Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Upravo se vratio sa Skijatosa. Uskoro detaljan izveštaj i foto-tura. Ako ima pitanja koja nisu vezana za hotele i vile samo napred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cekamo izvestaj :D mi putujemo u avgustu:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/30/2016 at 12:03, ddbgd je rekao/la:

За оне који би да виде шта их чека на излету на Скопелос и путевима филма Mamma mia https://www.youtube.com/watch?v=LL6hUwMNjag

Koliko košta ovaj izlet, znaš li?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

od 20 do 25eu, zavisi od broda, programa i "dogovora". hrana i piće nisu uračunati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/7/2016 at 20:37, Dobra Jela je rekao/la:

Hvala   :thankyou:

Ako planiras da ides do crkve onda idi brdom Posejdon.

To je jedini brod koji ima gaz da pristane na plazu u podnozju crkve i prakticno jedini izlet sa kojim mozes doci do crkve.

Postoji varijanta nekog drugog izleta pa da hvatas bus iz Skopelosa ali to je prekomplikovano a  i uvek postoji riizk da se nesto desi usput pa da ti brod ode.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, zna li neko da li se isplati ici na Skijatos u svojoj reziji na bum sto se tice smestaja. Slabo nesto ima apartmana ispod 70e na ovim bukinzima i slicnim sajtovima za period kada bi mi isli pa se pitam koliki je izazov na licu mesta naci neki smestaj u gradu Skijatosu ili nekom drugom resortu? Jedino sto bih isao sa zenom i klincem od 2 god pa opet ni neka katastrofalna avantura mi ne treba ako je sve obicno prepuno :/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokusaj da se dogovoris u direktnom kontaktu mejlom sa vlasnicima smestaja. Nazive smestaja mozes da nadjes pomocu bukinga ( npr. nadjes na bukingu smestaj koji ti se svidja ali ne rezervises preko bukinga nego izguglas adresu pa se dogovaras direktno sa gazdom), ili pomocu Google Maps, ili  pomocu raznih sajtova tipa greeka.com, feelgreece itd. Ako ides na bum moze se desiti da ne nadjes ono sto ti odgovara za dovoljan broj dana, nego da moras da se selis iz smestaja u smestaj. A to nije bas zgodno sa malim detetom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, mrnjau je rekao/la:

Drugari, zna li neko da li se isplati ici na Skijatos u svojoj reziji na bum sto se tice smestaja...

Pored toga što je Skiatos u sezoni obično prebukiran može ti se desiti da nađeš smeštaj ali na samo nekoliko dana pa onda moraš da se seljakaš, a u međuvremenu umesto da planduješ ti moraš da tražiš sledeći... 1000% ima to što bi tebi odgovaralo negde, ali ajde ga ti pronađi.

Klincima, bekpekerima i ostaloj mlađoj ekipi to mu dođe kao avantura, oni mogu i jedno veče i na plaži, al porodici sa malim detetom to je cimanje, tj da se ispravim, meni bi to bilo cimanje. Moj ti je savet da bez u napred rezervisanog smeštaja ne ideš tamo. Da je negde na kopnu, sedneš u kola i odeš u prvo, drugo, peto, šesnaesto mesto dalje al ovde si na ostrvu i to veoma malom ostrvu.

Kada bi išao, šta ti odgovara od smeštaja, gde na ostrvu, napiši pa možda neko od forumaša ima neku ideju ili nečiji kontakt.

P.S. U luci na Skiatosu ima turistički info pult, mala drvena kućica, oni imaju kontakte raznoraznih smeštaja i njihove brošure, slike i mogu odmah da ti provere dal ima mesta, ali opet kažem ne mora da znači da će imati slobodan smeštaj na toliko dana koliko tebi treba zato što je tamo u sezoni poprilična gužva.

Izmenjeno (Billy The Kid)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam tražio smeštaj na sve moguće načine za kraj avgusta početak septembra, i odustao sam. Bilo je preko naših agencija par slobodnih vila, ali mi nisu odgovarale. Preko agencija koje prodaju avio aranžmane može da se uplati samo smeštaj. Na sve mejlove koje sam poslao sam dobio odgovor da je sve zauzeto za taj prriod. Jedan mi je čak odgovorio da je pun do kraja sezone.

Tako da sam se prebacio na drugo, lepše ostrvo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Note to myself, pozuri sa bookiranjem Skijatosa dakle.

Ja sam vec odlucila da cemo sledeci jun preko neke agencije konacno i na Skiatos samo jos da smislim gde da se smestimo. Na vreme sam krenula :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/28/2016 at 0:50, ubio_sam_ajnshtajna je rekao/la:
Pre 4 sata, Billy The Kid je rekao/la:

Pored toga što je Skiatos u sezoni obično prebukiran može ti se desiti da nađeš smeštaj ali na samo nekoliko dana pa onda moraš da se seljakaš, a u međuvremenu umesto da planduješ ti moraš da tražiš sledeći... 1000% ima to što bi tebi odgovaralo negde, ali ajde ga ti pronađi.

Klincima, bekpekerima i ostaloj mlađoj ekipi to mu dođe kao avantura, oni mogu i jedno veče i na plaži, al porodici sa malim detetom to je cimanje, tj da se ispravim, meni bi to bilo cimanje. Moj ti je savet da bez u napred rezervisanog smeštaja ne ideš tamo. Da je negde na kopnu, sedneš u kola i odeš u prvo, drugo, peto, šesnaesto mesto dalje al ovde si na ostrvu i to veoma malom ostrvu.

Kada bi išao, šta ti odgovara od smeštaja, gde na ostrvu, napiši pa možda neko od forumaša ima neku ideju ili nečiji kontakt.

P.S. U luci na Skiatosu ima turistički info pult, mala drvena kućica, oni imaju kontakte raznoraznih smeštaja i njihove brošure, slike i mogu odmah da ti provere dal ima mesta, ali opet kažem ne mora da znači da će imati slobodan smeštaj na toliko dana koliko tebi treba zato što je tamo u sezoni poprilična gužva.

Sve je istina to sto kazes. Ja sam uvek bio u fazonu da je nemoguce da negde odem u neko mesto i da nema tog trgovca koji za lovu nece prihvatiti da mi nadje smestaj, pogotovo na 10 dana :) To je negde i istina, samo sto uvek ima cimanja a sada kao si rekao sa malim detetom na ostrvu nije ista prica...jbg ja prvi put idem sa klincem na more pa se moram navici na neke stvari :) 

Sustinski me uvek vise privlaci mesto sa sadrzajem nego neka pustara. Grad Skijatos nema neku plazu ali bi mi bio prvi izbor pa bi odatle isao dalje vrv. autobusom. Alternativa bi svakako bila neko drugo mesto koje ne mora da ima sadrzaj ali mora da ima super plazu i smestaj da to nadomesti. Najgora varijanta je naravno da mesto nema sadrzaj a da su plaza i smestaj bez veze i to bih svakako izbegao.

Izmenjeno (mrnjau)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uvek bio u fazonu da je nemoguce da negde odem u neko mesto i da nema tog trgovca koji za lovu nece prihvatiti da mi nadje smestaj, pogotovo na 10 dana

Grci su neviđeni trgovci ali su pre svega GRCI. Ako ga iz nekog razloga mrzi da se cima ili mu je prethodni frape loše "seo" jedini odgovor koji ćeš dobiti je OXI. :D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cuo sam da su na Skiatosu malo rigorozniji sto se tice iznajmljivanja motora nego na drugim ostrvima. Da li skuteri do 50cc i dalje idu na B i da li traze medjunarodnu dozvolu? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka