pitanju, da li si smeštena na Ahladies (10. stanica busa ) ili Troulos ( mislim da je to 16. stanica, neka me neko ispravi ako grešim ). Mi nismo imali taj problem, da bus ne stane na nekoj stanici, ali to je bilo u pariodu 10. - 20. septembar. Verovatno se dešava u julu i avgustu kada je tamo, koliko sam čula, ludnica od gužve. 

Ja sa tim busom imam samo prijatna iskustva, vozači i kondukteri ljubazni, nasmejani, duhoviti... ako je recimo malo dete u kolicima, kondukter najnormalnije izlazi, ostavlja kolca u prtljažnik, vi ulazite sa detetom u rukama, a kad izlazite, on će izaći da vam da kolica... 

Nije loša ideja smestiti se negde u oblasti Koukounaries, tu na pešačkoj udaljenosti imate nekolko lepih plaža, Koukounaries, Ambelakia, Banana, Agia Eleni... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nensyc i Vesna015, hvala vam. Ja i jesam ponajvise za koukounaries, nego moram da ubedim mm-a, kome je to navodno daleko od grada :rolleyes: al sam citala da na njoj ima najvise prirodnog hlada sto je plus.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, ako niste smešteni u gradu ili eventualno Megali Amos plaži, svakako ćete u grad ići busom. Kao što znaš, ostrvo je malo i busom se brzo stiže gde god da ste smešteni. Jedino postoji razlika u ceni karte, mislim da je od grada do 16. stanice 1,6 e a od 16. do 26. 2,4 e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.

Da li je neko bio u vili Dell' Angelo - Kolios? Kakva su iskustva? Deluje pristojno ali nema nekih reviewa.

Da li je Kolios ok opcija za letovanje sa malim detetom?

Hvala :)

Izmenjeno (Zeljko Todorovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, imam 2 pitanja i izvinjavam se ako je vec bilo reci o tome, al nisam nasla. Da li je neko bio u vili Acropolis u gradu Skjatos i kakvi su utisci i da li je neko putovao sa Viva travel agencijom i kakva iskustva imaju s njima? Hvala unapred na odgovoru :kapetan:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/29/2017 at 22:02, Vladica je rekao/la:

Nensyc i Vesna015, hvala vam. Ja i jesam ponajvise za koukounaries, nego moram da ubedim mm-a, kome je to navodno daleko od grada :rolleyes: al sam citala da na njoj ima najvise prirodnog hlada sto je plus.

Kazi ti svom muzu da mu je svejedno na kojoj je plazi posto mora busem do grada i ovako i onako a desetak minuta duze voznje ni ovamo ni onamo a Kukunaries se ne moze meriti po kvalitetu sa ostalim plazama.

Moj savet je Kukunaries ili grad.

Nemojte razmisljati o ostalim plazama ako planirate da vecinu odmora provedete na jednoj plazi gde je smestaj. Lupi sakom o sto i kazi muzu Kukunaries i tacka  :)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/30/2017 at 22:17, Zeljko Todorovic je rekao/la:

Pozdrav svima.

Da li je neko bio u vili Dell' Angelo - Kolios? Kakva su iskustva? Deluje pristojno ali nema nekih reviewa.

Da li je Kolios ok opcija za letovanje sa malim detetom?

Hvala :)

Pozdrav Zeljko,

boravio sam u ovoj vili i mogu reci da je smestaj jako lep. Higijena je na nivou, iskreno ne mogu da pronadjem nesto zbog cega bih vam rekao da ne uzmete ovaj smestaj. Jedino sto moze predstavljati problem je sama lokacija vile, no autobuska stanica (ukoliko ne busete isli svojim prevozom ili pak ne rentirate auto) vam se nalazi bukvalno ispred vile. Cena karte do na pr Kukunaries plaze (idealna za decu a bogami i odrasle :D) je 1.6e u jednom pravcu.

Najbliza plaza vam se nalazi nekih 50-ak metara od same kuce ali i nije neki izbor imajuci u vidu druge plaze na ovom ostrvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Abarth

Tu info su nam dala dva mlada para koja su bila sa nama u vili, i bili su poprilicno razocarani, posto su studenti i nisu bili u prilici sebi to da priuste...Nakon, dva dana, dvoje su nasli auto cak za 25EUR u samom gradu  :)...tako da je info sa te strane.

Def kao i za sve treba malo pronjuskati ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Glyfoneri, Lefteris ili Spiridula? utsci? sta preporucujete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka