Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Ne postoji. Na svim plažama set ležaljki i suncobran je 8 € i to mena nikakve veze sa naručenim pićem. 

Jedna od opcija Vam je da zauzmete sto u jednom od tih kafića uz dopuštenje konobara. S obzirom na količinu pića koju namjeravate konzumirati i na kraj sezone, mislim da se niko ne bi trebao buniti. 

Na sjevernom dijelu u predsezoni bilo je plaža na kojima se nisu naplaćivale ležaljke. Npr. Krifi Amos. Možda je tako i krajem. 

Sretan put i lijep provod!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na Banani mozes da sedis u kaficu ali imas cimanje gore dole posto se on nalazi iznad plaze.

Pretpostvljam da mozes slicno da radis i u kaficima na Kukunariesu ali da sednes u lezaljku sa suncobranom na plazi za pice, toga tamo nema

Izmenjeno (tsonga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Novi Sad-Skiatos kolima:

Prvi put idem u sopstvenoj reziji na Skijatos i uopste bilo gde u Grcku, i sto se mene tice od sada pa na dalje uvek..

Smestaj je rezervisan u junu za sept.(05.-15.09.2016.) preko booking-a. Takodje 1 dan u Volosu, 2krevetna soba 45eur (da ne jurimo na trajekt posto krece u 7:45h).

Karte za trajekt smo kupili u agenciji Sabra (kostaju ukupno 200eur) za 2 osobe + automobil.

Sto se tice smestaja, odseli smo u studiu za 2 osobe po ceni od 250eur za 10 nocenja(dimitris&haris). Zamolili smo preko bookinga da cekiranje bude u 11h, sto su nam i odobrili tako da smo iskoristili i taj dan kad smo dosli za plazu.

Smestaj: besplatan wifi, besplatna klima, lcd tv, svaki 3 dan menjanje peskira i donose wc papir, ribaju i dezinfikuju kupatilo. Kuhinja komplet opremljena. Obezbedjen parking.

Ako idete na Skijatos, obavezno idite u sopstvenoj reziji (smestaj i trajekt obavezno rezervisite pre puta)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li postoji neki sajt gde se moze rezervisati trajekt?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Maratha

Vrlo slatka ali tih dana bas vetrovita plaza.

Do nje smo isli magistralom.

Ima jedan red suncobrana i lezaljki koji se naplacuju 8EUR. Porodici pored nas, koja je otisla oko 11h, nisu nista naplatili.

Pesak sitan, zut. Kao i na ostalim plazama ledja nam cuva borovina.

Posto je koncept SARDINA nema nekog posebnog mira i opustanja.

Cene pica i klope za nijansu jace nego u Talasi, a porcije dosta manje.

Voda i nebo fantasticni!

Drustvo nam prave labudovi koji dolaze sa jezera koje se nalazi iza Koukounaries plaze.

Nismo ostali na njoj ceo dan. Cerkica je kukala za NASOM plazom :)

Povratak- stepenistem kroz sumu koje nije ni dugo, ni strmo. Izbija na mostic, na drugom kraju Koukounaries plaze.

Banana

Prelepa!

Dosli smo rano ujutru- oko 8.

Bili smo sami na delu izmedju dva beach bara zaklonjeni stenama, okrenuti otvorenom moru. Jedan od njih, Bananiistas fantasticno arhitektonski odradjen, ali za uzivanje tek kada zalazi Sunce, posto da be se bucnuli morate gore dole osim ako se ne locirate na plazi.

Pesak divan, more prelepo, istina hladnije.

Postoji deo sa prirodnim phladom.

Uzivanje na nivou sve do 14h dok se nije skupila mladja, tek probudjena ekipa i pocinje muzika. Nemam nista protiv, malo i da se zameni sa tisinom ;)

ALI u jednom momentu nasi narodnjaci- e to mi se nije dopalo. Ne zato sto imam neko lose misljenje o narodnjacima, nego mi nekako ne ide uz Bananu :D

Skupljali smo skoljke, brckali se. Milina.

Sunce je prisutno do mraka. Milina!

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 50 minuta, Nike je rekao/la:

Rekose nam da sidjemo na stanici No.4 I kao tu je odmah nizbrdo glavna ulica Papadijamantis. Ali nije. Ima sigurno 1.5 km do nje I sve je uz magistralu. Trotoara vrlo malo. Sustinski nista strasno ali vrlo nereprezentativno.

4. Obuca: poneti patike. Koliko vidim svi stranci ih nose upravo zbog savladavanja kozijih stazica do plaza. Japanke ili papuce mogu biti rizik.

Lepo rekose nizbrdo a ne ravno uz magistralu.

Da si odmah krenula  kraj groblja pa levo nizbrdo stigla bi do Papadijamantija za minut dva.

Nije mi jasno ovo za obucu. Koje kozije stazice do plaza? Jedina kozija staza koja postoji je od Agia Eleni do Kukunariesa (ko nece da ide magistralom nego je avanturistickog duha). Ali je lep pogled i vredi pomuciti se ko moze.

Sve ostalo je ravno i prasnjavo ali bez ikakvih problema za hodanje u papucama.

IMG_5093.jpg

IMG_5108.jpg

IMG_5113.jpg

Izmenjeno (tsonga)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja razumijem ovo za patike. Iduce godine i u mom prtlagu ce naci mesto.Kad smo silazili na Preveli beach Krit ove godine svi mladji su imali patike a mi stariji u japankama :) Moze u japankama ali lakse ide u patikama. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kakve to ima veze sa Skiatosom? Potpuno drugaciji je pristup plazama od tog do Prevelia gde moras i da picis uz stepenice i posteno da se oznojis. 

Izmenjeno (tsonga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

patikice za vodu uvek imaju veze..ja ih imam na nogama stalno osim ako je bas peskovita plaza..recimo za krifi amos obavezno....

Nike,  svaka cast za utiske...lepo napisano i sadrzajno...bas mi se svidja .

vidi se da imate osecaj za lepo i turisticku kulturu...a tako ucite i dete..lepo...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@tsonga Niko nam nije tako objasnio, cak ni mestani...apropo dolaska u grad

A sto se tice kozijih stazica, sa aspekta mame sa bebom i kolicima vecina prilaza je nepristupacna. Verujte mi nakon gledanja nasih fotki, 90% nasih prijatelja sa decom nam je reklo MA KOJE! OVO JE MALTRETIRANJE! ZNAS KADA BI MI OVAKO SA DETETOM...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka