Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Kad sam ja bio tamo za skutere nisu ni trazili dozvolu.

Ocigledno zavisi od toga kako im ide sezona.

Izmenjeno (tsonga)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 7/8/2016 at 0:41, tsonga je rekao/la:

Ako planiras da ides do crkve onda idi brdom Posejdon.

To je jedini brod koji ima gaz da pristane na plazu u podnozju crkve i prakticno jedini izlet sa kojim mozes doci do crkve.

Postoji varijanta nekog drugog izleta pa da hvatas bus iz Skopelosa ali to je prekomplikovano a  i uvek postoji riizk da se nesto desi usput pa da ti brod ode.

Hvala, imaću na umu... :hvala:

Ove godine ipak idem na drugo ostrvo, ali dogodine mi Skiatos neće izmaći...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ekipo,

sve sto me je zanimalo o Skiatosu procitao sam na ovih 300 i nesto strana.

Vecinu informacija sam pokupio, ono sto imam da pitam je da li je neko od vas boravio ili ima neku informaciju o vili Janis? Ona je jedna od retkih koja je preostala za kraj avgusta i to ce verovatno biti moj izbor. Polozaj je dobar, relativno blizu centra i to mi je bitno ali na internetu nema puno slika same vile pa uvek ostaje onaj crv sumnje.

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, nazalost to nije ta vila Janis. Nigde na internetu ne mogu da je pronadjem.

Par agencija je nude i to je sve sto znam. Ima par slika, klasicni apartmani kakvi se cesto srecu po Grckoj s tima da se lepo vidi da ima cajnu kuhinju i da je po mojoj proceni na veoma dobrom mestu. Od luke 700m od glavne ulice oko 500m. To su neke prednosti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A crv sumnje zasta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Па ова вила Јанис је по гугл мапама удаљена 1,2 км од луке. Наши имају обичај да омаше раздаљину за пар стотина метара :D . Може да се потрефи да је то та. И овде на сликам можете видети чајну кухињу.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odeon je nudi

Crv sumnje mi se javlja kad vilu(smestaj) ne pronadjen ni na Bukingu ni na Tripadvisoru.

Tamo kada pogledam slike i procitam komentare znam otprilike na cemu sam, jos bolje kada neki smestaj pronadjem opisan ovde na forumu.

Vilu Janis nisam uspeo da pronadjem ni na pomenutim sajtovima a ni ovde je niko nije pominjao.

Ipak šesto čulo mi govori da je smestaj ok. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, par pitanjaca koga ne mrzi. Posto mi je ove godine propalo more iz raznih razloga i generalno i godisnji i sve.....odlucila sam da sledece godine odem dva puta na more, jun i septembar. Skijatos bi bio jedna od destinacija. Sad me samo muci da li da ga uglavim za jun ili septembar. Znam da je vremenska prognoza lutrija ali kako stoji sa posetom, kolika je navala sredinom juna u odnosu na isti period septembra  posto volim mirnije varijante.

Drugo pitanje je pitanje smestaja, isli bismo agencijski a koliko vidim sto se plaze Kukunaries koja mi je favorit tice - jedina vila u ponudi nasih agencija je Olimpia. Da li je neko bio ili makar osmekao istu spolja :D ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li je neko bio u smestaju Paraschos-Trulos

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li je neko bio u Villi Christina koju nudi Kontiki, koliko je daleko plaža i da li se suncobrani i ležaljke naplaćuju i koliko? Da li u blizini Vromolimnos plaže postoje neke taverne gde bismo mogli da ručamo i večeramo i kakve su cene? Takođe me zanima da li na ostrvu postoji neki manji akva park ili makar bazen sa toboganima za manju decu (3 godine). Hvala najlepše svima unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vilama Sirios i Pavlos Maria u  gradu Skijatosu i kakva su vaša iskustva? Hoću da rezervišem aranžman za septembar, pa se dvoumim između ovih vila. Hvala;-)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li možete da mi kažete cijene, otprilike, iznajmljivanja skutera, automobila ili četverotočkaša?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/14/2016 at 23:02, Amorfna je rekao/la:

Ljudi, par pitanjaca koga ne mrzi. Posto mi je ove godine propalo more iz raznih razloga i generalno i godisnji i sve.....odlucila sam da sledece godine odem dva puta na more, jun i septembar. Skijatos bi bio jedna od destinacija. Sad me samo muci da li da ga uglavim za jun ili septembar. Znam da je vremenska prognoza lutrija ali kako stoji sa posetom, kolika je navala sredinom juna u odnosu na isti period septembra  posto volim mirnije varijante.

Drugo pitanje je pitanje smestaja, isli bismo agencijski a koliko vidim sto se plaze Kukunaries koja mi je favorit tice - jedina vila u ponudi nasih agencija je Olimpia. Da li je neko bio ili makar osmekao istu spolja :D ?

ja sam bila u septembru na skijatosu..nas je zahvatilo malo i kise..navodno, slucajno jer to praznjenje oblaka bude krajem avgusta..ja svake godine idem i u junu i u septembru na more...u junu su intenzivnije boje i duzi je dan...u septembru je toplije more i kraci je dan..licno, vise volim jun...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 21 sat, arjastak je rekao/la:

Da li je neko bio u vilama Sirios i Pavlos Maria ...

Za vilu Sirios sam cula sve pohvale, od drugarice koja je prosle godine boravila u njoj i bila veoma zadovoljna smestajem. Vila je nova, cista i na dobroj lokaciji, mislim negde oko 4. bus stanice. 

Zato smo i mi ove godine, pouceni njenim iskustvom, prvo trazili slobodan smestaj za tu vilu, medjutim, nije ga bilo za nas izabrani datum, tako da smo na kraju rezervisali vilu Makis, preko Sabre.

Ali, mozda neko ko je boravio u ovoj vili moze da ti pruzi vise informacija o istoj...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka