Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Prvi put na Skiatos :D od 06.08. preko Sabre, vila Amy. Zanima me čega još ima zabavnog sem plaža? Jedino smo čuli za tvrđavu Kastro.

Izmenjeno (Bull011)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

divan grad, uske ulice, prelepe jahte u marini..nocni klubovi uz rivu...aerodrom sa najkracom pistom..ma ima svega...

Upravo sam se vratio sa Skiatosa,sto pre odlayite,bas je raj! Sto se tice iznajmljivanja,mi smo uzeli auto za 24e kad smo spomenuli naseg vodica cuvenog Mileta sa Skiatosa,covek ima svuda popust. Kada uzmete auto obavezno sipajte za 10e jer je bio par u fazonu da nece da ostavi ni kapi grcima i sipali su za 5e i naravno ostali bez goriva. Nezgodno je jer je brdovito,povuce vazduh i mozes da se slikas kada stane. Motore svi zivi voze,ali po meni ukoliko niste vozili bas cesto motor po Srbiji nemojte ni tamo jer ga voze kao nenormalni. Ne treba vam da padnete pa da vam propadne letovanje,auto bolja varijanta...

ako neiste vozac..ne brinite odlicno je povezan busom...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko putovao preko agencije Amos travel na Skiatos? Jedino je kod njih ostalo mesta za aranzman koji me interesuje, u svim drugim agencijama je rasprodat, pa mi je to malo cudno, da ne dodje do nekog dupliranja.... Ako bi neko podelio svoje iskustva sa njima, koliko su pouzdani i sl, jer su subagenti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatila preko njih Skiatos od 30.08. Kad ti planiras da ideš? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo preko  agencije za Skiatos 23.08. Da li neko ide tada???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz ljudi, interesuje me dali neko zna ko je avio prevoznik do Skijatosa za Belvi agenciju? Momak i ja idemo 06.09. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put idem sa Belvi agencijom od 17.avgusta avionom, i jesam pročitala skoro sve postove sa ove teme jer je bilo jako zanimljivo i korisno, ali nigde nisam našla da neko spominje smeštaj Lalaria apartments. Da li je iko bio u ovim apartmanima, konkretno dvokrevetni? Zanima me veličina sobe i potencijalna buka.

I ako ima sada nekog na Sijatosu, nek javlja utiske o trenutnim zbivanjima ...

Inače, svima bih preporučila da pročitaju sve sa ove teme jer bukvalno mogu, pored dobrih informacija, da se i slatko da se nasmeju uz @ulixes pisanije od 259 strance i da prođu kroz avanturu sa @meteori

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene zanima isto, ocjene na TA forumu so razlicite.

Prednost je ta sto je u samom mestu Skiathos i da ni plaza nije tako losa kao sto je opisuju. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Htela sam sredinom avgusta preko Amosa ali sam odustala jer nisam uspela da pronadjem nikakve komentare, a kada je moja sestra pozvala ponovo da proveri da li su stvarno ti studiji na raspolaganju javila se neka druga i rekla joj da nisu, tj da nema nista slobodno za taj period. Nisam znala kome da verujem pa sam zvala i druge agencije koje drze tu vilu takodje ni tamo nje bilo mesta, a pritom je Amos njihov subagent. Da su bar oni uvek tvrdili isto. Ne znam da li je doslo do neke greske ali nisam htela da rizikujem. Par puta su i spustali slusalicu nakon "sacekajte par minuta da proverim" pa sam stekla neki utisak da  nisu bas pouzdani i ozbiljni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probaj preko mediteraneo agencije. Pouzdani su.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

uplatili smo vilu Ekaterini od 14.8. preko Medteraneo.Jel moze neko da mi kaze nesto vise o samoj vili,polozaj(na koji deo plaze izlazi,i kolko realno ima do grada peske)i dali ima market neki  blizini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2.8.2016. at 16:53, milicainfo je rekao/la:

Milicainfo, trenutno sam na Skijatosu i mogu da se saglasim sa ostalim clanovima foruma da je ostrvo zaista lepo. Smesteni smo u vili Makis i o samoj vili, kao i o mom vidjenju Skijatosa cu pisati kad se vratimo. Tek smo par dana ovde i imamo jos dosta toga da obidjemo i vidimo.

Ono sto je primetno, je da je trenutno bas velika guzva, kako u gradu tako i na plazama, posebno na Kukunariesu i Banani (uglavnom su mladji turisti na njoj i odlicno se zabavljaju, pa ko voli takav provod bice mu super). 

Pored ove dve, posetili smo i plazu Vromolimnos, koja je skroz po nasem ukusu, dovoljno velika i komercijalizovana, bez preterane guzve.

Sto se tice cena, nes kafa - frape je na plazama oko 2.50e, mithos 4-5 e, giros 2.50e, musaka 9e...  Izleti su od 10e - 25e po osobi, zavisi koji odaberete, ali i tu moze da se pregovara:) ako npr.rezervisete danas za sutrasnji izlet, dobijete popust.

Ako nekog zanima nesto konkretno, pisite...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li je neko bio u nekoj od ove 2 vile Amy i Manolas da li je ok smestaj?

I jos nesto da li se plaze na skiatosu naplacuju ili ima i besplatnih

Hvala

Izmenjeno (kole9)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2.8.2016. at 15:53, milicainfo je rekao/la:

Prvi put idem sa Belvi agencijom od 17.avgusta avionom, i jesam pročitala skoro sve postove sa ove teme jer je bilo jako zanimljivo i korisno, ali nigde nisam našla da neko spominje smeštaj Lalaria apartments. Da li je iko bio u ovim apartmanima, konkretno dvokrevetni? Zanima me veličina sobe i potencijalna buka.

Inače, svima bih preporučila da pročitaju sve sa ove teme jer bukvalno mogu, pored dobrih informacija, da se i slatko da se nasmeju uz @ulixes pisanije od 259 strance i da prođu kroz avanturu sa @meteori

Belvi je korektna agencija. Vila Lalaria se nalazi na gradskoj plaži Megali Amos koja je odmah preko puta magistrale. Nalazi se između autobuske stanice br. 4 (500m) koja je na samom ulazu u grad i stanice br. 5 (250m). Da li je soba bučna zavisi u kom delu kompleksa se nalazi. Mislim da Belvi apartmani ne gledaju na samu magistralu.

U 2.8.2016. at 12:16, makisa92 je rekao/la:

Pozz ljudi, interesuje me dali neko zna ko je avio prevoznik do Skijatosa za Belvi agenciju? Momak i ja idemo 06.09. :)

Aviprevoznik Belvija je Air Serbia tj. njihova čarter kompanija Aviolet.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 16 sat, kole9 je rekao/la:

I jos nesto da li se plaze na skiatosu naplacuju ili ima i besplatnih

Na svim plazama na Skijatosu ulaz je besplatan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka