Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Drustvo, a koja je cena sad iznajmljivanja kola, kakve su cene pocetkom septembra?

I koja je cena izleta do Skopelosa i ima li nekih drugih izleta, do nekih drugih ostrva? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ZvRkIc kako je vreme trenutno tamo?

Bubanco kad ti ideš? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ja da dodam nesto posto se trenutno nalazim na Skiatosu.

Vreme poslednja tri dana nije bas sjajno, uglavnom se smenjuju oblaci i sunce a problem predstavlja vetar koji povremeno duva tako da sa terasa rusi stolice koje nisu bas lagane. Srecom danas popodne se smirio i ne bi trebalo da ga bude sledecih par dana tj nece biti toliko jak. Temperature vise nego prijatne oko 26-27C.

Ostrvo je zaista lepo, grad je ziv i pun turista. Ono sto je mene malo iznenadilo su cene koje su vise cak i u odnosu na Rodos sto je malo cudno.

Sto se tice gradskog prevoza on funkcionise dosta dobro ipak nije moguce s njim obici sve sto ima da se vidi na ostrvu pa cu ipak iznajmiti auto za sledecih par dana. Rentiranje takodje skuplje u odnosu na druga ostrva bar u agencijama koje sam ja obisao. 

Uspeo sam da obidjem 7-8 plaza i zadovoljan sam. Temperatura mora taman kako treba, lezaljke su 8e ali na mnogim plazama ima i hlada tako da nisu neophodne pogotovo sto sunca nije bilo previse.

Ima jedna stvar koja mi je stalno u mislima a procitao sam je ovde na forumu vezana za grcka ostrva. Neko je jednom napisao da ko obidje Lefkadu kasnije ne moze da bude impresioniran drugim plazama i morem. Ja se bas u tome pronalazim, sve je lepo i super na drugim grcim ostrvima ali plaze i more se ne mogu porediti sa Lefkadom.

Ipak, covek treba da uziva i da se prepusti carima koje nudi odmor na moru ma gde to bilo.

Pozdrav

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Majcee mi idemo 29.9. i jeeedva cekam! :D 

A neka info o izletima...gde se sve ide i cene?! :neznam: 

Cena Lalarije? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena Lalarije 12.5e

:DOstvo je prelepo... Vreme onako, oblacno ali toplo, kazu od sutra vedro... A cene su da se najezis  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najjeftinija cena izleta za Lalariju sto sam video je 13e ali to je bilo u fazonu "last minute". Redovna cena je oko 15e, sinoc u setnji sam bas to razgledao. Ja cu ipak ici preko nase agencije na izlet koji obuhvata kruznu turu oko ostrva sa zadrzavanjem na Lalariji, Kastru i  ribarskom selu Kati Jorgi. Jedino sto su zadrzavanja na Lalariji i Kastru samo sat vremena sto je po meni premalo.

Neka ovo neko ko je bio prokomentarise molim vas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja idem 29. ali avgusta. :D 

Vidim na prognozi da piše oblačno,al'ne znam koliko je tačna,pa reko da pitam. Trebalo bi od sutra da vam bude bolje.

Na šta konkretno misliš da je skupo? Verovatno sve. :D Ja planiram odavde da ponesem nešto od hrane,da bih tamo mogla da iznajmim skuter i idem na izlete. Bitnije mi je da obidjem ostrvo,nego da jedem po restoranima. :rolleyes:

Izmenjeno (Majcee)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad je vetrovito brodici ne idu na Lalariju. :'( Ima opcija samo Lalarija, 3h cini mi se, i kruzna tura gde se obilazi vise plaza po 1h-1,5h. Od kruznih tura ima onih sto idu skroz oko ostrva i onih sto idu samo sa jedne strane ostrva. Mi smo isli brodicem Lalarija 25. 

P60815-114812.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš bezveze ako se ne ode na Lalariju,propusti se najlepša plaža na ostrvu,bar sudeći po slikama. 

Postoji baš dosta varijanti tih izleta,pa me zanima da li postoji varijanta da ceo dan budem na Lalariji,i koliko košta?

Koliko je trenutno rentiranje skutera? I šta treba obići skuterom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, fenerbah je rekao/la:

Ono sto je mene malo iznenadilo su cene koje su vise cak i u odnosu na Rodos sto je malo cudno.

Ako mozes ovo da pojasnis posto Skiatos nije nista skuplji cak i recimo od Parge.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, tsonga je rekao/la:

Ako mozes ovo da pojasnis posto Skiatos nije nista skuplji cak i recimo od Parge.

Hrana u restoranima je skuplja nego na Rodosu, giros, pice(parce), alkoholna i bezalkoholna pica, rentiranje auta/kvada/motora i jos mnogo toga.

Evo jednog primera koji mi je malopre bas zapao za oci, odem u najveci market u gradu, Asteras, i vidim moj omiljeni namaz Tahini sa medom koji kosta 7e, isti sam prosle godine na Rodosu u najobicnijoj radnjici/marketu platio 5.5e a da sam otisao do nekog veceg marketa nasao bi ga i za manje para. Ovo je samo jedan banalan primer ali eto radi nekog uporedjivanja dobro dodje.

Da dodam, danas izuzetno lep dan. Suncano i sa veoma slabim vetrom, more prijatno toplo i bez vecih talasa.

Izmenjeno (fenerbah)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da ne mozes porediti cene od prosle godine sa ovogodisnjim jer su u medjuvremenu Grci imali povecanje poreza (u celoj drzavi)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da iznajmim skuter,pa me zanima šta treba da se obidje, a nije dostupno autobusom? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa koliko to kostaju giros i pice? Sad si me zaintersovao :)

Pojedinacne cene proizvoda ne mozes uzimati kao reper jer one u Grckoj izuzetno variraju od radnje do radnje.

Ista konzerva soka na primer varira od 50 do 80 centi.

Renta kola je manje vise ista svuda od 30€ pa navise u zavisnosti koji auto uzimas. Ako ga uzimas na vise dana cena pada. Govorim o cenama u spicu sezone. 

Pricas o Asterasu. Iskreno ne znam za ovu godinu, narocito sto sam cuo da se Carefour povukao iz Grcke, ali pretprosle godine kad sam bio na Skiatosu Asteras nije bila povoljna radnja,  Carefour je bio znatno povoljniji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Porcija girosa je 8-9e, jeo sam samo na dva mesta za sada.

Nijedan auto nije ispod 40e a vecina 45-48e, doduse najmanji automobili su rasprodati i gotovo je nemoguce iznajmiti ih. Ovde fali bar jos duplo ovoliko agencija za rentiranje ili da postojece znatno prosire svoj izbor. Za ostrvo ove reputacije nedopustivo.

Carefour, hm, na prste dve ruke mogu da nabrojim koje proizvode imaju na stanju. Market je prazan, podseca me na inflaciju. :-)

Asteras odlicno snabdeven, ali mi nije bas blizu pa kupujem u obliznjem marketu koji je takodje dobro opremljen. Povrce i voce sam kupovao u jednoj radnjici iznad Megali Amos plaze u blizini stajalista autobusa. Odlicnog kvaliteta a i najpovoljnije je. Pradajz i paprika su 2e, avokado 5e, banane 1.8e, sljive mislim da su oko 2e nisam siguran al su fantasticne.

Eto lezalje nisu skupe, 8e dve + suncobran. Ali to je dobra varijanta samo ako se ceo dan zadrzavas na jednoj plazi u suprotnom je bacanje para.

Mislim da ne mozes porediti cene od prosle godine sa ovogodisnjim jer su u medjuvremenu Grci imali povecanje poreza (u celoj drzavi)

Ovo je mozda odgovor na vecinu pitanja vezanih za skupocu/jeftinocu Skijatosa, zavisi kako ko gleda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka