Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Da li neko ima da podeli iskustvo iz Vila/Studio Drosia?

Takodje me intersuje vase iskustvo sa iznajmljivanjem skutera i automobila.

Unapred hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mozda nekom znaci ;-) Na poslednje slike je terasa sa naj pogledom, steta sto ne radi oko podne...

IMG_20160630_104253.jpg

IMG_20160630_104637.jpg

IMG_20160630_103747.jpg

IMG_20160630_103754.jpg

IMG_20160630_114221.jpg

IMG_20160630_121536.jpg

IMG_20160630_121504.jpg

IMG_20160630_110524.jpg

IMG_20160630_110027.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/17/2016 at 0:10, arjastak je rekao/la:

Da li je neko bio u vilama Sirios i Pavlos Maria u  gradu Skijatosu i kakva su vaša iskustva? Hoću da rezervišem aranžman za septembar, pa se dvoumim između ovih vila. Hvala;-)

ja sam bila u vili pavlos maria. vila je ok. nalazi se na onoj strani prema aerodromu malo iznad nocnih klubova uz more...ja sam bila u septembru i bilo je mirno i tiho..vila je lepo odrzavana, uredna i ima sve sto treba...i bazen...vlasnici su diskretni ok ljudi..tu su ako nesto treba...insistirajte na spratu, lepse je...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko nešto o vili Katerina u gradu Skiatosu (blizu luke) koju Omniturs ima u ponudi? Na poslednjih stotinjak stranica foruma se ne spominje (spominje se Ekaterini, ali to nije to).
Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao drugari, suprug i ja smo obisli Tasos i Lefkadu zadnjih godina, ja bih sada da obidjemo i Skiatos. Ono sto mene zanima, je to da li mora da se iznajmi auto/skuter kao na Lefkadi? Sta bi mi preporucili da trazim ..interesuje me apartmanki smestaj za dvoje, da nema potrebe da se iznajmljuje auto, da ima gde da se proseta uvece, ne znam..citam ova neka plaza Koukounaries je lepa, otkud znam..Jel mora iskljucivo avionski prevoz? Neke preporuke, nesto detaljnije, please, samo da ne idem opet na Tasos :( htela bih nesto novo.  Ako imate neki link da procitam nesto detaljnije, vidim da je luka, samo da nije kao Nidri na Lefkadi :( Gradska plaza mi je tamo uzasna bila...Izvinite mozda mnogo trazim, ali ako neko ima malo vremnena makar neka me usmeri, ne znam nista o Skiatos-u, a prosle godine nam je neki lik na Lefkadi toliko nahvalio, pa sam pozelela da je vidim...HVALAAA unapred :*

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Има градски превоз до плажа на јужном делу острва. Ту су плаже Кукунарес, Банана, Маратха. Кажу да острву има 60-ак плажа. Мени се највише допада плажа Марата. Налази се у близини плаже Кукунарес и испод хотела Скијатос палас. Овде су вам неке од плажа на Скијатосу :

http://www.greeka.com/sporades/skiathos/skiathos-beaches.htm

Лука Скијатос је веома чиста.

Izmenjeno (ddbgd)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 17 minut, nensy-nensy je rekao/la:

Cao drugari, suprug i ja smo obisli Tasos i Lefkadu zadnjih godina, ja bih sada da obidjemo i Skiatos. Ono sto mene zanima, je to da li mora da se iznajmi auto/skuter kao na Lefkadi? Sta bi mi preporucili da trazim ..interesuje me apartmanki smestaj za dvoje, da nema potrebe da se iznajmljuje auto, da ima gde da se proseta uvece, ne znam..citam ova neka plaza Koukounaries je lepa, otkud znam..Jel mora iskljucivo avionski prevoz? Neke preporuke, nesto detaljnije, please, samo da ne idem opet na Tasos :( htela bih nesto novo.  Ako imate neki link da procitam nesto detaljnije, vidim da je luka, samo da nije kao Nidri na Lefkadi :( Gradska plaza mi je tamo uzasna bila...Izvinite mozda mnogo trazim, ali ako neko ima malo vremnena makar neka me usmeri, ne znam nista o Skiatos-u, a prosle godine nam je neki lik na Lefkadi toliko nahvalio, pa sam pozelela da je vidim...HVALAAA unapred :*

Auto ili skuter ne mora da se iznajmi. Autobuske linije pokrivaju preko 15 plaža. Ne znam koliko ste spremni da pješačite, ali ako ste spremni pješačiti oko 2 km u jednom pravcu, onda možete vidjeti još 3-4 plaže na sjeveru koje su bojom mora ljepše nego južne. Za smještaj koji tražite najbolja opcija bi bio grad. Ne mislim pri tome na sam centar. Sve do 4 stanice je poprilično blizu. A ako bi ste iznajmljivali auto ili skuter, ne bi vam trebao više od 2 dana. 

Ukoliko vas ne mrzi, vratite se na str. 314 i 315. I ja sam prvi put išla ove godine i detaljno sam opisala mnogo toga. Takođe, u dvije foto ture sam uslikala svaku plažu na kojoj smo bili što se i vidi iz naziva slike. Nadam se da će vam pomoći. 

Lijep pozdrav!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na brzini, diivni ste :*  vracam se i citam inace smo ljubitelji pescanih plaza..Prvo sam krenula sa informacijama na forumu i iskustva drugih ljudi pa onda da pregledam sta daju ovi nasi od agencija, da budem na nekoj lokaciji gde ne mora bas mnogio da se cimamo da bi videli te lepse plaze..Ja mogu ali suprug vise nije za takva "akcijanja" Lefkada mu je prosle goodine bila ono KRAJ planinarenju :/ ovo bi nam bio kao neki medeni mesec :p bas da malo uzivkamo..;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bravo! Čoveče, kao da radiš za Best in Travel Magazine!

Samo, gde stavi da nema šopinga, mnogi od nas neće videti Skijatos ako nam ovo pročitaju i žene :D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka cast na detaljima, odstampala sam sve pa polako da proucavam kod kuce, hvala puno :* poseban pozdrav i pohvale za usere meteori i mr_blue

Oni su mi medju svezijima :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatila sam Skijatos od 30.08.preko Amos travela. Da li  neko ima iskustva sa ovom agencijom? I zanima me da li je ta provala oblaka uvek krajem avgusta i koliko traje? Hvala. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Idem sa porodicom prvi put na Skiatos pa bih voleo ako ima nekog koji je bio u Roula beach studiocs na Megali amnosu da mi prenese utiske poste nema komentara na net-u!

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo sam se vratio sa Skiatosa,sto pre odlayite,bas je raj! Sto se tice iznajmljivanja,mi smo uzeli auto za 24e.Kada uzmete auto obavezno sipajte za 10e jer je bio par u fazonu da nece da ostavi ni kapi grcima i sipali su za 5e i naravno ostali bez goriva. Nezgodno je jer je brdovito,povuce vazduh i mozes da se slikas kada stane. Motore svi zivi voze,ali po meni ukoliko niste vozili bas cesto motor po Srbiji nemojte ni tamo jer ga voze kao nenormalni. Ne treba vam da padnete pa da vam propadne letovanje,auto bolja varijanta...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najjaci su ovi iz Amos agencije, okacili silne popuste odes u agenciju, ono cene kao da putujem na Maldive...Strasno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka