Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5594 poruke u ovoj temi

Gotovo sigurno polovina jula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U nekim od apartmana na vec pomenutom potezu Vromolinos-Agia Paraskevi-Trulos-Kukunaires.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vlado, ne moras da se mucis da ides kolima od Volosa do Skiatosa, carter let preko nase najpoznatije agencije je samo nesto skuplji od onih 65 EUR za trajekt. A apartmani " Pashalis " , " Anastasia " su definitivno ok izbor za vrlo pristojnu cenu (koja se krece u rasponu od 290-370 EUR u zavinsoti od dela sezone) u koju ulazi i pomenuti avionski prevoz.

Kola uvek mozes da iznajmis na samom ostrvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Video sam da je nasa najpoznatija turisticka agencija izbacila ponudu apartmana za Skijatos, medjutim odluka je pala da se ide sopstvenim prevozom . . . Hvala na savetu, medjutim nas ima dosta, tako da nam je solucija sa sopstvenim prevozom isplativija.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svim zainteresovanim putnicima za Skiatos, definitivno valja iskoristiti ekstra povoljnu ponudu za kraj juna u apartmanima " Anastasia " , ne pamtim da je ikada ponudjena bolja ponuda za ovo ostrvo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vlado, za kakav smestaj si se opredelio na Sporadima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena ferija u jednom pravcu na relaciji Volos-Skijatos za 2 odrasle osobe i 1 kola 78,50 evra, mozete proveriti na sajtu www.ferries.gr

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo me opet na forumu, bio sam malo odsutan, ali nisam bio na Sporadima. Krecemo krajem jula, a sto se tice smestaja, opredelili smo se za 6-7 dana na Skijatosu i isto toliko na Skopelosu, mada bi otisli i neki dan do Alonissosa. Sta kazes ti Dragane za ovu raspodelu dana, i ima li sta da se vidi na Alonissosu?

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Raspored dana manje vise odgovara onome sto sam ti predlozio u jednom od 3 e-mail od 18.maja 2006, i da, za Alonisos izdvoj bar jedan ceo dan, mozda i dva jer je to svega 30-tak minuta voznje brodom. Takodje, u prvom e-mailu od 18.maja 2006 imas detaljan opis za Alonisos. Vise od toga tesko da mogu da napisem.

Tacno se mimoilazimo jer mi krecemo krajem sledece nedelje i vracamo se krajem jula.

Zanima me gde ste rezervisali smestaj i na Skiatosu i na Skopelosu.

Pozdrav Dragan

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice rezervacija mi nemamo nista i idemo, sto kazu na bum, pa cemo se valjda tamo snaci. Sta mislis Dragane, da li je ovo rizican izbor ili ne?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, i to iz dva razloga:

a) cene su u tom periodu za 30 % vece od onih u julu i oko 50% od onih u junu

B) popunjenost kapaciteta je maksimalna (ovo se narocito odlnosi na Skiatos, gde kao sto vec rekoh na 6-6.500 stanovnika dolazi bar 2-3 puta vise ljudi od tog broja)

Ako na pomenuto pod a) i B) dodamo da je ovo ujedno i najbolja sezona po posecenosti u poslednjih nekoliko godina, namece se zakljucak da unapred rezervisete smestaj.

E sada, Skiatos je dakle optereceniji samim tim jer je i manji, ali ima i vise smestajnih kapaciteta, sto samo znaci da je na Skopelosu, koji je veci, nesto manja kolicina ljudi mozda manje uocljiva.

Da naglasim, moj savet je da ipak idete na nekakve preliminarne rezervacije, jer moze da se desi da jedino sto ce vam se ponuditi u tom periodu bude ili najgore sto je ostalo od ponude ili mozda najskuplje, pa ili cete kukati zbog ocajnog smestaja ili zbog toga sto ste dali i previse para.

Pozdrav Dragan

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predpostavio sam sta ces mi odgovoriti, s obzirom da idem u spicu sezonu, pa bih te zamolio da mi napises neke korisne sajtove za rezervaciju apartmana na Skijatosu. Unapred zahvalan, Vlada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam samo za ova dva www.skiatosinfo te www.bedsingreece.com, valjda ce ti biti od pomoci iako je vec pocetak jula ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skiatos u septembru prosle godine...Smestaj je bio 8 evra po osobi u sobi sa klimom, tv-om i kuhinjom sa pogledom na more i luku...Cene ostalih usluga su cak i jeftinije nego, recimo na Santoriniju. Ostrva su generalno skuplja nego kopno, ali nista strasno. Jedino sto agencije deru sa aranzmanima pa je najbolje otici u sopstvenoj reziji, ako je moguce...

Mozes mi pomoci kako da nadjem povoljan smestaj u septembru na Skijatosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aloooo Dragane, mogao bi da se oglasis i sa lice mesta, da vidimo kakvi su utisci.

Pozdrav i lep provod.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka